Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arkadaşlar aldıklarımı beğenmenize sevindim.çok şey aldığım için ahşap takım ne kadara geldi bilmiyorum ama 180-200 civarıdır.renkli kavanozlar 3 lü 35 ytl canlarım.ben aslında essede görmüştüm baharat seti.hatta resim eklemiştim .belki hatırlarsınız.onların yüzeyleri çelik gibiydi.sonra düşündüm ,bir su değse hemen leke olur onlar dedim ve bundan aldım.inşallah doğru seçim yapmışımdır arkadaşlar

canım ben baharatlıklar ve ekmek kutusunda ahsap yerine cam veya krom metal tercih ediyorum ama senin renkli olan baharatlıkların çok guzelmiş,gule gule kullan :)

71exx8y.gif

2009 da tüm dileklerinizin gerceklesmesini dilerim kızlar :)

kızlar yine çok hoş şeyler almışsınız güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5 bende bu pazar baya bişey aldım hatta nişanlımın fotoğraf makinasını da aldım çekip size yollayayım diye ama üşendim biraz, en kısa zamanda beğenilerinize sunayım bari kaydirigubbakcemile3

ay kızlar dikkat ettim bu arada alakasız olcak ama..
burcu özge evlenmesine kısmetse 6 ay,hayat87 nin 5 ay,pingun 4 ay ay herkes geriye sayım yapıyo beniiimm için aaaaaa çoookk vaaarrrdelikafadulden:1shok:
dikkatimi çekti öle dipnot diyim dedim

ah tobim benim Şeniz geçen yazın başında bizde senin gibiydik ben de şu zaman geçmek bilmiyo diyordum şimdi nasıl yetiştircem herşeyi diyoru,inşallah seninde içinde zaman su gibi akıp geçer de bira önce kavuşursun sevdiğine..

bu arada canım bence çok iyi düşünmüssün misafir için yedek nevresim,havlu vb. olayını, bende senin gibi yapıyorum çünkü a.s

gunaydın arkadaslar yıne cok cıcı seyler almıssınız gule gule kullanın
songa uclu baharatlıklarına bende bayıldım arkadasım ahsap setınde cok hos
gulegule kullan

kızlar yine çok hoş şeyler almışsınız güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5 bende bu pazar baya bişey aldım hatta nişanlımın fotoğraf makinasını da aldım çekip size yollayayım diye ama üşendim biraz, en kısa zamanda beğenilerinize sunayım bari kaydirigubbakcemile3

ah tobim benim Şeniz geçen yazın başında bizde senin gibiydik ben de şu zaman geçmek bilmiyo diyordum şimdi nasıl yetiştircem herşeyi diyoru,inşallah seninde içinde zaman su gibi akıp geçer de bira önce kavuşursun sevdiğine..

bu arada canım bence çok iyi düşünmüssün misafir için yedek nevresim,havlu vb. olayını, bende senin gibi yapıyorum çünkü a.s

cnm benim güzel dileklerin için tşkr ederim:1hug:inş çok mutlu olursun yuvanda

yenı yılımızda en başta sağlık ve huzur kapınızdan hıc ama hıc ayrılmasın

tüm arkdaslarıma bol ceyıslı gunler dılıyorum
ımza:CEYIS BAKANIkaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar.. bu da dün aldığım (annemin doğum günüm için aldığı) çeyizim.. nette 300 civarı ama ben 200 e almış oldum iyi bir pazarlıkla :) hatta yanına da 10 ytl vererek teflon mehtap tava aldı annem :)))

marmarisdesenli-2.jpg

Arkadaslar hala tencere seti almayanlar icin; tefal magazasina bes taneli celik tencere seti gordum 200 ytl su an, ve teflon tencere alanlara da ikinci tencerede 50% indirim var.

songa cnm cok beğendım cnm fakat ıkı resım acılmadı nedense gorduklerıme gelınce
ahsap bahartlık cok güzel fakat 180 200 ytl demışın sadece 3tanesı mı cnm eğer öleyse pahalıymış
renklı bahartlıkların super ben onun aynısı demeyımde porselen beyaz ve seklı yuvarlak olan gordum hatta haftaya alcam 25 ytl ıdı cnm benım

bıde masanın ustundekı ekmek sebetının yanındakı kaşıklık cok şirin ve yanılmıyorsm bıde tuzluk karabıber vb koymak ıcın bı tane daha bahartlık var hepsı cok guzel ı gunlerde kullan keske dığğer resımlerde açılsaydı:1no2:

selam arkadaşlar.. bu da dün aldığım (annemin doğum günüm için aldığı) çeyizim.. nette 300 civarı ama ben 200 e almış oldum iyi bir pazarlıkla :) hatta yanına da 10 ytl vererek teflon mehtap tava aldı annem :)))

marmarisdesenli-2.jpg

ı gunlerde kullan cnm ınş
guveç tarzı galıba
bende 85 ytl 3lü buna benzer yalnız sapları kahverengı olan set almıştım

