Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba arkadaşlar uzun süredir takib ediyorum ama hiç msj yazmamışdım bende çeyizimden birkaç parça eklemek istedim

bunlar da el emeği ablamın hediyesi

canım hayırlı olsun güle güle kullan hoşgeldin aramıza.. ablanın ellerine sağlık ikinciye bayıldım çok şekermiş..

Kızlar dün aldığım çeyizlik salon için saat, vazo ve şekerlik. Sizce nasıl?

eminim salonuna katk at güzellik katacaklar.. boşver parasını burcuözgenin de dediği gibi yeter ki gönlümüzden geçen olsun sevdiğimiz olsun parasına kıyarız bi şekilde

merhaba arkadaşlar uzun süredir takib ediyorum ama hiç msj yazmamışdım bende çeyizimden birkaç parça eklemek istedim

bunlar da el emeği ablamın hediyesi

canım yemek takımın tam benlik çok zarif sade ve modern hayatım...
güle güle en özel sofralarında kullanırsın umarım... Şeniz

Kırmızı istiyosan Arçelik lal serisine de bakabilirsin canım, ben aldım, çok şıklar....sositososito

kırmızı küçük ev aleti isteyen arkadaşlar benimkilerde kırmızı... ama bosch marka...
ekliycem sözde verdim ama bir türlü ekleyemedim yahu:roflol: tembellik çöktü üstüme :roflol: durun yatmadan patlatayım bari küçük ev aletlerimi Şeniz

burcuözge çok güzeller hepsi güle güle kullan cnm.. kırmızılar çok hoş duruyoo..

arsima cım canım aldıklarının hepsi çok güzel, e sen çeyizi bitirmişsin ...güle güle kullan canım
burcucum seninkiler de öyle, iyi günlerde kullan bitanem

hayırlı cumalar
RABBIM aldıklarınızı mutlu yuvanızda kullanmayı nasıp etsın ınş hayrlı ınsanlarla:Saruboceq:

burcu'cum tatlım küçük ev aletlerin çok cici çok beğendim :))
güle güle mutlulukla kullan cnm

Çok sağol canım ..

Evet walla çeyiz konusunda paraya kıyılıyo bi şekilde...

Esracım puantiyeli olan takım çok güzel vede cici.Onu al derim.
Diğeri biraz daha ağır vede klasik.Ama ev dekorun çok modern olmayacaksa diğeride güzel cnm.

Kırmızı istiyosan Arçelik lal serisine de bakabilirsin canım, ben aldım, çok şıklar....sositososito

ya canım baktım netten çok hoşuma gitti ama sadece tost makinasının fiyatları çıkıyo almak istiyorum bana hepsinin fiyatlarını verirmisin?

çok güzelmiş canım en çok puanlı hoşuma gitti bak meyveliğinide buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…