Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hııııı
modeli göstermek istemişler iyi yüzün çok görünmüyomuş esmöa
ta karsıdan buraya gelmişin görüyonmu kaydirigubbakcemile3
duyunca naptın kaydirigubbakcemile3

erva asgıda online gozukmuyon ama yazıyon nasıl oluıyor
cnm ama bunlar zaten yaptırdııdgm kuaforun sıtesında yuzum acıkta var aslında

esmy cok guzel cıkmıssın canım ya masaalah; zaten cok guzel bi gelin olmustun herseyinle ne guzel canım ya Allah nazarlardan saklasın
buarada kızlar cumartesi misafirlerim var demiştim biraz kalabalık olabilir birde evime ilk kez gelecekler ve bi daha kolay kolay gelemezler, işte yasinde okuanacak:
menüm:
aglayan pasta ( kk'nın milli pastası)
elmalı kurabiye
tavuklu ve kıymalı börek( bi kısmını tavuklu bi kısmını kıymalı yapıcam avcı böreği gibi)
börülce
mercimekli köfte
birde bi aile dostumuz peynirli çörek yapıp getirecek.
sizce nasıl biseyler daha eklesemmi acaba salata falan gibi

erva asgıda online gozukmuyon ama yazıyon nasıl oluıyor
cnm ama bunlar zaten yaptırdııdgm kuaforun sıtesında yuzum acıkta var aslında

evet cnm biliyom kuaförün sitesinde var..
sen çok güzel bi gelin olmuştun maşallah.. o türban modelini pek fazla kullanmıyolar
farklı olmuştun.
canım aslında sitedeyim ama başka topikleri okuyorum
sayfam açık yoksa

sagol cnm bence
yeterli kız
darsıı basına pendıktekı kuafore gıdıp bu afıstekigıbı yapınd ersin kaydirigubbakcemile3
hehe saka bı yana bı yaptkları bidaha tutmazkı

menü harika bence ama kalabalık diyosn ağlayan pasta yetermi ki.
kaç kişiolacak..

sagol cnm bence
yeterli kız

darsıı basına pendıktekı kuafore gıdıp bu afıstekigıbı yapınd ersin kaydirigubbakcemile3
hehe saka bı yana bı yaptkları bidaha tutmazkı

yok ya sanmıyom beceremezler
o kuaför becerebilir sadece çünkü onlar yapmış.
ama bilmiyorum belkide yaparlar
zamanı gelince araştırmam lazım

BENm gıttımde herkeze farklı yapıyoruz bi yaptıgımı bida yapamam diyordu

böcüüükkk canııım
yatak odanı:jeyyar:
mutfağınıcokacimcoook
oturma odanımirmirmirmir
kırmızı koltuğunu
sade yatak odanı
mavi banyonu
hatta annenin buruşuk perdesini bilem gördüm :roflol:
herşey çok güzel Allahım herşeyi gönlünüze göre versin
davetiyenizde öyle çok şirin pembiş pembiş
hayırlı olsun canım Allahım başa kadar sürdürsün inş.

KIzlar merhabaaa

çok ilginç bir şey oldu
bilmem hatırlarmısınız. eski arkadaşlarım hatırlar bir Asortik arkadaşımız vardı burda. çok cici bgiriydi onun bende msn adresi vardı görüşüyorduk. Geçen bana dediki en samimi arkadaşımda senn gibi evlenip marmarise gelin gitti 5 ay önce dedi şok oldum. iyide dedim şimdi mi söylenir bu. eşi astsubay ama gemici. seyirler falan oluyor. neyse kızda çalışmıyormuş. msn adresini istedim. konuştuk bir kaç kere ve kızı bize davet ettim. yarın oturmaya gelecekkk saat 2 deakannehir

hımm tavuk göğsünün üstüne kiviler dizip üstünede jole dökücem hafif bir tatlı olsun diyorum.
dolapta kıymalı böreğim var onları galate ununa bulayıp fırında kızaartıcam avcı böreği gibi... :1rolleyes:
birde bende patates çanağında rus salatası yapıcam. çok fazla bir şey yapmak isteiyorum. ilk gelişinden gösteriş yapar gibi olmasın diye az tuttum menüyü.
puficik madem canak yapamadın borcama patetesi bastırıp harcı üstüne dökecektin. sonrada kare kare kesecektin. o zaman görntüsüde güzel oluyor lezzetti zaten güzel.
sen neden yapamıyorsun biliyor musun kuzum?
çünkü kendine hiç güvenmiyorsun.
burda bile iki kelimenden biri yapamıycam olmadı olmıycak nitekimde olmuyor.
azcık güven şu elinin lezettini keşfet bitanem. yapanlar anasının karnından öğrenmiyor :1hug:
böcük davetyen hayırlı olsun yerimsenibendilerim en mutlu günün olur
nihal kuzu kesinlikle sarı yapma seni çok olgun göstermiş. bence kızıl güzel. artı saç modeli aynı dururken rengi nasıl değiştiriyorsunuz erva banada yapın beee delikafadulden

bianda kafsında dusunuyor ıste nasıl denk gelırse heralde
bide arkdan bagltınca daha cok modleoluyor

of pztesıyı hıc sevmedım ya
cnm sklıyor
yemegım yok
annemlere gıdemedım oraya gıtmem gerek
ofda of

ooo burcucum ne güzel
çevreni genişletiyorsun kız orda yalnızım diyordunya
ne güzel genişliyor gitgide kaydirigubbakcemile5
menü çok güzel canım.tavukgöğsünün üstüne jöle dküp daha önce denemişmiydin?
bende çok merak ediyorum acaba nasıl oluyor tadı diye çünkü jölenin tadını
sevemedım pek böle bama tadından çok görüntüsü tiksinç geliyor
ama deneyenler çok guzel diyorlar..
canım o fotoyu aime yapmış nihale bi programdan
neler varyaa bende indirdim programıda beceremedim mafoldumben
aime gelsin söyleyelim yerimseniben

bianda kafsında dusunuyor ıste nasıl denk gelırse heralde
bide arkdan bagltınca daha cok modleoluyor

evet esma haklısın

menü harika bence ama kalabalık diyosn ağlayan pasta yetermi ki.
kaç kişiolacak..

canım kalabalık dediğim 12-13 kişi falan olur(bana ilk kez bu kadar kişi gelecek de oyuzden kalabalık geliyor gozume); o aglayan pastada 16 dilim oluyor tam, yeter diye dusundum kalmasını da pek istemiyorum zaten; belkide bi buyuk bi kucuk borcama yapıp 20 dilime tammalarım. birde su patates canagında rus salatasından yaparım belki ama ozamnada tuzlu salata turunun sayısı cok olacak, bvi tatlı daha eklemek gerekecek bilemedim bakalım kafamçokkarıştı

evet canım daha önce yaptım çok şahane müthiş hafif oluyor. jolemide kivili aldım. bencede tam tersi görünüşü çok sevimli oluyor. kaldıki yazın hafif tatlı isteyince canım sadece joleye bile meyveler doldurup dondurur sonrada tabakta ters çeviririm çok ciciş olur. joleli tartlarıda çok severim. ay bak canım çekti şimdi bir günde tart yapayım deniyim bakalım becerebilcem mi. tart kalıbımda var :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…