Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük cok begenmedımhercı ben benmkınıde cok begenmedımde ucuza aldım gozukmedı bile

flashrf9.jpg

son eklediğinin yanında da bi fiyonk gibim bişi olursa çoh daha tatlı olur ama olmasada her türlü ilkinden güüüüzel :lepi:

ya bende sivri burun ıstemıyom ama kızların ısımlerını nasıl sığdrcam başka
sırada cok kişi var
ozmn şöle
sıvrı burun olmayan ince topuklu olmayan bişi oluversın

evt mandiş 2.daha hoş ama işte acık olmaması lazım
yağmır falan olursa ogun zor yanı
aslında benım ona benzr ayakkabm var beyaz ama topuğu sıyah yaa
olmasaydı gıyerdım

Hayatim; senle ben benziyoruz ya çift olarak bişey sorcam sana, senin nezdinde herkese kaydirigubbakcemile3

Ben bu ara kocama çok sinir oluyorum ya gıcığıma gidiyor 3-4 gündür bişey de olduğundan değil haa arada geliyorlar bana, ufak minik şeyler oluyor ama bunu gerektirecek şeyler değil???

Ya bazen sevgimden delirecek gibi oluyorum bazen de böyle gıcık kapma nöbetlerim oluyor :eek:klava:

Anormalim ben ya:eek:klava:

amannnn gelinliğin altında görünmüyor bile ne incisi ne fiyongu

ben nikahtan sonra hiç ayakkabı giymesem bile olurmuş dedim kaydirigubbakcemile3

amannnn gelinliğin altında görünmüyor bile ne incisi ne fiyongu

ben nikahtan sonra hiç ayakkabı giymesem bile olurmuş dedim kaydirigubbakcemile3

bende dıyom ya normal haytata ayagıma takmıycagım bır ayakakbı aldım en az onda topuk vardı kaydirigubbakcemile3

böcük yeni sütyenlerde de oluyor zamanla düzelio
en azından 1 kere yıkanması gerek
aman çokta hazırlanma cicim
bende jartiyer almıştım gelinliğin içine
sonra anam babam penye külotlardan giymek zorunda kaldım :eek:

Hayatim; senle ben benziyoruz ya çift olarak bişey sorcam sana, senin nezdinde herkese kaydirigubbakcemile3

Ben bu ara kocama çok sinir oluyorum ya gıcığıma gidiyor 3-4 gündür bişey de olduğundan değil haa arada geliyorlar bana, ufak minik şeyler oluyor ama bunu gerektirecek şeyler değil???

Ya bazen sevgimden delirecek gibi oluyorum bazen de böyle gıcık kapma nöbetlerim oluyor :eek:klava:

Anormalim ben ya:eek:klava:

ay aynıyız yaaaaaa inanamıyorum yazdıklarına :1shok:

ben de bazen ona bakarken sevgimden ağlayasım geliyor
bazen de bi kaşık suda boğasım
mesela akşamdan beri uyuz oluyorum kötükedihüso
pis uyuz sinir gıcık hayati :roflol:

X