Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcişşşşşş
kuzuuummm seni çok ösledimm yaa
kaç gündür çatladım valla burda siteye de giremedim
marmaristede bulmuşun komşuyu
bu arada bizim bi akrabamız vardı gölcükte oturuyorlardı
kızı dün evlendi düğününe katılamadık marmarise gelin olmuş şok oldum
hemen sen aklıma geldin gölcükle marmaris arasında ki bu bağ nedir dedim yaa :))))

canım kalabalık dediğim 12-13 kişi falan olur(bana ilk kez bu kadar kişi gelecek de oyuzden kalabalık geliyor gozume); o aglayan pastada 16 dilim oluyor tam, yeter diye dusundum kalmasını da pek istemiyorum zaten; belkide bi buyuk bi kucuk borcama yapıp 20 dilime tammalarım. birde su patates canagında rus salatasından yaparım belki ama ozamnada tuzlu salata turunun sayısı cok olacak, bvi tatlı daha eklemek gerekecek bilemedim bakalım kafamçokkarıştı

anladım cnm.
fazla fazla yeter o halde.
bnm kalabalık kavramım 20-25 falan kaydirigubbakcemile3 ondan sordum.
tatlı çok düşünme bence. fazlası itiyo insanı.
geçtğimiz cumrtsi kardşmin doğum günü nedeniyle teyzemler geldiler.bi 20 kişi vardık.
sarma,suböreği,güllaç ve kayınvalidemin bayram için bana yaptığı kalbura basma vardı.
tatlıları bitirmekte oldukça zorlandılar.

Burcilik teşekkür ederim canım sanırım bu dediğinin de etkisi var ama inşallah zamanla daha iyi olucam...

Acaba ben çok mu karıştırdım patetesi ondan mı cıvk oldu hıı ne dersin baya baya elime yapıştı yani ama tam ezmezsende nasıl püre olucakki bilemedim CADIARZU
Ayrıca o dediğinde mantıklı ama aklımın ucuna bile gelmedi vallaaaa

burcişşşşşş
kuzuuummm seni çok ösledimm yaa
kaç gündür çatladım valla burda siteye de giremedim
marmaristede bulmuşun komşuyu
bu arada bizim bi akrabamız vardı gölcükte oturuyorlardı
kızı dün evlendi düğününe katılamadık marmarise gelin olmuş şok oldum
hemen sen aklıma geldin gölcükle marmaris arasında ki bu bağ nedir dedim yaa :))))

Kuzucum marmarisle gölcük arasında ki bağ şudur.
en büyük donanma gölcüktedir. ardından da marmaris aksazda.
yani astsubay yada subay olan her adam bu iki yere tayin görür.
Gölcük küçük yer olduğundan kolunu çarpsan askere değer. asker derken rütbelileri kastediyorum. o kdar çoktur. zaten gölcüğün büyük bir kısmını kaplar donanma. Eee doğal olarakda orda askerle evlenme olasılığıds oldukça yüksektir:roflol: gelsin kafa dengi biriyse onunlada tanışmayı isterim kuzucum. artık yaparsın aramızı :jeyyar:
sinayım ahh bilsen ben sizi ne kadar özledimmmm :gitme:
zaten canım sıkılıyor evde. birde Kk sızlık çok sıkıcıydı. mafoldumben
allah yaşatmasın bir daha :roflol:
acı çehre yapıyormuş gene inşallah veremeyecek kilolar alırlar :roflol:

Burcilik teşekkür ederim canım sanırım bu dediğinin de etkisi var ama inşallah zamanla daha iyi olucam...

Acaba ben çok mu karıştırdım patetesi ondan mı cıvk oldu hıı ne dersin baya baya elime yapıştı yani ama tam ezmezsende nasıl püre olucakki bilemedim CADIARZU
Ayrıca o dediğinde mantıklı ama aklımın ucuna bile gelmedi vallaaaa

biz klolay dye öyle yapıyorduk sanada yazmıştım adınada yalancı kumpir deriz. a.s
canım tabikide tam ezeceksin ama sütünü yada yağını fazla kaçırmış olabilirsin ozaman toplanmaz cıvık olur. buzdolabında azcık bekletseydin o sertleşirdi zaten a.s

böcüüükkk canııım
yatak odanı:jeyyar:
mutfağınıcokacimcoook
oturma odanımirmirmirmir
kırmızı koltuğunu
sade yatak odanı
mavi banyonu
hatta annenin buruşuk perdesini bilem gördüm :roflol:
herşey çok güzel Allahım herşeyi gönlünüze göre versin
davetiyenizde öyle çok şirin pembiş pembiş
hayırlı olsun canım Allahım başa kadar sürdürsün inş.
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayy cnm çok tşk ederım:kedi: beğenmene cok sevıdım yaa
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

esma anladın demı ohh bee demekkı anlatabıldım kaydirigubbakcemile3 ayy 24 unde teslım alcam gelınlığımı ayy hemencık gelse o gun
bıde beyaz gül buketı yaptrmak ıstyıom olur mu acep:nazar:

pıtır tşkler

kızlar size tam kavuşmuşken bu gün işim çok malzesef.
temizlik günüm. artı çamaşır var toplıycam. bir kısmını ütülüycem. artı yemeğim yok bu gün kereviz dolması yapıcam. ilk deniycem güzel olur herhalde.
artı yarınki tatlımı yapıcam salatayla böreği yarın sabah yaparım. iş çok yani off offf..:KK43: saat 12 de kalkar yapmaya başlarım işleri. :KK43:

biz klolay dye öyle yapıyorduk sanada yazmıştım adınada yalancı kumpir deriz. a.s
canım tabikide tam ezeceksin ama sütünü yada yağını fazla kaçırmış olabilirsin ozaman toplanmaz cıvık olur. buzdolabında azcık bekletseydin o sertleşirdi zaten a.s

