erva asgıda online gozukmuyon ama yazıyon nasıl oluıyor
cnm ama bunlar zaten yaptırdııdgm kuaforun sıtesında yuzum acıkta var aslında
sagol cnm benceesmy cok guzel cıkmıssın canım ya masaalah; zaten cok guzel bi gelin olmustun herseyinle ne guzel canım ya Allah nazarlardan saklasın
buarada kızlar cumartesi misafirlerim var demiştim biraz kalabalık olabilir birde evime ilk kez gelecekler ve bi daha kolay kolay gelemezler, işte yasinde okuanacak:
menüm:
aglayan pasta ( kk'nın milli pastası)
elmalı kurabiye
tavuklu ve kıymalı börek( bi kısmını tavuklu bi kısmını kıymalı yapıcam avcı böreği gibi)
börülce
mercimekli köfte
birde bi aile dostumuz peynirli çörek yapıp getirecek.
sizce nasıl biseyler daha eklesemmi acaba salata falan gibi
darsıı basına pendıktekı kuafore gıdıp bu afıstekigıbı yapınd ersin kaydirigubbakcemile3evet cnm biliyom kuaförün sitesinde var..
sen çok güzel bi gelin olmuştun maşallah.. o türban modelini pek fazla kullanmıyolar
farklı olmuştun.
canım aslında sitedeyim ama başka topikleri okuyorum
sayfam açık yoksa
esmy cok guzel cıkmıssın canım ya masaalah; zaten cok guzel bi gelin olmustun herseyinle ne guzel canım ya Allah nazarlardan saklasın
buarada kızlar cumartesi misafirlerim var demiştim biraz kalabalık olabilir birde evime ilk kez gelecekler ve bi daha kolay kolay gelemezler, işte yasinde okuanacak:
menüm:
aglayan pasta ( kk'nın milli pastası)
elmalı kurabiye
tavuklu ve kıymalı börek( bi kısmını tavuklu bi kısmını kıymalı yapıcam avcı böreği gibi)
börülce
mercimekli köfte
birde bi aile dostumuz peynirli çörek yapıp getirecek.
sizce nasıl biseyler daha eklesemmi acaba salata falan gibi
sagol cnm bence
yeterli kız
darsıı basına pendıktekı kuafore gıdıp bu afıstekigıbı yapınd ersin kaydirigubbakcemile3
hehe saka bı yana bı yaptkları bidaha tutmazkı
KIzlar merhabaaa
çok ilginç bir şey oldu
bilmem hatırlarmısınız. eski arkadaşlarım hatırlar bir Asortik arkadaşımız vardı burda. çok cici bgiriydi onun bende msn adresi vardı görüşüyorduk. Geçen bana dediki en samimi arkadaşımda senn gibi evlenip marmarise gelin gitti 5 ay önce dedi şok oldum. iyide dedim şimdi mi söylenir bu. eşi astsubay ama gemici. seyirler falan oluyor. neyse kızda çalışmıyormuş. msn adresini istedim. konuştuk bir kaç kere ve kızı bize davet ettim. yarın oturmaya gelecekkk saat 2 deakannehir
nihal kuzu kesinlikle sarı yapma seni çok olgun göstermiş. bence kızıl güzel. artı saç modeli aynı dururken rengi nasıl değiştiriyorsunuz erva banada yapın beee delikafadulden
bianda kafsında dusunuyor ıste nasıl denk gelırse heralde
bide arkdan bagltınca daha cok modleoluyor
menü harika bence ama kalabalık diyosn ağlayan pasta yetermi ki.
kaç kişiolacak..
evet canım daha önce yaptım çok şahane müthiş hafif oluyor. jolemide kivili aldım. bencede tam tersi görünüşü çok sevimli oluyor. kaldıki yazın hafif tatlı isteyince canım sadece joleye bile meyveler doldurup dondurur sonrada tabakta ters çeviririm çok ciciş olur. joleli tartlarıda çok severim. ay bak canım çekti şimdi bir günde tart yapayım deniyim bakalım becerebilcem mi. tart kalıbımda var :1rolleyes:
ooo burcucum ne güzel
çevreni genişletiyorsun kız orda yalnızım diyordunya
ne güzel genişliyor gitgide kaydirigubbakcemile5
menü çok güzel canım.tavukgöğsünün üstüne jöle dküp daha önce denemişmiydin?
bende çok merak ediyorum acaba nasıl oluyor tadı diye çünkü jölenin tadını
sevemedım pek böle bama tadından çok görüntüsü tiksinç geliyor
ama deneyenler çok guzel diyorlar..
canım o fotoyu aime yapmış nihale bi programdan
neler varyaa bende indirdim programıda beceremedim mafoldumben
aime gelsin söyleyelim yerimseniben
evet esma haklısın
reyahn hos geldin cnm