Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıskançlıkla ilgili dieceğim iki çift lafım var kısa ve öz konuşurum
bayramın 1. günü gittiğimiz bir yerde zilli bi karının poposuna bakarken yakaladım
eve geldim olay çıkardım o da açmasaydı bakmazdım dedi olay orda koptu o geceyi
yatak ucunda uyuyarak geçirdi tabi yatmadan 3 saat süren bir zılgıtıda yedi afiyetle :mymeka:

kıskançlıkla ilgili dieceğim iki çift lafım var kısa ve öz konuşurum
bayramın 1. günü gittiğimiz bir yerde zilli bi karının poposuna bakarken yakaladım
eve geldim olay çıkardım o da açmasaydı bakmazdım dedi olay orda koptu o geceyi
yatak ucunda uyuyarak geçirdi tabi yatmadan 3 saat süren bir zılgıtıda yedi afiyetle :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 çok ii yapmışsın bide baktığını kabul edio aaaaaaaa ben bile deliririm hee böle durumda bi geceyle atlatması onun açısından ii olmuş kötükedihüso

ya bu kıskançlık konusundan ben de muzdaribim kızlar...

bazı kızları hiç anlamıyorum... insan arkadaşının gözü önünde onun erkek arkadaşının gözlerinin içine içine bakar mı yaaa

neyse açmıyım ağzımı

akşam yemeğe ne pişircem die düşünüodum
evde bişi yok dedim alışverişede çıkamadık maaşa daha var kafamçokkarıştı
makarna yapıyım bari dedim
anaa dolabı bi açtım karnıbahar-patlıcan- mantar
sizde de oluo mu ya evde ne olduğunu unutuyorum geçen gün domates yok die 1 kg domates aldım
dolap ağzına kadar domates doluymuş
bide temiz bulaşıkları makineden boşaltırken bişi oldu üst rafı bıraktım sonra kaldırıyım dedim
neyse sen onu unut alt rafa tekrar kirli bulaşık koy makineyi çalıştır üst seledeki bulaşıklar yıkanmaktan bi hal oldu kafamçokkarıştı
ya banad aoluyor ama okadar cok seyı bırden degıl
domatesı yok sanarım yada salata
makınamda öyle sorun olmaz hemen bosaltırım daha sonra usenmıyım dıye

şimdi yine gidiyorum...
fatura kescem iki tane çizimim var onları yapayım...
rahat rahat geleyim.
gömüşürüz kıslar...
gömüşcesmi hehe baktım cnm bide resme

bende bugun sölemesi ayıp tatlıvardı evde ben hastyım diye askm dun onu tezgaha bırakmış kutusunu yanı o kaldırmış
sabahta ben aldım ınerken cope ataacaktımbirden ampul yandı dannnnakannehir dedım ıcıne bakam ıcınde koca bi catal hemde kütahya pors. sonra catalı mecbur attım cantaya eve greı doenemddım kapıda araba beklyıordu dedıler bu catal ne hayırdır ne yedın sabah sabah yerimseniben

kızlar selamsız daldım kusura bakmayın
bu aralar dertliyim bu konuda da

merhabalar hepinize,
çokkkk öpüyorum

Kızlar moralim çok bozuk....

malum bu gün misafirim gelecekti...

Kız dün gece mail attı efendime söyliyim gelemiycem işim çıktı falan demiş. bu şimdi musiki cemiyetinde. cemiyette nota düzenlemesi yapıcaz falan demiş. bende msn i açtım baktım orda. dedimki önce bana söz vermişken başka plan yapman doğru mu dedim. ama sen
yine bir durum olursa haberleşiriz demiştin dedi. bende dedimki ama o acil bir durum için geçerlidir. yani sen kalkıp bana söz vermişken koroda kal diye değil diymi kızlar yanlış mı düşünüyorum...
ben kalkmışım tatlı falan yapmışım hazırlık yapmışım taaa cumartesi sözleşmişiz son gece efendim işim var.
sonra dediki bir şey itiraf edersem darılmazsın dimi...
yok dedim darılmam
eşim hiç tanımadığım birinin evine gitmeme sıcak bakmıyor.

evet dedim haklı olabilir. haklı bir gerekçedir. ama o zaman senin eşine danışıp bana evet demen gerekmez miydi dedim?
ama ben sana dışarda buluşalım dedim diyor.
bakın olay aynen şu şekilde gelişti.

