bende resim eklemek istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum bi yardım kızlar...
valla canım super ya galiba sen pazardan daha önce de çok uygun fiyata şeyler almıştın dimi, acaba bizim burdaki pazarlarda da böyle şeyler varmıdır, çok özendim valla ya,güle güle kullan tekrar
teşekkür ederim tatlım.. daha güzelleri sizin olsun inşallah uygun fiyata herkes güzel şeyler bulur.. evet o bendim şakkıdı gecelikler almıştım bi de bardaklar çanaklar falan filan.. kaydirigubbakcemile5 sizin oraları bilmem ama istanbuldaki bakırköy pazarında süper şeyler var..
ben küçük ev aletlerimi ekliyim
bunun gri olanı
arsimacım çok güzeller ii günlerde kullan
kız arsima sen düzmüşsün ne varsa helal sana
darkangel arçeliğin lal serisi vardı yanlış hatırlamıyosam onlarda kırmızıydı küçük ev aletleri.onlara da bi bak istersen
kızlar bizde az önce aldık elektrik süpürgesi anneme:)koyayım dedim size resmini 200 tl:)bosch
canım tost makinen, ekmek kızartma makinası, ketıl ve mutfak robotunun kkodlarını verirmisin canım ararştırmak istiyorum hoş görünüyolar aslında ben king istiyodum çünkü genelde ürünleri kırmızı ama karra veremedim mutfağım kırmızı olsun istiyorum kaydirigubbakcemile2
darkangel arçeliğin lal serisi vardı yanlış hatırlamıyosam onlarda kırmızıydı küçük ev aletleri.onlara da bi bak istersen
ya komşuda kullanıo bundan çok memnun,bakalım denicez bizde,boschtan hiç bişi almamıştık bugüne kadar:)bebişim aynısı bende var kendime aldım. ben boschtan baya yüklü bi alışveriş yaptım dedimki bana süpürgeyi hediye ver:1shok: olmaz dedi ee iyi ozaman 100 ytlye ver dedim tamam dedi bende 1100e aldım:1closedeyes: