Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla canım super ya galiba sen pazardan daha önce de çok uygun fiyata şeyler almıştın dimi, acaba bizim burdaki pazarlarda da böyle şeyler varmıdır, çok özendim valla ya,güle güle kullan tekrar

teşekkür ederim tatlım.. daha güzelleri sizin olsun inşallah uygun fiyata herkes güzel şeyler bulur.. evet o bendim şakkıdı gecelikler almıştım bi de bardaklar çanaklar falan filan.. kaydirigubbakcemile5 sizin oraları bilmem ama istanbuldaki bakırköy pazarında süper şeyler var..

katılıyorum canım sana bende daha önce pazardan aldıklarımı eklemiştim işte bitki çaydanlığı falan. tabik edilirse çok cici şeyler geliyor semt pazarlarına... hem uygun hem şeker... a.s.

ben küçük ev aletlerimi ekliyim

bunun gri olanı

canım tost makinen, ekmek kızartma makinası, ketıl ve mutfak robotunun kkodlarını verirmisin canım ararştırmak istiyorum hoş görünüyolar aslında ben king istiyodum çünkü genelde ürünleri kırmızı ama karra veremedim mutfağım kırmızı olsun istiyorum kaydirigubbakcemile2

darkangel arçeliğin lal serisi vardı yanlış hatırlamıyosam onlarda kırmızıydı küçük ev aletleri.onlara da bi bak istersen

kızlar bizde az önce aldık elektrik süpürgesi anneme:)koyayım dedim size resmini 200 tl:)bosch

bebişim aynısı bende var kendime aldım. ben boschtan baya yüklü bi alışveriş yaptım dedimki bana süpürgeyi hediye ver:1shok: olmaz dedi ee iyi ozaman 100 ytlye ver dedim tamam dedi bende 100e aldım:1closedeyes:

Son düzenleme:

tost makinası HD4440

ekmek kızartma makinası HD2626/20

blendır HR1372/90

su ısıtıcısı HD4665
kodunu ararken tam kendisini buldum az önceki resimden farklı özür dilerim

darkangel arçeliğin lal serisi vardı yanlış hatırlamıyosam onlarda kırmızıydı küçük ev aletleri.onlara da bi bak istersen

evet lal serisi kırmızı
bizde alacağımızda lila serisini alacaktık nişanlım şehir dışında yaşıyordu o zamanlar istanbula gelince gittik pazar günüydü arçelik kapalıydı
öyle gezerken phılıpsin önünden geçtik içeri girdik katalog aldık baktık beğendik ve aldık
blendırım o zaman üretilmemişti daha ben katalogda beğendim 1,5 yıl üretilmesini bekledim kaydirigubbakcemile3

bebişim aynısı bende var kendime aldım. ben boschtan baya yüklü bi alışveriş yaptım dedimki bana süpürgeyi hediye ver:1shok: olmaz dedi ee iyi ozaman 100 ytlye ver dedim tamam dedi bende 1100e aldım:1closedeyes:
ya komşuda kullanıo bundan çok memnun,bakalım denicez bizde,boschtan hiç bişi almamıştık bugüne kadar:)

dark angel ben king kırmızı serisinden rondo,ekmek kızartma ,ketıl aldım hiç kullanmadık daha evlenince kullanılacak onun için bilmiyorum iyi mi kotu.. renkleri o kadar guzelki dusunemedim iyi mi kotu mu :) bi de o zaman arcelik in lal serisi cıkmamıstı.cıksaydı onu alırdım belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…