çok hoş bende sewiorum kırmızıyı çok beğendim güle güle kullan canım
Böcükcüm şimdiden almak gayet mantıklı,borçların biter sıradaki deriz öyle değil mi ?
Nastasicım,heyecan nerdeyse hiç yok.Sebebide,10 yıldır yalnız yaşıyorum yani anne evinden çıkmayacağım.Kocişle yaşayacağımız evdede 2,5 aydır oturuyorum.
Rasibacım aldıkların çok güzel.Kırmızı mutlaka mutfakta bulunması gereken renklerden zaten.Renk uzmanları öle diyooooooo:))))Benim mutfakta yeşil-turuncu.İyi günlerde kullan cnm
canım ya ben seni çok özledim neden gelmiyon bizim topice ben bişeylermi kaçırıdım arada markaları luxell canım bu şekilde set olarak tek o markada vardı
Böcükcüm şimdiden almak gayet mantıklı,borçların biter sıradaki deriz öyle değil mi ?
Nastasicım,heyecan nerdeyse hiç yok.Sebebide,10 yıldır yalnız yaşıyorum yani anne evinden çıkmayacağım.Kocişle yaşayacağımız evdede 2,5 aydır oturuyorum.
Rasibacım aldıkların çok güzel.Kırmızı mutlaka mutfakta bulunması gereken renklerden zaten.Renk uzmanları öle diyooooooo:))))Benim mutfakta yeşil-turuncu.İyi günlerde kullan cnm
bunlarda yeni aldığım kırmızılar
[/IMG]
kızlar bu cerezlikleri sizdengordum ve bıldugum yerde aldım 2 tane
aldığın herşeyi iyi günlerde güle güle kullan inşallah canım, bu çerezliği nerden ne kadara aldın acaba??*
saol canım. bu cerezliği ararken 100. yıl altunbilekler de buldum.tam hatırlamıyorum 5 di sanırım.
pike takımın Özdilek
kahvalti takımım...karaca..
banyo setim...
çatal kaşık setim...karaca...
cezve setim
tencere takımım bu model karaca
yemek takımım da karaca
şimdilik bu kadar...almaya devam ...
days in colours nevresim takımım evkurdan 69 ytl ye almıştım
evimiz için aldığımız ilk aksesuar :)))))))))))))))))))
tepehome
inşallah resim olmuştur.. bu örtünün kırmızısını alıcam:) 600...
ImageShack - Image Hosting :: ooooovk4.jpg
Uğurböcüğüm merakımı mazur gör ama beyaz eşyalarını nereye koyacaksın evlenene kadar.bende şimdiden beyaz eşya taksitine girmek istiyorum ama onları koyabileceğim bi yer yok.sen ne yapmayı düşünüyosun?
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]