Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çeyizimdeki diğer ürünleride kendi fotoğraf makinamla çekip haftaya ekleyeceğim.

Lepicim sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum tencere setiyle ilgili kabul edersen.Bana tost makinası hediye geldiği için bu setin içindeki tost makinasıda çok büyük olduğu için anneme verdim ve şuanda kullanıyoruz ve pek memnun kalmadık açıksası. Tost makinası yerine çay seti olanıda vardı ben onu almanı tavsiye ederim.

benimki ondan:CüvCüv: çeyizde duruyor ama kaliteli gibi gözüküyor, tost mak çok kaliteli gelmemişti bana onun için istememiştim... iiyi çay setlisini almışım soradan bi de onu alacaktım, onun yerine arzumun tostçusunu aldım daha ii oldu

bizimde ütülerimiz aynı esracığım, bütün hepsini güle güle kullan çok güsel şeyler almışsın, bende beyaz eşyamı siemens düşünüyorum, ev bi belli olsun sonra alıcaz...

Çok teşekkür ederim canım benim.İyiki almamışsın gerçekten ve bende iyiki çeyizimde bekletmemişim.Alacak arkadaşlara uyarı olmuş oldu. Evlenip ürünleri kullananlarda sonuçları yazsınlar lütfen..hihoyyyt

Yine Korkmaz Çatal Kaşık Takımı 290 YTL

.

Bu çatal kaşık takımına bayıldım..Modeli çok hoş ve sade vede şık..
Hemde fiyatıda çok uygun..Benim misafir kaşık çatal takımım var ama günlük almam lazım..
Renklide pek sevmediğim için bu çok hoşuma gitti..
Hepsini iyi günlerde kullan canım..

Beyaz eşyamın tümünü Siemens'ten aldım

Esracım hepsi çok güzel.bi fırın ile mikrodalga kalmış.onlar da alındı mı tamamdır :) yalnız dikkatimi çekti hepsini beyaz seçmişin.ben en azından bulaşık mak. mikrodalga ve fırını beyaz almayı düşünmüyorum.çünkü sararma yapıyo sanırım.ama fiyat olarak da çok farkediyo.napcam bilmem :sm_confused:

Teşekkür ederim canlarım daha güzelleri sizlerin olsun. Roselincim Mutfağımda sadece metal ve beyaz renkler olmasını istedim ve beyaz eşyamı ve küçük ev aletlerimi o şekilde aldım. Beyaz eşyamı metal renk düşünüyordum ama aldığımız yer pek kullanışlı olmadıklarını söyledi bunun yanında fiyat farkıda çok olunca ben vazgeçtim canım. Ama mesela buzdolabımın açma yerleri metal bende bu şekilde uyum sağlamaya çalıştım. Mikrodalga ve fırınımda hazır canlarım bugün resim eklemek istemedim daha fazla evde resmini çekeceğim çok şey var onlarla birlikte yayınlayacağım. :teytey::dance:

ben bütün eşyalarımı inox gri almak istiorum, bir tek belki çamaşır mak beyaz alırım, sanki banyoya beyaz daha çok yakışacakmış gibi geliyor bana:))))

güle güle kullan esracığım nevresimlerinde pek güzel hele morlu lilalıya bitttiiiimmmm, bendeee istiyoruum... ya nevresim görünce dayanamıyorum almak istiyoruuummmmm

walla bıçak seti henüz gelmedi bugun veya p.tesi gunu gelicek
bende aldıgım siteki yorumlardan yola cıkarak aldım.
geldikten sonra deneyip sana daha net bi cvp veririm

evett bende beğenmedim tost makinasını ama değiştirmedi kadın,kullanmam onu bende zaten:))burda bi dükkandan aldım aslında karacanın window serisinden istiodum ama hem çok pahalı hemde lila rengin kapakları yeşilmiş almadım bende,ama hala içim gidio onlara.

bide şu renkli bardaklara takıntım başladı çay bardaklarını,kaselerini aldım,bide su bardaklarını alıcam

bende çay bardakları hariç bütün çeşidinden aldım ilk sayfalarda fotoğrafları var çok tatlılar yaaa... onlar da bişeyler içmek için sabırsızlanıyorum...:CüvCüv:

ben de çeşit çeşit su bardaklarından var, dondurma kasesi ve yoğurt kasesi var:))))
artcraft sitesine gir bak çok hoş şeyler var

ya netten satışı yokmu bunların yaa,süperler,almak istiom ama ben(bizim burda bi yerde vardı akşam çıkışta gidip bakim ben bi bakalım

Kızlar çay bardağı demişken buda benim çay setim. Bende sarısı var çay tabakları ve tepsisi oval çok güzelll..150 YTL ye almıştım.

Son düzenleme:
Nastasia ben de çamaşır mak beyaz almayı düşünüyodum.ama arçelikte yorgan programı olan bi çam mak gördüm.onun da rengi gri

walla bıçak seti henüz gelmedi bugun veya p.tesi gunu gelicek
bende aldıgım siteki yorumlardan yola cıkarak aldım.
geldikten sonra deneyip sana daha net bi cvp veririm

Teşekkür ederim canm ayın 16 sına kadar kampanya devam ediyomuş. Umarım o tarihe kadar seninkiler gelmiş olur.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…