Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aaa unuttum ben sana söylemeyi bizde yazın konyaya geicezzzzzzz:lepi:
serhatın eski ev arkadaşı hani manevi krdeşim mehmetin abisi evlenecek
onlarda konyalı.
fakat içinden değiller sanırım
bende dedimki kocişe aşkım gidince merkezede uğrarmıyız arkadaşım görmek isterim onuuu
tamam dedi uğrarız tabi dedidelikafadulden
inşallah nasip olurda gelirsek görüşmeyi birde evinde ben misafir olmayı ertesi gün de burda okumayı çok isterim :roflol:
off burcu geldi anmm bir yiyor birr yiyorrrr ne onu ne kocasını doyurmayı başaramadık falan :roflol::roflol::roflol: hahaahahha çok komik yaa.şaka bir yana bir kafede bir kahve içimlik bile olsa sana vakit ayırmaya çalışıcam kuzucummm :1hug:

burcu ne güzel bır hafta sonu geçirdin benım kociş pazarları bilem çalışıyor Gece gündüz çalışıyor evde oluncada gene çalışıyor

oyyyoyyyyy çoookkk sevindim hele bi uğramadan
git o marmarisi dar ederim sana
sen gel yemekler köpeğen olsun beeee
anam bee artık sana ne yapacağımı şaşırırım
sen gelde kahveyi düşünürüz:jeyyar:

burcu ne güzel bır hafta sonu geçirdin benım kociş pazarları bilem çalışıyor Gece gündüz çalışıyor evde oluncada gene çalışıyor

canım benimkininde bazen nöbetleri denk geiyor. nadirde olsa bende yalnız geçirdiğim oluyor. o yüzden sıkma canını. ne iş yapıyordu senin eşin.? bazı işler bu yüzden çok insafsız yaaaa:teselli:

tamam o zaman anlaştıkk :lepi:
bir arada ankaraya gidecektik mandilişimle görüşecektim ama o düğüne gidemedik nşallah sana gelirizzzzhihoyyy
ayy ne hava yaprız burda hee kaydirigubbakcemile3
ama yaza biriyle daha buluşma planım var pnu sylememmm şakkıdı
cnm buarlar benmkıde öyhle dunde calıstı bayramdada 3 gün calıstı yaaaaa

canım senin eşin ne iş yapıyordu gitmiş alımdan :uhm:

çamaşırları topladım ütülenecekleri ayırdımm evi toparladım bulaşık makinasını çalıştırdım.
süpürgeyi kaptım geldim başlamadan bir size bakayım dedim...

burcu elektrık kendi işeri
işyerlerine eltkrk tesısatı felan dosuyorlar
ama bunlar kendılerı calsıyor abısı felan hani kendiişi dıye patron dıyılle anlıycan

burcu elektrık kendi işeri
işyerlerine eltkrk tesısatı felan dosuyorlar
ama bunlar kendılerı calsıyor abısı felan hani kendiişi dıye patron dıyılle anlıycan

anladım kuzucum onun içinde canla başla çalışıyorlar tabi doğal olarakk a.s

çamaşırları topladım ütülenecekleri ayırdımm evi toparladım bulaşık makinasını çalıştırdım.
süpürgeyi kaptım geldim başlamadan bir size bakayım dedim...

bu saydıklarını ben gece yatmadan önce yaptım -tatlicadiarzu-
hehehe gece yapında görüyüm
ayrıca hiç kıskanmadım:dilcikar:

aman bize nasip olur inşallah
boyunuda posunada bin MAŞALLAH
senden gelecek cefalara nazlara sözlere sazlara EYVALLAH

klibi hamamdaydı bende cok severım
busarkıyı

heheh evet hamamdaydıı kaydirigubbakcemile3

reyhan cok tskler cnm

yaa bızım ruh durumumuzu belırten smıle nırde:1ninca:

hakkatten nerdeler
daha yeni farkettim he onlarıda kaldılar yakında bizide kaldırcaklar :umursamaz:

Kendi işi canım sadece kendi değil tabı aile işi:)Bende ayn ıyerdeyım hep beraber.Eşim inşaatlarla uğraşıyor şantıyler felan ondan hep aklı oralarda sonra evdede hakediş miş ihale teklıflermış anlıycağınız hep iş iş

hee bu arada kızlar ben çamaşır makinasınıda bulaşık makinasınıda gece 10 dan sonra çalıştırıyorum
daha tasarruflu oluyomuş haberiniz olsun hoş yine 42 lira ödedik ama :bbo:

herkese merhaba
hepinizi çok özledim
gamzecim doğum günün kutlu olsun. nice yaşlara eşinle, Duru'nla ve ailenle birlikte sağlıkla, mutlulukla er inşallah
nihalim bence karamel olan. bi de tam belli olmasa da tarih belirlemişsiniz gibi. ınşallah dediğiniz tarihe kadar herşey yolunda gider ve Allah tamamına erdirir inşallah.
sulfat albümüne bakıcam şimdi
puficim moralini bozma. misafi gelince değil, boş zamanlarında da bu tip şeyler yapmayı dene canım.
böcük davetiyen güzelmiş, hayırlısı olsun
nanedem senin de tarihin belli olmuş. Allah tamamına erdirsin inşallah
densemcim geçmiş olsun canım

başka ne vardı hatırlamıyorum

ahh canım benim babamda inşaatçıydı aman allahım blmezmiyim o çıkmak bilmeyen hakidişleriii.... off offf aman aman... babamında öyle ne bayramı ne seyranı vardı. hep çalışırdı neyseki emekli oldu artık... aile işide olunca esmayada dedim seninde durum aynı insan daha bir canla başla sarılıyor. neticee kendi işi

Günaydin kizlar....
Umarim haftaniz güzel baslamistir ve güzel devam eder =)
Ben iki gecedir hic uyuyamiyorum nedense, dün gece 5.30 gibi uyuyabildim =( basim agriyor, nasil ders caliscam bilmem.....

Benimde tupperim bayagi cokmus yaaa... Ben hic bu kadar oldugunu bilmiyordum...
Benim suan aklima gelen tek eksiklerim Skyline´ler ve Quick Chef, domates icin Quick Chef iyi oluyor... Mini Chef ne ise yariyor????

kizlar Hayat87 arkadasimiz hamile..

aaaa, ne güzel bir haber...
kendisi ugramiyor artik buraya ama yineden cok sevindim

tşkler cnm

saol cnm ama grıp olmuş dr amelıyat yapmamış düğüne gelemeyebılırmış:gitme:

o bu kötü olmus iste....
üzüldüm.... gecmis olsun tekrardan

bu arada Burcu, arkadaslarin cogaliyor yavas yavas
ama normaldir yani, senin gibi güzel karakterli, güler yüzlü bir insanla kim arkadas olmak istemez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…