2009'da kahkahalar , yeni heyecanlar ,eglenceli zamanlar olsun
İş olsun aş olsun cebiniz bol parayla dolsun
Ayrılıklar, yalanlar,kırgınlıklar olmasın ; kavuşmalar sevişmeler olsun
Düğünler bebekler kutlamalar olsun ..
Tatlılar , kahveler , lezzetli yemekler olsun
Göbek olsun ama kolestrol olmasın
'Biz' olsun 'ben' olmasın
En önemlisi de sağlık olsun sevgi olsun aşk olsun
2009 yılı gönlünüzün istediği gibi unutamayacagınız bir yıl olsun.
Yeni yılda da hep birlikte olabilmek dileğiyle ..
Sevgiler ,

ylbaskarti2ku51qg0.jpg

Arkadaşlarr English Home'un Bakırköye yeni şubesi açılmış. English Home ürünleri güzel mi acaba? Aramızda kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz?

Arkadaşlarr English Home'un Bakırköye yeni şubesi açılmış. English Home ürünleri güzel mi acaba? Aramızda kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz?

ben kullanmadım ama baızı ürünlerını cok beğenıyorum nevresım takımı falan cok cıcılı olıyy almayı düşünüyodum demek bakırköye açılmış hemen bakmam lazım dokunmam lazım almam lazım tbı kalıtesı cok önemlıdelikafadulden

songa cnm cok beğendım cnm fakat ıkı resım acılmadı nedense gorduklerıme gelınce
ahsap bahartlık cok güzel fakat 180 200 ytl demışın sadece 3tanesı mı cnm eğer öleyse pahalıymış
renklı bahartlıkların super ben onun aynısı demeyımde porselen beyaz ve seklı yuvarlak olan gordum hatta haftaya alcam 25 ytl ıdı cnm benım

bıde masanın ustundekı ekmek sebetının yanındakı kaşıklık cok şirin ve yanılmıyorsm bıde tuzluk karabıber vb koymak ıcın bı tane daha bahartlık var hepsı cok guzel ı gunlerde kullan keske dığğer resımlerde açılsaydı:1no2:

teşekkür ederim arkadaşım.kaşıklıkla baharalık birarada.ayrı değil onlar.birbirine bitişik.zaten bu özelliği değişiğime gitti.fiyat konusunda haklısın sanırım biraz pahalı oldu.1 adet ekmek sepeti.1 adet baharatlık ve 3 adet saklama kabı .toplam 180-200 civarı tuttu canım.saklama kapları biraz pahalı.en küçüğü 35 di yanlış hatırlamıyosam.ondan pahalı tuttu.kaydirigubbakcemile2

ben bakırköyde oturuyrum.hemen açıldığını görünce heyecanlanmıştım.ama kardeşim gezmiş hiç o şatafatına yakışır bişiyler bulamamış.daha çok böle basit günlük şeyler.hediyelik şeyler varmış ayrıca.havlular setler falan.ama ürünlerini kullanmadım bilemeyeceğim canım...

songa benım beğendımde öleydı cnm yapışık usttune bende alım hemen eklıycem yanı ınş pc yokta:KK43:

ana lahana sımdık benım hevesım kursağımda kaldı o nevresımlerden yokmuymuş yane özellıklle pembe kucuk cıceklı bı takım ve bı kac havlu cok hoşuma gıtmıştı:KK43:

ben kullanmadım ama baızı ürünlerını cok beğenıyorum nevresım takımı falan cok cıcılı olıyy almayı düşünüyodum demek bakırköye açılmış hemen bakmam lazım dokunmam lazım almam lazım tbı kalıtesı cok önemlıdelikafadulden

Yes şekercim bakırköye açılmış vitrinde süper şeyler var bugün yarım gün çalışıyorum biraz sonra begendiğim yatak örtüsüne gidip bakıcam nette de çok ayrıntılı yer verilmemiş ürünlerine ama test edip onaylıycaz artıkın [ kaydirigubbakcemile5/B]

Yes şekercim bakırköye açılmış vitrinde süper şeyler var bugün yarım gün çalışıyorum biraz sonra begendiğim yatak örtüsüne gidip bakıcam nette de çok ayrıntılı yer verilmemiş ürünlerine ama test edip onaylıycaz artıkın [ kaydirigubbakcemile5/B]

ee artık bızede gelınce anlatrsın bı kac bıseylerın fıyatını sormayıda unutma emıkaydirigubbakcemile3 bıde ıst.caddesı ustunde demı yoksam baska yerde mıCADIARZU

X