Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Nastasia ben de çamaşır mak beyaz almayı düşünüyodum.ama arçelikte yorgan programı olan bi çam mak gördüm.onun da rengi gri

ben kesinlikle arçelik almak istemiyorum canım o yüzden sanmıorum...
ayrıca bildiim kadarıyla ztn 7kg ve üzeri olan mak. yorgan yıkanıyor...biz ewde kullandığmız boshta yıkarız hep????özel bi özelliğe gerek yok die biliorum...

esracığım bardaklarını güle güle kullan...
pıtırcığım netten almadım ben hiç sanırım yok satışı, realde satılıyor, ankda almak isteyenler ben hepsini bilkent realden almıştım...

valla kızlar bardakları görünce içim gitti ama benim çeyizdekileri üstüste koysan minare olur.alamıyorum hiçbişey o yüzden offf offfffff

ben olsam pembeyi alırım ama dierinin de renkler uyumlu ve canlı, yatak örtün en renk halın falan ne renk olacak bence ona göre düşün uyumlu al ozmn daha çok hoşuna gider canım...

ooooo aybuer seninkilerde güzelmiş ama onlardanda yoktu benim aldğım yerde,kısa su bardağı vardı ondanda almadım değişik vardı renkli çizgili kısa bardağım die.

ben bu bardakları dagıtırlar ya ürün kataloğu marketlerin bizim oraya bırakmıslar orda gördüm renkli şeyleri çok seviyorum hemen almaya gittim teşekkürler canım...seninkiler de çok gzel kısa ayaklı olanlardan ben de istiyorum bulabilirsem onlardan da alıcam...

selam kızlar ben bu nevresimlerden birisini alıcam ama renk konusunda kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim önerilerinizi bekliyorum sizce hangisi hoş???...

canım ikiside atrı güzel yeşil çok canlı duruyo daha enerjik.ee yatak odasında kullanacağına göre işe yarayabilir bence kaydirigubbakcemile3

ben olsam pembeyi alırım ama dierinin de renkler uyumlu ve canlı, yatak örtün en renk halın falan ne renk olacak bence ona göre düşün uyumlu al ozmn daha çok hoşuna gider canım...

teşekkürler yatak örtüsünü ve perdeyi lila düşünüyorum bu durumda pembe daha uygun olur sanırım

canım ikiside atrı güzel yeşil çok canlı duruyo daha enerjik.ee yatak odasında kullanacağına göre işe yarayabilir bence kaydirigubbakcemile3

canım ya çok hoşssun.... ayrıca bacım işimiz nevresime kadıysa yandık valla evde enerjik nevresim koleksiyonu yapmamız lazım :))))

canım iyi günlerde güle güle kullan çok beğendim çok şıkmış.hatta tüh lan ben niye böyle bişey almadım dedim.ama gözümde kalmadı merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…