Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bunlar da dondurmalıklarım :icecream:

Eklentiler

• $1609[1].jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 19
seahorse canım bende ilk nevresim takımını çok beğendim kalpli olan hihoyyyt Resmin sağ tarafında logosu olan siteden mi aldın ve kumaşı nasıl? Teşekkür ederim :1hug:

kızlar bunlar da dondurmalıklarım :icecream:

canım senin bu dondurmalık diye aldıklarını var yaaa bende çok beğendim migrosta. ama benim dondurmalığım var bunuda sütlü tatlılar ve kuplar için alıcam... süper olur düşünsene içinde bir kat muz bir kat buding olduğunu off yemede yanında yatt cokacimcoook sırnaşık şey

ayy benide tanımayan yok :roflol:
bence nişanlın doğru söylüyor tatlım canın sııldıkça değiştirrsin... :1hug:

balımmert logosu olan yerden almadım canım.kumaşı cok güzel.halam kullanıyor aynı markayı yıka yıka kullan valla hiçbirşey olmuyor diyor.hobby nevresimler

burcuözge ben de öyle düşündüm bunları alırken.hatta komposto falan bile koyabilrsin herkesin servisinin yanına.cok da şık olur.tatlı puding falan süper olur.aayy karnım acıktı heralde :)

kızlar ben sonunda bahat takımı aldım.bugün baya bir para harcadım :)yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.işte aldıklarımmmm..........

kızlar ben sonunda bahat takımı aldım.bugün baya bir para harcadım :)yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.işte aldıklarımmmm..........

tek kelimeyle süperr süperr süperr...
çok hoşlar.. tam tarzım. iç içe geçenler daha öncede görmüştüm mıknatıslı yaşığı vardı önünde. ama hepsi beyazdı. böyle 3 renklisi bende bulsam alırım. kaça aldın nerden aldın canım?:1hug:

çok teşekkür ederim canım.beğenmene sevindim.3 lü renkli kavonozlar 35 ytl. canım.istanbul çapa da tünaydın diye bir züccaciye var.ordan aldım.burası diğer züccaciyelere nazaran daha uygun fiyatlı satıyor.bu arada diğer takımı da beğendin mi?

gülşahcım br üst mesajda yazdım nerden aldığımı.beğenmene sevindim

evet canım annemede gösterdm hatta oda beğendi..
zevkli seçimler yapmışsın sengözlerimebaksanab

Songacım harika seçimler yapmışsın cnm.Hepsini çokkkkk beğendimmmm.İyi günlerde kullan

Çok sağol canım, biz de çok begenerek aldık, desenleri çok canlı...

nerden ve ne kadara aldın yazabilir misin?
ben de kırmızı hastasıyım. yatak odamı kırmızı örtü kırmızı abajur kırmızı perde donatacaktım ama annem aklımı çeldi yatak örtümü krem aldım

valla ben de cok begendim baharatlıkları güle güle kullan.onlar benim de eksik yaaa.ben de bunlardan istiyorum.ahşap olanları kaça aldın peki canım

cnm gondollarımı ben almadım annemler ben yokken çeyiz için birşeyler bakalım demişler onlar almışlar aslında bende pek sevmiyorum ama annemlerin hatırası olucak artık :1hug: Sanırım 190 ytl'ye almışlar sümerler mağazasından..Bardak takımlarını ben aldım ama a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…