dedimki 1 haftadır konuşuyoruz nette muhabbetleri bitirmeyelim artık görüşelim istersen aslı
vallahi iyi olur
o zaman bu hafta içinde bir gün görüşelim
tamam (hiç bir davet yada teklif olmayınca ben davet ediyorum)
o zaman salı gününe ne dersin. pazartesi benim temizlik günüm salı beklerim.
olur bana uyar çok sevinirm.
pastalar mamalarda yaparım sana. çay mı seversin kahve mi?
yok yaa hiç yorulma kuru su bile yeter. istersen dışarda buluşalım sana zahmet olmasın.
aşk olsun ne zahmeti ben bayılırım misafire seni ağırlamaktan zevk duyarım.duymıyım bir daha öyle şey...hem dışarda buluşma resmi olur evde görüşürsek daha sıcak bir ortam olur.
tamam o zaman salı görüşürüz...

aynen muhabbet böyle geçti. o bana deseydiki ilk buluşmayı illa dıarda yapalım yok mu dyecektim. çok üzüldüm ve kırıldım. telefonumu vermişim. güvensin diye resimler göndermişim. eşimin adını soyadını sormuş söylemişim güven oluşsun diye yinede böyle bir davranış. ağladım tabi aşkımda çok üzüldü. bir daha görüşme bununla dedi.
sırf kendi açısından düşünüyor empati yapmıyor kız.
bende ona bakarsan hiç tanımadığım birini evime, mabedime alıyorum en gizlime özelimee...
ben nerden bileyim hırlımısın hırsız mısın? bıçaklayacak mısın beni....
neymiş tmkinli olmak zorundaymış. o zaman ya en başından temkinl olacaksın. yada bir parça güveneceksin insanlara. en sıcak en samimi halimle yaklaştım ona...
işte böyle kızlar azcık uzun oldu kusura bakmayın. haksız mıyım siz söyleyin ne olur....mafoldumben

dün deil önceki akşamda biz kıskançlığı konuşuyorduk
ee sonra....
ya bu kıskançlık konusundan ben de muzdaribim kızlar...

bazı kızları hiç anlamıyorum... insan arkadaşının gözü önünde onun erkek arkadaşının gözlerinin içine içine bakar mı yaaa

neyse açmıyım ağzımı

ya bende bekarken daha kıskanxtm sımdıduruldum
ama kocama bakan gormedım ya ben körüm yada bnmkı tipsiz:lepi:

Nisanyagmuru dogum günün kutlu olsun güzelim.....
Yeni yasin sana kalbinden gecen tüm güzellikleri getirir insallah.

geburtstagstorte1.jpg

Kızlar moralim çok bozuk....

malum bu gün misafirim gelecekti...

moralim çok bozuk diye okuyunca kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
senin ilk defa böyle yazdığını gördüm :1shok: şaşkınım bi okadarda üzüldüm canım
kız yanlış yapmış sen yerden göğe kadar haklısın
öncesini bilmiyorum nereden tanıyorsun bu kızı?
keşke eşine danışıp sonra söz verseymiş
yada eşine bu seferlik en azından gideyim söz verdim tutayım deseymiş
ne tuhaf insanlar var
üzülme kuzum kocişinle yersiniz börekten canım çekti bana kargolayabilirsin mesela kaydirigubbakcemile3

bu kızlar arkadaş olacaktın ilerde bi yanlışını görmektense şimdi böyle olması iyi omluş bence

ayyy canım burcummmmmm
bızı al kıs sen caYA
bak soz verıpte donmeyızde bosverrrrrrrr
su kadınların kocalarının ızın verıp vermeyecegı seylerı bılıp bılmemelrını anlayamıyorum hıc tanımıyosun kocanıya
bende sana sdıycektımkı burcucum kızı tanımıyon sokma evıne yanlızda klıyon arada baktım kızlar bısı demedı bende sustum
herseyde bı hayır vardır bosver
o kız senı uzermıs
bıde bak kısmetı degılmıssın oysa senle neguzel zamnlar gecırcektı neler neler ogrencektı
sıkıldııgnda ıcını bosaltacak pzıtıf enerjı dolacaktı takma bebısmmmm

Ay burcucummm kız keşke ben gelseydim sana valla tahmin edebiliom ne güzel şeyler yapardın bana
aman bırak o salak kızıda
sana güvenmicekte kime güvencek
kandırıkçı
hiç üzülme canım
bu sana ders olsun
herkese ii niyet gösterme

burcu kız kzıd yazık bende bazen kkdekılerde dısarda bulusalm dıyourm sonra dıyorum acaba kocam bişey dermi
yanı kestıremedı belki kocasınn tepksini

burcu cok haklısın cnm
madem söz verdın yap
hanı sözde vermış ama Allah tarafından bısey oldu önemlı yapamadın ü
ozmn kusura bakma dersın
ama esım ıstemıyor demış
konuşup öle desydı sana
uzulme bacım yaa
ınş bıgun bızlerden bırı gelırde yerız guzel mamalarındanŞeniz

X