Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar dikkat ettim bu arada alakasız olcak ama..
burcu özge evlenmesine kısmetse 6 ay,hayat87 nin 5 ay,pingun 4 ay ay herkes geriye sayım yapıyo beniiimm için aaaaaa çoookk vaaarrrdelikafadulden:1shok:
dikkatimi çekti öle dipnot diyim dedim
kızlar yine çok hoş şeyler almışsınız güle güle kullanın kaydirigubbakcemile5 bende bu pazar baya bişey aldım hatta nişanlımın fotoğraf makinasını da aldım çekip size yollayayım diye ama üşendim biraz, en kısa zamanda beğenilerinize sunayım bari kaydirigubbakcemile3
ah tobim benim Şeniz geçen yazın başında bizde senin gibiydik ben de şu zaman geçmek bilmiyo diyordum şimdi nasıl yetiştircem herşeyi diyoru,inşallah seninde içinde zaman su gibi akıp geçer de bira önce kavuşursun sevdiğine..
bu arada canım bence çok iyi düşünmüssün misafir için yedek nevresim,havlu vb. olayını, bende senin gibi yapıyorum çünkü a.s
selam arkadaşlar.. bu da dün aldığım (annemin doğum günüm için aldığı) çeyizim.. nette 300 civarı ama ben 200 e almış oldum iyi bir pazarlıkla :) hatta yanına da 10 ytl vererek teflon mehtap tava aldı annem :)))
selam arkadaşlar.. bu da dün aldığım (annemin doğum günüm için aldığı) çeyizim.. nette 300 civarı ama ben 200 e almış oldum iyi bir pazarlıkla :) hatta yanına da 10 ytl vererek teflon mehtap tava aldı annem :)))
Arkadaşlarr English Home'un Bakırköye yeni şubesi açılmış. English Home ürünleri güzel mi acaba? Aramızda kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz?
songa cnm cok beğendım cnm fakat ıkı resım acılmadı nedense gorduklerıme gelınce
ahsap bahartlık cok güzel fakat 180 200 ytl demışın sadece 3tanesı mı cnm eğer öleyse pahalıymış
renklı bahartlıkların super ben onun aynısı demeyımde porselen beyaz ve seklı yuvarlak olan gordum hatta haftaya alcam 25 ytl ıdı cnm benım
bıde masanın ustundekı ekmek sebetının yanındakı kaşıklık cok şirin ve yanılmıyorsm bıde tuzluk karabıber vb koymak ıcın bı tane daha bahartlık var hepsı cok guzel ı gunlerde kullan keske dığğer resımlerde açılsaydı:1no2:
Arkadaşlarr English Home'un Bakırköye yeni şubesi açılmış. English Home ürünleri güzel mi acaba? Aramızda kullanan var mı ? Tavsiye edermisiniz?
ben kullanmadım ama baızı ürünlerını cok beğenıyorum nevresım takımı falan cok cıcılı olıyy almayı düşünüyodum demek bakırköye açılmış hemen bakmam lazım dokunmam lazım almam lazım tbı kalıtesı cok önemlıdelikafadulden
Yes şekercim bakırköye açılmış vitrinde süper şeyler var bugün yarım gün çalışıyorum biraz sonra begendiğim yatak örtüsüne gidip bakıcam nette de çok ayrıntılı yer verilmemiş ürünlerine ama test edip onaylıycaz artıkın [ kaydirigubbakcemile5/B]