Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kız arsima sen düzmüşsün ne varsa helal sana

tek başıma yapmadım vallahi kaydirigubbakcemile3
ben küçük ev aletlerimi almaya niyetlendim nişanlım dediki ben askere gidicem 3 ay sonra gitmeden bişeler alayım sen alma onları ben halledim sağolsun o ödedi
ee dedim madem onları o alıyor çamaşırla bulaşık makinasını alayım dedim
bunun üzerinede abisi sen sec beğen kodlarını bana ver ben alacam dedi
olmaz öyle şey dedim ama dinlemedi ee al bari dedim :roflol:
oda onları aldı sağolsun

hepside birbirinden güzelll

çok teşekkür ederim

kızlar bizde az önce aldık elektrik süpürgesi anneme:)koyayım dedim size resmini 200 tl:)bosch

güle güle kullanın

evet lal serisi kırmızı
bizde alacağımızda lila serisini alacaktık nişanlım şehir dışında yaşıyordu o zamanlar istanbula gelince gittik pazar günüydü arçelik kapalıydı
öyle gezerken phılıpsin önünden geçtik içeri girdik katalog aldık baktık beğendik ve aldık
blendırım o zaman üretilmemişti daha ben katalogda beğendim 1,5 yıl üretilmesini bekledim kaydirigubbakcemile3[/COLOR][/QUOTE]

sağol canım 1,5 yıl bekledin he helal olsun sanadelikafadulden

bende öyle abi istiyom sırnaşık şey

arsimacım herşey çok güzel hihoyyyt güle güle kullan canım :sm_cool:

arsima küçük ev aletlerini çok beğendim tatlım güle güle kullannn.....
bende eklerim bir ara şimdi akşam yemeği hazırlığı var:)))))))

çok güzeller canım bende severim böyle şeyleri ne kadara aldınn

Çok sağol canım,

Saat, şekerlik ve vazosu toplam 273 TL biraz pahalı ama çok beğendim...

Çok tutulan bir modelmiş, önümüzdeki hafta 2 küllük 2 de şamdan getirtcem alınca tam takım olsun

Çok sağol canım,

Saat, şekerlik ve vazosu toplam 273 TL biraz pahalı ama çok beğendim...

Çok tutulan bir modelmiş, önümüzdeki hafta 2 küllük 2 de şamdan getirtcem alınca tam takım olsun

:1shok: :1shok: :1shok:neee 237 mi anam ben o kadar para vermem valla böyle şeylere :dilcikar:

canım madem çok beğendin içine sinerek aldın boşver parasını.... güle güle en mutlu günlerde kullan inşallahh...:)

Bu plastık salata kasesinde bugün bende ender mağazasında gördümmm 20 ytl dii
birde çetinkayaya bakayım bende

Arkadaşlarr varyaaaaaa bu topiğeee bayılıyorummmm inanınnn baştan çeyizzz dizesimm geliyorrr

Ama sizlerinn sayesinde kızlarıma nasıll çeyiz hazırlamam gerektiğini öğrendimm ve kendimeeeedee

Ben 10 yıllık evliğimmm ve benii bile baştan çıkardınızzzz

Sizler sayesinde çok şey öğrendimm vallaaaa

Mesala ben öyle değişikk tabakk falan hiç bilmezdimmmm şimdi bugünn çarşıdaaaa nerde züccaciyeciii ben ordaydımmm

İnternette sizden öğrendiğimmmm mağazlarr bugünn dikkatimi çektiii heppp,eskiden bakmazdımm bileee o mağazalaraaaa

Çok güzel şeylerr varrr ben tutamıyorumm kendimiiii

Bir çocuklarıma kıyafet almayaaa
iki tabakk almaya bayılıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…