Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arcelıık lal serısı bı harıka görunuşu okadr parlakkı harıka bende var bı kac parcası cok pahalı deıl fıyatları ben hedıye aldım beyaz esylarımı alırken almk ısteyen varsa yardımcı olurum tabı ıst oturnlar için

arcelıık lal serısı bı harıka görunuşu okadr parlakkı harıka bende var bı kac parcası cok pahalı deıl fıyatları ben hedıye aldım beyaz esylarımı alırken almk ısteyen varsa yardımcı olurum tabı ıst oturnlar için

ben istiyorum böcük yardımcı olurmusun?:emir_bebek:

burcuözge çok güzeller hepsi güle güle kullan cnm.. kırmızılar çok hoş duruyoo..

evet kırmızı çok hoş gül güle kullan burcuözge hepsi çok güzel.

arsima cım canım aldıklarının hepsi çok güzel, e sen çeyizi bitirmişsin :nazar: ...güle güle kullan canım
burcucum seninkiler de öyle, iyi günlerde kullan bitanem

burcu'cum tatlım küçük ev aletlerin çok cici çok beğendim :))
güle güle mutlulukla kullan cnm

hepsi çok sevimli iyi günlerde mutlu mutlu kullanman dileğiyle

canlarım sabahtan işteydim biliyorsunuz o yüzden ancak şimdi teşekkür edebiliyorum... Şeniz

arada kaçırdığım arkadaşlar olduysa özür diliyorum... :1hug:
bakan gözlerinize sağlık... a.s.

canım bosh ta iyi marka bunlarında fiyatları kodları nolar , nolar:içelim:

tatlım bu su ısıtıcısının kodu TWK6004
su ısıtıcı - Kırmızı
private collection

Private Collection su ısıtıcısı, paslanmaz çelik taban gizli ısıtıcı rezistans, 1,7 l kapasiteli, çift taraflı su seviye göstergesi, Güç: 2400 w.
fiyatı: 111.50 YTL
-----------------------------------------------------------------------------

buda ekmek kızartma makinasının kodu: TAT6104
private collection
ekmek kızartma makinesi

Private Collection kırmızı ekmek kızartma makinesi, çift bölmeli geniş kızarma haznesi, otomatik dilim ortalama, çıkartılabilir kırıntı çekmecesi, Güç: 900 W
fiyatı: 91.00 YTL

sadece kırmızı olanlarını yazdım tatlım diğerlerinide merak ediyorsan kodlarını veririm. zaten web sitesinden kopyaladım yerimseniben a.s.

Kafama göre sürahi takımı buldum sayılır. Annemede göstereyiim hemmen sipariş vereceğim kafama takıldı ya. Sizce nasıllar ve hangisi misafirlere daha uygun.

193 TL ( 37 Parça )
80buyukvs1.jpg

sragc3.jpg

6 adet çay bardağı
6 adet çay tabağı
6 adet su bardağı
6 adet ayaklı bardak
6 adet w. bardağı
6 adet limonata bardağı
1 adet sürahi

İsteğe göre listeden ürünler ilave edebiliyor istemediğiniz çıkartabilir. ( Bunu çok sevdim kendime göre istediğim gibi bir takım yapabileceğim ) ]

canım bende bu puantiyeliyi daha çok beğendim. çok sevimli gerçekten... hemde daha modern. yerimseniben

[QUOTE
tencere3.jpg
[/QUOTE]

canım ben hisar marka almamış olmama rağmen bu en çok sevdiğim modeli yerimseniben
güle güle kullan tatlım:1hug:

tatlım bu su ısıtıcısının kodu TWK6004
su ısıtıcı - Kırmızı
private collection

Private Collection su ısıtıcısı, paslanmaz çelik taban gizli ısıtıcı rezistans, 1,7 l kapasiteli, çift taraflı su seviye göstergesi, Güç: 2400 w.
fiyatı: 111.50 YTL
-----------------------------------------------------------------------------

buda ekmek kızartma makinasının kodu: TAT6104
private collection
ekmek kızartma makinesi

Private Collection kırmızı ekmek kızartma makinesi, çift bölmeli geniş kızarma haznesi, otomatik dilim ortalama, çıkartılabilir kırıntı çekmecesi, Güç: 900 W
fiyatı: 91.00 YTL

sadece kırmızı olanlarını yazdım tatlım diğerlerinide merak ediyorsan kodlarını veririm. zaten web sitesinden kopyaladım yerimseniben a.s.

çok sağol canım hemen araştırıcam:kahve:

cicilerini iiii günlerde kullan burcuözgeciiiiim cok güzeller :asigim:

çokk teşekkür ederim canikommm Şeniz
işte böyle konusu açıldıkça bende ekliyorum...
zamanında aldığım her şeyin fotosunu çekmiştim. çünkü e009 gelinleri topiğine hepsini eklemiştim ama madem böyle bir başlık var ve paylaşım yapılıyor bende hem cicilerimi göstermek hemde sizede fikir vermek istedim... dahaaa ohooo bir sürü şey var yemek takımlarım falan filan. iç çamaşırlarım onlarıda zamanı geldikçe konuları açıldıkça eklerim inşallah.... a.s.

106buyukba4.jpg

hakikaten de çok güzel..misafir için almam lazım

o puantiyeliler de günlük olabilir benim için :uhm:

süprizzzzz
106buyukba4.jpg

hakikaten de çok güzel..misafir için almam lazım

o puantiyeliler de günlük olabilir benim için :uhm:

evet canım kesinlikle misafirlik bu daha şık... daha ağırr... günlükte öbür şeker şeyleri alırsın dediğin gibi mükemmel olurrr... a.s.

brcnck86 cnm aldıklarının ı gunlerde kullan ınş
borcam fazla almasaydın keske çok gelıyo hedıye olarak

tşk ederim canım..a.s.
borcamları ben almadım ki.çay bardağı dışında henüz hiç cam eşya almadım..sağolsun annem biriktirmiş hepsini:1hug: her çeşitten borcam var a.s
bana borcam geleceğini pek sanmam.babam da ben de cam üzerine bi firmada çalıştığımız için bizde çok olacağını tahmin ederlera.s

kızlar saç kurutma makinesi konusunda fikirlerinize ihtiyacım var
arzum ve philips arasında kararsız kaldım

Bende puantiyeliyi çok sevdim canım.Ama diğeride yemek takımıma uyuyor. Sanırım günlük yemek takımı için puantiyeliyi alacağım.

Bu arada bu şişelerede bayıldım sürahi niyetine.

65buyukny2.jpg

106buyukba4.jpg

595buyukyx1.jpg

Klasik yemek takımım içinde ikinciyi alacağım.

bunlar günlük kullanımda şarap konmak için hatta karaf deniyor biliyorsundur ama sen kendine göre uydurcaksın sanırım sürahi olarak, güle güle kullan esracım

evet canım aynen biz de sade nikah düşünüyoduk sonra nikah kokteyli oldu sonra yemekli,içkili oldu ben de anlamadım.yine heran hersey değişebilir..

salona ip perde yapıcam altına da guneslik niyetine stor.mutfak ahsap jaluzi.yatak odası ip perde altına stor.diğer 3 odaya da pazardan 5 milyona perde alıcam :)) kira evine 4000 ytllik perde yaptıramam valla.

Birinc

Son düzenleme:
X