merhaba arkadaşlar uzun süredir takib ediyorum ama hiç msj yazmamışdım bende çeyizimden birkaç parça eklemek istedim
bunlar da el emeği ablamın hediyesi
Kızlar dün aldığım çeyizlik salon için saat, vazo ve şekerlik. Sizce nasıl?
merhaba arkadaşlar uzun süredir takib ediyorum ama hiç msj yazmamışdım bende çeyizimden birkaç parça eklemek istedim
bunlar da el emeği ablamın hediyesi
canım tost makinen, ekmek kızartma makinası, ketıl ve mutfak robotunun kkodlarını verirmisin canım ararştırmak istiyorum hoş görünüyolar aslında ben king istiyodum çünkü genelde ürünleri kırmızı ama karra veremedim mutfağım kırmızı olsun istiyorum kaydirigubbakcemile2
...
...
torpalı canım:))))))))))))))))))))))))))))))))))toz torbalı mı yoksa hepa filitrel mi ?
hem bosch hem de 200 ytl uygun geldi doğrusu
heh işte bunlarıda başardım kızlar sonunda....:))
tost makinamıda bir önceki sayfada eklemiştim zaten...
bundan ibaret küçük ev aletlerimde...
nacizane...
canım hayırlı olsun güle güle kullan hoşgeldin aramıza.. ablanın ellerine sağlık ikinciye bayıldım çok şekermiş..
eminim salonuna katk at güzellik katacaklar.. boşver parasını burcuözgenin de dediği gibi yeter ki gönlümüzden geçen olsun sevdiğimiz olsun parasına kıyarız bi şekilde
Kırmızı istiyosan Arçelik lal serisine de bakabilirsin canım, ben aldım, çok şıklar....sositososito
işter şekerler bunlarda benim cicilerim... tartım vede ütümü ekleyemedim site sorun yaptı.
Kafama göre sürahi takımı buldum sayılır. Annemede göstereyiim hemmen sipariş vereceğim kafama takıldı ya. Sizce nasıllar ve hangisi misafirlere daha uygun.
193 TL ( 37 Parça )
6 adet çay bardağı
6 adet çay tabağı
6 adet su bardağı
6 adet ayaklı bardak
6 adet w. bardağı
6 adet limonata bardağı
1 adet sürahi
İsteğe göre listeden ürünler ilave edebiliyor istemediğiniz çıkartabilir. ( Bunu çok sevdim kendime göre istediğim gibi bir takım yapabileceğim )
275 TL ( 45 Parça )
6 adet ince belli çay bardağı
6 adet çay tabağı , 6 adet cam kaşığı
6 adet su bardağı
6 adet ayaklı bardak
6 adet w. bardağı
6 adet meşrubat bardağı
1 adet sürahi , 1 adet şişe , 1 adet şekerlik
Bu takımdada isteğe göre parça çıkartılabilip eklenebiliyor