Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu da benim yatak odam , magazada beyendik bugün ve siparisini verdik

[/IMG]

Bunun markası ne canımm bunun aynısı istikbalde beyazına bayılıyorum bende
çok güzel güle güle kullan nerden kaça aldın

aaa ben hiç bilmiyodum boole bişii oldugunu
kullanan var mı aranızda,guzel yapıyo mu? :) bende mi alsam yani normalde 20 ytl mi

Canım geçen sene polonyadayken almanya ya gitmiştimmm vee ordaa teyzemde görünce çok hoşuma gitmiştiii
rafadan istiyorsan bardağındaa ölçüsü var ona göre koyuyorsunn piştiğine saten ötüyor çok kullanılışlı mutlaka çeyizlerinizde olsun bundan derimmm

ben 2 yıl önce arzumun saç şekillendirme setini aldım.100 TL idi ozmn.hem anneme hem çeyize.maşası,düzleştiricisi,tarağı,saçkurutma makinası vs hepsi biara.7 parça.ben çok memnunum.tavsiye ederim.yerimseniben

o bahsettiğiz ne kıs anlayamadım

kızlar kadıköye yakın olanlar varsa burda kuaför malzemeleri satan bir yer var. fön makinemi ordan aldım. amcam berber bana o söylemişti orayı. kuaföre gitmeden kendi kendinize iki dakikada fön çekebilirsiin.

kızlar yatak örtüsü konusunda ne düşünüyorsunuz?ben internette arıyorum ama istediğim gibi pek bulamadım.sadece 2 model bulabildim.krem rengi istiyorum.ilk gece için fırfırlı falan böyle gösterişli olsun istiyorum.

canım ben sadece tek bir gece için o kadar para harcama derim, çünkü o fırfırlı olanlar günlük kullanım için pek olmaz,hatta misafir için bile abartılı bence tabi yine sen bilirsin

adanalı eda sorularını hatırladıgım kadarıyla cevaplıyım.
ip perde ortucu bir perde olmadıgı için arkasına stor dedim
ahsap jaluzi de ne diyim işte jaluzinin metal yerine ahsap olanı :)))
metre olayına gelince de;normal tulleri gergin asamazsın,hani o kendiliğinden katlanır ya.. o yuzden 3 metrelik bir cama atıyorum 8 metre tül gider.ip perde de aksine gergin durursa güzel durur.3 metre cama 3 metre ip perde alırsın.olay bu...

adı ne kuaförün peki canım?

adını biliyorum orası kuaför değil. ben akşam iyice bakayım yerine. en geç p.tesi söylerim sana. haftasonu pek girmiyorum da:jeyyar:

amcam berber o söylemişti bana orayı. kuaförlerin kullandığı fön makinesi ne kadar birde biliyo musun
ben aldığımda (geçen sene)

40 YTL idi :sm_cool:

tamam canım teşekkür ederim :1hug:kuaförlerin kullandığı fön makinaları çok güzel ben de onlardan alırım diye düşünüyordum..
fiyatı da çok iyiymiş geçen sene olmasına rağmen..bakıp söylersen memnun olurum..sağol..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…