Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimkide öleydi canım, ama görmeden çaktırmadan almaya başladım sonra alıştı zmnla şimdi kendi diyip duruo al ii olur die:)))
böyle söylemesinin nedeni daha çok var belki başka görüp beğenirsin bu aldığın kalır diyedir:)))
ben beğendiim başka beğenmem diye ikna et bişey olmaz, zmnla da alışır... ayrıca arkadaşlarımda biz 5 sene önceden başladık falan die gaza getirmişlerdi annemi en son annem bei götürmüştü hadi alalımda taksitle öderiz parça parça diye:)))

valla benim anne hiç yola gelcek gibi değil.bende şimdiden ufak ufak alayım diorum sonradan hepsi birden yük olur demi yani ama gelde bunu annişe anlat:)

vallah ben nedense annemin yaninda ceyiz konusunu acamiyorum,, cekiniyorum.. niye cekiniyorsun diyeceksiniz ama annem cok üzülüyor :KK43: ilk göz agrimsin, ne zaman büyüdün sen diyor.. bide ceyiz ceyiz deyipte cok cok merakli görünmek istemiyorum anneme karsi , her ne kadar bu dogal olsada.. off ya off..

vallah ben nedense annemin yaninda ceyiz konusunu acamiyorum,, cekiniyorum.. niye cekiniyorsun diyeceksiniz ama annem cok üzülüyor :KK43: ilk göz agrimsin, ne zaman büyüdün sen diyor.. bide ceyiz ceyiz deyipte cok cok merakli görünmek istemiyorum anneme karsi , her ne kadar bu dogal olsada.. off ya off..

ayyy birde o var demi ben onu hiç düşünememiştim valla çok meraklıymış gibi oluyor öylede benim annem ondan ben istedikçe sinirleniyor o zman:eek: ay valla kötü oldum şimdi.

spa3323ml3.jpg

ayyy şimdi farkettim bi parmağım görünüyo fotoda çok komik yaaa:roflol::roflol:

spa3324vg7.jpg

yemek takımı aldım. bugün geldi kızlar, nasıl sizce ben çok beğenerek aldım:asigim:

home store dan aldım 735 ytl idi peşin alınca 55 ytl indirim yaptılar.

canım güle güle kullan çok hoş çok havalı duruyo süpermiş valla...

ayyy birde o var demi ben onu hiç düşünememiştim valla çok meraklıymış gibi oluyor öylede benim annem ondan ben istedikçe sinirleniyor o zman:eek: ay valla kötü oldum şimdi.

canim kötü olma :1hug:

ama ben cekiniyorum iste bu sebeplerden dolayi, bazen carsida gezerken gözüme bir sey takiliyor almak istiyorum hevesleniyorum, sonra susuyorum.. :çok üzgünüm: annem iyi olsunda ceyizi hal ederim bi sekilde :çok üzgünüm:

doğru haklısın orası öyle tabi canım annişim iyi olsun gerisini boşveeer.ama bende senin taktiği uygulayayım başlarda gizli gizli:teytey:

my.php

my.php

merhaba kızlAr bu iki üründen sizce hangisini secmeliyim cok karaRsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
umarım resimler cıkmıstır
korkmaz trendy cay seti 27 pArca
korkmAz assos cay seti 27 parca

Son düzenleme:
my.php

my.php

merhaba kızlAr bu iki üründen sizce hangisini secmeliyim cok karaRsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
umarım resimler cıkmıstır
korkmaz trendy cay seti 27 pArca
korkmAz assos cay seti 27 parca[/QUOTE]

my.php

ya resimler niyee cıkmAdı yaaAA.....:1no2:

kardelen18, bence çok güsel bi model ben beğendimmkaydirigubbakcemile5

bu arada kızlar, bugün tansaşta güral porselenin 18 parçalık günlük yemek takımları vardı 50 yetale, modelleri de bana göre güseldi ama almadım...ya kırık vs çıkar da muhattap bulamazsam diye tırstım açıkçası...ama hala düşünmüyo değilim yani tabaklar güseldi hakkatenbenneyaptımki

tmyy yemek takımın çok güsel, çok zevklisin vallaha ne diyimkaydirigubbakcemile5:nazar:
iyi günlerde kullan inşalla

X