- 29 Kasım 2008
- 926
- 2
- 43
Çeyizimdeki diğer ürünleride kendi fotoğraf makinamla çekip haftaya ekleyeceğim.
Lepicim sana bir tavsiyede bulunmak istiyorum tencere setiyle ilgili kabul edersen.Bana tost makinası hediye geldiği için bu setin içindeki tost makinasıda çok büyük olduğu için anneme verdim ve şuanda kullanıyoruz ve pek memnun kalmadık açıksası. Tost makinası yerine çay seti olanıda vardı ben onu almanı tavsiye ederim.
Yine Korkmaz Çatal Kaşık Takımı 290 YTL
.
Beyaz eşyamın tümünü Siemens'ten aldım
Esracım hepsi çok güzel.bi fırın ile mikrodalga kalmış.onlar da alındı mı tamamdır :) yalnız dikkatimi çekti hepsini beyaz seçmişin.ben en azından bulaşık mak. mikrodalga ve fırını beyaz almayı düşünmüyorum.çünkü sararma yapıyo sanırım.ama fiyat olarak da çok farkediyo.napcam bilmem :sm_confused:
Didosh merhaba forumu gezerken bıçak setin dikkatimi çekti arkadaşım bende almak istiyorum ama birtürlü piyasada görüp kalitesi hakkında yorum yapamadım. Keskinliği, plastik kısımları hakkında neler düşünüyosun tavsiye edermisin bana?
bende bunun morlusu var:dance:kaydirigubbakcemile2:1rolleyes:Bunları ben aldım yaklaşık 10 tane nevresimim var misafirlerimi mis gibi nevresimlerle yatırmak çok hoşuma gidiyor.
Bunlar Hobby
Bu Days İn Color Tam takım battaniyeside var.
bide şu renkli bardaklara takıntım başladı çay bardaklarını,kaselerini aldım,bide su bardaklarını alıcam
aaa başka neleri varkiiii???bende çay bardakları hariç bütün çeşidinden aldım ilk sayfalarda fotoğrafları var çok tatlılar yaaa... onlar da bişeyler içmek için sabırsızlanıyorum...:CüvCüv:
walla bıçak seti henüz gelmedi bugun veya p.tesi gunu gelicek
bende aldıgım siteki yorumlardan yola cıkarak aldım.
geldikten sonra deneyip sana daha net bi cvp veririm