Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saol canım inşallah hepimiz aldıklarımızı mutlukla kullanırızgamyoncuiremsu

mısracığım anladım ozmn gerçekten hazırsın:))))
ben yalnız hayata okdr alıştım ki şu an ewlilik işi bende stres yaratıo sanırım vazgeçecem(( bikaç sene daha... ewlilik fobim var((((

canım ya ben seni çok özledim neden gelmiyon bizim topice ben bişeylermi kaçırıdım arada markaları luxell canım bu şekilde set olarak tek o markada vardı

bende senı ve elıfı cok ozledım Şeniz benı özledıkce yazarsın bana nasılsa heryerde ben varım :1rolleyes: cok beğendım hayrlı gunlerde kullan cnm ınş

evt cnm dedım ya ben plan yapmayı cok sevıyorum ona gore hareket etmek daha guzel oluyo kucuk seylerın sonu gelmıyo böle buyuk esya almak ınsanı baya dertten kurtarıyo allahtan evlılık parası varda yatak odamı ordan alırım :jeyyar:

aaaa mıısra çok az kalmış. sadece nikah mı olucak düğün ne zaman

burcucello rasıba ceyızlerınız cok guzelmıs kızlar gule gule kullanın
burcucum kedıne bayıldım ya o ne sekerlık oyle bende hastayım kedılere bakmayı cok ıstıyorum ama annem ızın vermıyo malesef:1no2: artık evlenınce evımde bakarım

bücüğüm beyaz(gri yanı)esyaların cok guzel gule gule kullan en ıyısını yapıyosun sımdıden almaklakaydirigubbakcemile5

ya ben hep çok sade gülsüz dalsız çeyleri sever, tercih ederim genelde ama bunların hepsi bir arada çok tatlı durmuşlar
çok beğendim güle güle kullan canım..a.s.

bende koyayım bari.kıskandım.benim çarçaf sütlü kahve çıktı ama.hiç sevmedim.ona içindeki yeşilden çarşaf alacağım ayrıca.

canım tepehome da aksesuarlarda yüzde yirmi indirim vardı.22 ye geldi bize.bi de bunun vazosu,kare tabak gibi biseyi,bi de kadeh mumlugu var.onları alamadık tabii.ısık cok kotu foto da gorundugunden çok daha guzel..

bu arada kızlar tepehome aksesuar olayında son noktaya gelmiş o kadar guzel seyler var ki..
bi düşündüm soyle salona alrım dediğim seyleri en az 500 tutar. ama soyle yapıcam hersey alındıktan sonra en sona bırakıcam aksesusar işini,para artarsa alırım.artmazsa evim aksesuarsız kalır bi sure,aydan aya alırım begendiklerimizi.sırf ev dolsun diye 1 milyoncudan seylerle doldurmicam.boyle seyler bir kere alınır.

inşallah resim olmuştur.. bu örtünün kırmızısını alıcam:) 600...

ImageShack - Image Hosting :: ooooovk4.jpg

canım bu yatak örtülerine bayılıyorum ben tam yeni gelin yatak örtüsü bende beyazını aldım böyle gelinlik gibi duruyor çok şık üstündeki cibinliğide beyaz tül kenarlarından boncuklar sarkıyor annemin bazasına serip baktım süper duruo inş. haziranda sericem evimi o zaman fotolarını koyarım:asigim:

Uğurböcüğüm merakımı mazur gör ama beyaz eşyalarını nereye koyacaksın evlenene kadar.bende şimdiden beyaz eşya taksitine girmek istiyorum ama onları koyabileceğim bi yer yok.sen ne yapmayı düşünüyosun?

beyaz eşyayı aldığın yerle konuşuyorsun cnm
onlar depolarında tutuyorlar
sen istediğin zaman alıyorsun
biz öyle yapmıştık
1,5 yıl bekledi beyaz eşyacı da
bi çogu öyle yapıyor

buda benım kahvaltım çok severek kullanıyorum peçetelık ve yumurtalıkları yok bu resımde ama

güral porselen den 2 3 sene önce almıştım şimdi kullanıyorum fiyatı hatırlamıyorum vallahı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…