Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dün akşam yemekteyiz programını izleyen varmı?yarışmacı kadının tencerelri çok hoşuma gitti.bu wok tavalara benziyordu.acaba nerde satılır kaça satılır fikri olan varmı? o ip perdeleri bence kendimizde yapabiliriz ne dersiniz?

rsm.asp

roselın buldum ohh bee sonunda bende alcam bundan 360 ytl cok hoş normalde ben alcam zmn tek satılmıyodu karaca gıbı kampanyadaydı ama sımdık satılıyoo oleyyyyyyyyyy

özellıkle alttakına aşık oldum:asigim: sevdım ve alcam modeller arasında gule gule kullan
kaça aldın ve en alttakı resımdekı kadar cekıcı mı merak ettım

kızlar cevap geç oldu biraz kusura bakmayın alıcağım nevresimleri saten önceden belirlemiştim ama görmek istiyodum işten gelirken bi baktım sarev daldım hemen içeri bu aldığım sarev modelleri vardı ilk ikisi normal nevresim takımı sondaki pamuklu saten yumuşak renkler mükemmel çok canlı sondakini bi açtım baktm alakası yok resimle görmeden almam dedim kız dıyo konseptimize aykırı açamayız aç dedim ben ne zamandır bunları arıyom kötükedihüso açtılülülülülülü baktım cidden mükemmel saten adı arap modeli çok kaliteliler nevresimler 55 ytl pamuklu saten 85 ytl

HİSAR dimi böcük ? bende bakmıştım mağazada ama üstüste koymuşlardı ve çizilmişti :1shok:

yani aklınızda bulunsun kolay çiziliyor yerimseniben

tobicim uzulme canım Allah bı kapıyı kapatır bı kapıyı acar ınsallah
onemlı olan saglık mutluluk canım benım
roselın o tencere setı hısarın tatlım sitesınde var bakabılırsın

tobıcım allah sıze sağlık huzur versın esyanın ne önemı var cnm sonra yavas yavas alırsınız ALLAH yardımcınız olsun ınş bı an önc iş konusu çözulur

assortık cnm alınca dıkkat edrrım saol cnm

tobi lütfen uzulme.. herseyin bası saglık! insanlara klişe gelebilir ama aldıgımız her nefes bizim için nimet.. hersey olur tatlım hatta olmasa da onemli değil.saglık,huzur,mutluluk... gerisi boş!!

haklıısn cnm bizde tüm akrabalara yapacaktık ama inanılmaz derecede masraf oluyo...sanırım sadece aile içine ufak hediye şeklinde yapıcaz..mesela siz ne düşünüyosunuz bilmiyorumda şu erkekler için saten gecelik takımalrı varya sabahlıklı falan.nişanlım ondan giymez banada gereksiz geliyo ondan almayım diyorum 200 ytl yazık.

ve bi haberim daha var kızlar...artık çeyizime en ufak bişi alamıycam..çünkü babamın işden çıkması biriken kredi borçlarımız,üstüne üslüt birsürü üst üste gelen talihsizlikler sonucunda artık ailece tüm paraları borçlara yatırcaz.nişanlımın ailesiin durmuda çok parlak değil...şuana kadar aldıklarımla yetincem..çok hayalim vardı evim eşyam konsuunda..evini yayınlayanalrdan falan fikirler almıştım...fakat şimdi durumlar o kadar ters gittki 5 yıl bu borçlar devam edicek ve sanırım biz evimize düğün paketlerinden alcaz...hatta bulaşık makinasını bile almayı ertelemeyi düşünüyoruz..iki kişiyiz idare ederiz diye..ilerde alalım diyoruz..ailelerin bu durumuna bu sıkışıklığa çok üzülüyorum:1no2:sanırım artık bu bölümde pek gezinemiycem:a015:ek iş bakıyorum:çok üzgünüm:

çok uzun oldu ama çok uzuldüğüm için paylaşmak istedim:çok üzgünüm:

cnm benim üzme kendini bu günlerin tadını çıkarmaya bak önemli olan sağlık ve mutluluk gerisi zamanla olur zaten :1hug: annemlerin evlendiği zaman bir küçük tüpleri bile yokmuş şimdi Allaha şükür evimiz arabamız herşeyimiz var a.s.

tobi : üzme kendini bende senın gibiyim 800 ytl maaşla hem eve bakıyorum hemde nişanlıyım çeyiz almaya çalışıyorum çok zor bi durum biliyorum ama nişanlımda bana çok destek oluyo önemli olan sevgi biz mobilyaları bu düğün paketinden alıcaz 2999 ytl ama baktığn zaman okadar güzelki bence çok cazip zaten kiracı olucaz kaç eve taşınıcağımız bilinmez en iyisi, çok kaliteli bişeye gerek yok

tobi : üzme kendini bende senın gibiyim 800 ytl maaşla hem eve bakıyorum hemde nişanlıyım çeyiz almaya çalışıyorum çok zor bi durum biliyorum ama nişanlımda bana çok destek oluyo önemli olan sevgi biz mobilyaları bu düğün paketinden alıcaz 2999 ytl ama baktığn zaman okadar güzelki bence çok cazip zaten kiracı olucaz kaç eve taşınıcağımız bilinmez en iyisi, çok kaliteli bişeye gerek yok

