Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar sarev nevresim takımı mı daha iyi taç mı
buraya baktıkça kafam karışıyo vallahi
hepsi de birbirinden güzel modeller
birde pamuklu saten mi almalı yoksa %100 pamuk mu ya da microfiber mi ya da ya da Ranforce mi?
çeşit çeşit vallahi ben rengi atmasın çekmesin istiyorum

cnm ben taçın satenpamuk karısık olandan ve normal bı nevresım aldım saten pamukkarısık al derım taçın bı harıka ama tabı sarevde bır harıka hepsınden bırer tane al derım kaydirigubbakcemile3 taç bı harıka ama sarevde cok guzel ben ıkısndende aldım..kaydirigubbakcemile3

ben yeni evli biri olarak cevap evereyim en çok taçın satenpamuk larını sevdik yıkanıncada hiçbir problem çıkarmadı tıpkı yeni gibiler hala

kızlar fiyatlarını da sorsam çok olmam dimi
bu krizde hangi birini alacağımı şaşırdım vallahi de billahi de tillahi de
Rabbim yuva kuranlara yardım etsin kızlar içinde bizlerede AMİN

gunaydın kızlar
darkangel nevresımlerın coook guzel gule gule kullan

hazır nevresım konusu acılmısken sunuda bı sorıyım arkadaslar
bu ranforce pamuklu saten kumasmı demek oluyo yoksa sadece pamuklumu:uhm:
bılen varsa benıde bılgılendırırse cok sevınecema.s.

kızlar fiyatlarını da sorsam çok olmam dimi
bu krizde hangi birini alacağımı şaşırdım vallahi de billahi de tillahi de
Rabbim yuva kuranlara yardım etsin kızlar içinde bizlerede AMİN

Canim evlenmeden once illa herseyi alip bitirecegim diye ugrasma,
mesela evlenmeden once 2/3 tane nevresim alirsin daha sonra da birkactane daha alabilirsin.
Evlenmis olsan dahi surekli yeni seyler goruyorsun heves ediyorsun aliyorsun
yani illa yok evlenmeden once hersey 4-4 olup bitmis olmasi gerekmiyor canim.

kızlar merhaba

dün akşam yemekteyizi izleyen olduysa bilir.. kadın yemek hazırlarken gördüm rondosu çok güzeldi, ekstradan rende bölümü vardı :1closedeyes: ki ben rendelemeyi hiç sevmem müthiş kolaylık olur; soğan havuç ne varsa orda rendelenebilir a.s

acaba hangi markanın ürünü delikafadulden

Günaydınnnnn arkadaşlar.
Darkangel nevresimlerin çok güzel cnm iyi günlerde kullan.3 numarada benim favorim inanılmaz güzel bir tasarım deseni.Bulursam alacağım hemen.

günaydınn gelin adayları:)))

kızlar bende mutfağa ipli perdelerden yaptırmak istiyorum aranızda kullanan yada düşünen var mı?????

ben salona da yatak odasına da ip perde alıcam.su anda da kullanıyorum..herkes bayılıyor bende cok seviyorum :))))

ya kızlar ama ip perdenin altına güneşlik falan konmaz kanımca..nasıl olacak içerisi görünmez mi???

ben salona da yatak odasına da ip perde alıcam.su anda da kullanıyorum..herkes bayılıyor bende cok seviyorum :))))

bir rüzgar esse içeriyi gösterir diyolar. yatak odası için ideal değil diyolar bende tereddütte kaldım:uhm:
gerçekten çok şık bir şey

Canlar evimin perde siparişlerini verdiğim yerde bir ip perde gördüm,güzelliği ve farklılığı karşısında kalakaldım öylece.Yaptırmayı düşündüm epeyce ama nişanlım yanımda yoktu,daha önce değerlendirmiştik bu pedeyi ve içeri görünür ben rahat edemem demişti
Şöyle bir şeydi dilim döndüğünce anlatayım;perdeye hakim renk siyahtı ve simliydi her yeri.Perdenin yarısına kadar siyah ipin üzerine kırmızı simli bir ipten nakış gibi işleyip birleştirmişler.Altı yine bildiğimiz gibiydi.Yanlarda kırmızı fon perde vardı,her bir fonun üzerinde ve ip perdenin ortasında kırmızı-siyah taşlı şu yeni çıkan kolyemsi aparatlar vardı.Fiyatı da metresi 270 tl di :))

anam anam baya pahalıymışş:1shok: normalde en fazla 100 liradır değil mi tüllerin metresi?
pullu perdelerde şık duruyoo valla artık neresi cebimize uygun olursa onu yaptırırız yoksa battık gittikaydirigubbakcemile3

he yaa baya ucuzmuş ben bırının evınde gordum ama hatrlamıyorum suan evım evım guzel evım bölumundeydı
ama bence çok pahalı ya değmez goruntu kadar kullanımıda önemlı bışeyın

arkadaslar ip perde zaten tamamen dekoratif birseydir.hiçbir ortuculugu yoktur.altına guneslik stor perde konulur

İp perdeler şöyle arkadaşlar daha öncede anlatmıştım tekrar yineleyeyim.Normal perde yaptıracak olsanız örneğin 4 metrelik bir cama 10 metre tül kullanılıyor,güzel bir tül fiyatının ortalaması 50 ytl.
Bundada camın büyüklüğü kadar kullanıyorsunuz yani 4 metreye 4 metre.Benim gördüğüm ip perde çok pahalı evet ama normal ip perdeler 50 tl üzeri desenli olanlarda 70 tl falan.Aynı paraya geliyor aslında.Ben de düşündüm ip perdeyi kadın hemen hemen aynı tutar dedi.Yatak odası perdesi 980 tl tuttu benim.
Umarım anlatabilmişimdim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…