Yarım saat beklettim ama dediğin gibi bunun tadı olmadı deyip ben yağını ve sütünü biraz fazla koydum ama tadı yoktu yaaa o zaman tam tarif deneyim birde kaydirigubbakcemile3

Gönül gözüm kapalı
Bilerek sana yazılıyorum
A penceresi aralı
Her yerine bayılıyorum
Yavrum baban nereli
Nereden bu kaşın gözün temeli
Sana neler demeli
Ay seni çıtır çıtır yemeli
:jeyyar::jeyyar:

güsel şarkı dimii bunu dinliyom ayh çok hoş yaaa

Kızlar hafta sonumda çok cicikk geçtiiiiiiopuyorumnanaktan

cumartesi dışarda kahvaltı yaptık sonraa yağmurda azcık yürüdük sonra alışveriş yaptık eve geldik... kocişim için olta ördük bu gün öğle arası balık tutacak. sonra film seyrettik.

pazar günü için cumartesi akşamdan börek döşedim mantarlı. bir sürü mantarımız olunca ne yapcağımızı şaşırdık :roflol: fırını ayarladım kurdum sabah misss gibi börek kokusuyla uyandıkk opuyorumnanaktan ardındannn serhatın bisikleti var zaten bir arkadaşından da ödünç isteyim bisiklet turuna çıktıkkkk... :1rolleyes: hava mükemmeldi... sadece yağmurukla dolaştık içimizde de ince bir swit... a.s sonra yolda nergis satan br kadın gördük kocişim bir demet aldı bana... çok severim hatta en sevdiğim çiçeklerdendir nergisler... :1rolleyes:sonra o kadar çok yol gittikki bu gün bacaklarım tutulduu :roflol: yorulunca çektik kenara ayaklarımızı sallandırdık bir iskeleden manara seyrettikk çokk huzurlu bir haftasonuydu. akşam tabiki makarna partisi ve filmm ama bu kez şarapsızz :roflol: bu gün oruç tutmayı planlamıştık. sahura kalkamadık o ayrı mesela:roflol:

işte böyle kızlarrrrrropuyorumnanaktan

Yarım saat beklettim ama dediğin gibi bunun tadı olmadı deyip ben yağını ve sütünü biraz fazla koydum ama tadı yoktu yaaa o zaman tam tarif deneyim birde kaydirigubbakcemile3

allah seni ne etmesin :mymeka:
sen tariflere uyma sonra neden olmadı bu :roflol:
kızım patetes bu diğer malzemelerle taflanacak tuzu yerinde olsun yeter...

Kuzucum marmarisle gölcük arasında ki bağ şudur.
en büyük donanma gölcüktedir. ardından da marmaris aksazda.
yani astsubay yada subay olan her adam bu iki yere tayin görür.
Gölcük küçük yer olduğundan kolunu çarpsan askere değer. asker derken rütbelileri kastediyorum. o kdar çoktur. zaten gölcüğün büyük bir kısmını kaplar donanma. Eee doğal olarakda orda askerle evlenme olasılığıds oldukça yüksektir:roflol: gelsin kafa dengi biriyse onunlada tanışmayı isterim kuzucum. artık yaparsın aramızı :jeyyar:
sinayım ahh bilsen ben sizi ne kadar özledimmmm :gitme:
zaten canım sıkılıyor evde. birde Kk sızlık çok sıkıcıydı. mafoldumben
allah yaşatmasın bir daha :roflol:
acı çehre yapıyormuş gene inşallah veremeyecek kilolar alırlar :roflol:

burcuşim kızı tanıyorum ama ayda yılda 1 gördüğüm bir insan
nasıl bir karakterde hiç bilmiyorum yani samimiyetim yok
neyse biz yazın gelirsek bodruma falan ordan uğrarız size Şeniz
heheheh artık sizde konyaya gelirsiniz
aman şimdi gelmeyin de gıçımız donuyo akşam misafirimiz vardı
kaloriferleri 75 derecede yaktık hala millet şal patik falan istedi
ayy misafir diyince akşam eşimle ortak ilkokul arkadaşlarımız geldi
ama çıldırcaktım hepsinde birer çocuk ortalığı talan ettiler
nan dedim evlendiniz bari çocuğunuz kusur kalsın
bana diolar sizde yapın aman dedim sizinkiler yetiyor -tatlicadiarzu-
storumun boncuklarından birini kopardılar :çok üzgünüm:
neyse arkadaşlık hatırına önceden toplandığımızda 5 kişi oluoduk şimdi 9 kişiyiz biri bekar hala artık 12 kişiyiz ama:emir_bebek: en küçüğümüz 4 aylık ayy çok şirin bi bebişti ama diğerleri eşkiyaydı Allahım düşman başına -tatlicadiarzu-

Gönül gözüm kapalı
Bilerek sana yazılıyorum
A penceresi aralı
Her yerine bayılıyorum
Yavrum baban nereli
Nereden bu kaşın gözün temeli
Sana neler demeli
Ay seni çıtır çıtır yemeli
:jeyyar::jeyyar:

güsel şarkı dimii bunu dinliyom ayh çok hoş yaaa

aman bize nasip olur inşallah
boyunuda posunada bin MAŞALLAH