2999 ytl iyiymiş. bu paketin içinde tamCADIARZU olarak ne var? bende böyle bişey alabilirim. kiracı olucam ve aynı senin gibi kaç eve taşınırım belli değil

2999 ytl iyiymiş. bu paketin içinde tamCADIARZU olarak ne var? bende böyle bişey alabilirim. kiracı olucam ve aynı senin gibi kaç eve taşınırım belli değil

canım ya düğün paketi olayı uzaktan çekiyo insanı cazip görünüyo fiyatı katoloklarda kendiside güzle görünüyoda yanına gidince dökülecek gibi duruyor ufacık görünüyor bide malzemeleri çok kalitesiz oluyor.. siz taşınıcam yıpranıcak fikriyle paketi düşünüyosunuzda işte tam tersi bir taşınmada hatta evde kendi yerini değiştirmeye kalktığında yada kullanırken dökülecek gibi duruyor.. yakından bakarsanız dediğimi anlarsınız .. tamam iyat önemli bende yaşadım çok değil bir ay önce her şey para istiyo ama inanki kullanırkende çok önemli. çekmecelerin açıp kapanmasının pratik olması dökülmemesi gerekiyo .. o yüzden bir günlük anlık düşünmemek lazım.. Allah yardım eder inşallah istediğinizi alırsınız ..

Bende pamukşekere katılıyorum kiracı olan bizler daha kaliteli şeyler almak zorundayız.Oturacağımız evde bu eşyalar bizi 1-2 yıl idare eder ev değiştirdiğinde herşey paramparça olur.:KK43:(((
Bence yatak odasını iyi bir yerden alın birde oturma odası yapın gerekirse iki kanepe olsun ama sağlam olsun.

Bencede kiracı olanlar daha kaliteli eşyalar tercih etmeli..
Sözlümde baştan o paketlere bakalım dedi 3000 ytl ye yemek odası yatak odası salon takımı diyorlar 3000 ytl'ye bi yatak odasını ancak alırsın..

bunu nette buldum düğün paketi 2290 ytl benim kayınpederim marangoz ona baktırıp alıcaz o anlar

Kızlar ben şu sıralar günlük çatal kaşık takımı araştırıyorum.misafir için olanı karacadan almıştım.günlük olana o kadar para vermek istemiyorum ama tabi kötü bişeyde olmasın kararma yada paslanma yapmasıın istiyorum.önerileriniz var mı bu konuda?

Burcuözge saol canım fikir verdiğin için.senin aldıklarında çok gzel görünüyo Allah ağız tadıyla kullamayı nasip eder inşallah.plastik saplılarda bi alternatif günlük yemek takımı için ama ben plastik saplı istemiyorum bakalım artık.

canım bende misafirliğimi jumbodan aldım ama gündelik için çok para dökmeyi lüzümsuz gördüm evkurdan bunları aldım. şeker gibi insanın çatalıda yiyesi geliyor :roflol:

cnm çok güzelmiş ikiside özellikle jumbo çok şık diğeride şeker gibikaydirigubbakcemile3
bende evkurdan aldım günlük çatal kaşık takımı ama yine çelikk olup daha uygun olanlar varya onlardan aldım hoş onada 150 ytl bayıldım pekte uygun olmadı ama yaptık işte bi cahillikcokacimcoook

tobi boşver üzme kendini önemli olan huzur sağlık gerisi boş
bizde yaklaşık 3 yıldır zor durumdayız
elimizde avucumuzda ne varsa gitti
ben aldığım asgari ücretle bişeyler yapmaya çalışıyorum ailemden tek kuruş katkı yok
birini alırken diğerini erteliyorum
daha uygun fiyatlı şeyler almaya çalışıyorum ama seviyorum, seviliyorum, bana değer verdiğini biliyorum ve rabbime çok şükür çok mutluyum
önemli olan bunlar gerisi koskocaman bir HİÇ

cnm dilerim herşey senin umduğundan daha güzel olur..allah gönlüne göre versin..söylediklerinde haklısın:1hug:

tobıcım allah sıze sağlık huzur versın esyanın ne önemı var cnm sonra yavas yavas alırsınız ALLAH yardımcınız olsun ınş bı an önc iş konusu çözulur

assortık cnm alınca dıkkat edrrım saol cnm

böcüğüm benim yerim seni çok saol bebişimŞeniz

X