canım kalabalık dediğim 12-13 kişi falan olur(bana ilk kez bu kadar kişi gelecek de oyuzden kalabalık geliyor gozume); o aglayan pastada 16 dilim oluyor tam, yeter diye dusundum kalmasını da pek istemiyorum zaten; belkide bi buyuk bi kucuk borcama yapıp 20 dilime tammalarım. birde su patates canagında rus salatasından yaparım belki ama ozamnada tuzlu salata turunun sayısı cok olacak, bvi tatlı daha eklemek gerekecek bilemedim bakalım kafamçokkarıştı
burcişşşşşş
kuzuuummm seni çok ösledimm yaa
kaç gündür çatladım valla burda siteye de giremedim
marmaristede bulmuşun komşuyu
bu arada bizim bi akrabamız vardı gölcükte oturuyorlardı
kızı dün evlendi düğününe katılamadık marmarise gelin olmuş şok oldum
hemen sen aklıma geldin gölcükle marmaris arasında ki bu bağ nedir dedim yaa :))))
Burcilik teşekkür ederim canım sanırım bu dediğinin de etkisi var ama inşallah zamanla daha iyi olucam...
Acaba ben çok mu karıştırdım patetesi ondan mı cıvk oldu hıı ne dersin baya baya elime yapıştı yani ama tam ezmezsende nasıl püre olucakki bilemedim CADIARZU
Ayrıca o dediğinde mantıklı ama aklımın ucuna bile gelmedi vallaaaa
böcüüükkk canııım
yatak odanı:jeyyar:
mutfağınıcokacimcoook
oturma odanımirmirmirmir
kırmızı koltuğunu
sade yatak odanı
mavi banyonu
hatta annenin buruşuk perdesini bilem gördüm :roflol:
herşey çok güzel Allahım herşeyi gönlünüze göre versin
davetiyenizde öyle çok şirin pembiş pembiş
hayırlı olsun canım Allahım başa kadar sürdürsün inş.
biz klolay dye öyle yapıyorduk sanada yazmıştım adınada yalancı kumpir deriz. a.s
canım tabikide tam ezeceksin ama sütünü yada yağını fazla kaçırmış olabilirsin ozaman toplanmaz cıvık olur. buzdolabında azcık bekletseydin o sertleşirdi zaten a.s
Yarım saat beklettim ama dediğin gibi bunun tadı olmadı deyip ben yağını ve sütünü biraz fazla koydum ama tadı yoktu yaaa o zaman tam tarif deneyim birde kaydirigubbakcemile3
Kuzucum marmarisle gölcük arasında ki bağ şudur.
en büyük donanma gölcüktedir. ardından da marmaris aksazda.
yani astsubay yada subay olan her adam bu iki yere tayin görür.
Gölcük küçük yer olduğundan kolunu çarpsan askere değer. asker derken rütbelileri kastediyorum. o kdar çoktur. zaten gölcüğün büyük bir kısmını kaplar donanma. Eee doğal olarakda orda askerle evlenme olasılığıds oldukça yüksektir:roflol: gelsin kafa dengi biriyse onunlada tanışmayı isterim kuzucum. artık yaparsın aramızı :jeyyar:
sinayım ahh bilsen ben sizi ne kadar özledimmmm :gitme:
zaten canım sıkılıyor evde. birde Kk sızlık çok sıkıcıydı. mafoldumben
allah yaşatmasın bir daha :roflol:
acı çehre yapıyormuş gene inşallah veremeyecek kilolar alırlar :roflol:
Gönül gözüm kapalı
Bilerek sana yazılıyorum
A penceresi aralı
Her yerine bayılıyorum
Yavrum baban nereli
Nereden bu kaşın gözün temeli
Sana neler demeli
Ay seni çıtır çıtır yemeli :jeyyar::jeyyar: