- 10 Kasım 2007
- 11.953
- 2
- 39
herkese merhaba
hepinizi çok özledim
gamzecim doğum günün kutlu olsun. nice yaşlara eşinle, Duru'nla ve ailenle birlikte sağlıkla, mutlulukla er inşallah
nihalim bence karamel olan. bi de tam belli olmasa da tarih belirlemişsiniz gibi. İnşallah dediğiniz tarihe kadar herşey yolunda gider ve Allah tamamına erdirir inşallah.
sulfat albümüne bakıcam şimdi
puficim moralini bozma. misafi gelince değil, boş zamanlarında da bu tip şeyler yapmayı dene canım.
böcük davetiyen güzelmiş, hayırlısı olsun
nanedem senin de tarihin belli olmuş. Allah tamamına erdirsin inşallah
densemcim geçmiş olsun canım
başka ne vardı hatırlamıyorum
Günaydin kizlar....
Umarim haftaniz güzel baslamistir ve güzel devam eder =)
Ben iki gecedir hic uyuyamiyorum nedense, dün gece 5.30 gibi uyuyabildim =( basim agriyor, nasil ders caliscam bilmem.....
Benimde tupperim bayagi cokmus yaaa... Ben hic bu kadar oldugunu bilmiyordum...
Benim suan aklima gelen tek eksiklerim Skyline´ler ve Quick Chef, domates icin Quick Chef iyi oluyor... Mini Chef ne ise yariyor????
aaaa, ne güzel bir haber...
kendisi ugramiyor artik buraya ama yineden cok sevindim
o bu kötü olmus iste....
üzüldüm.... gecmis olsun tekrardan
bu arada Burcu, arkadaslarin cogaliyor yavas yavas
ama normaldir yani, senin gibi güzel karakterli, güler yüzlü bir insanla kim arkadas olmak istemez?
hee bu arada kızlar ben çamaşır makinasınıda bulaşık makinasınıda gece 10 dan sonra çalıştırıyorum
daha tasarruflu oluyomuş haberiniz olsun hoş yine 42 lira ödedik ama :bbo:
Şeniz Şeniz Şeniz canımsın yaa nerde buldun bunu hatırlarmısın kacıncı sayfa?
ayyyyy ben biara ilk mesajım nerde diye arayıp durmuştumda bulammıştım
a.s. a.s. al bu çiçekler sana kuşum pek şaşalı değeeeller emme idare ediver olurmu
hayatim son zamanlar nostalji takiliyor opuyorumnanaktan
eda´nn ilk mesajini da bir ara ekler misin
merak ettim , ne de olsa sirada gelin gidicek o var
onunda azcik nostaljisini yapalim :gitme:
en çok kimii :dilcikar:
Günaydın hatunlar
sulfatım o ne güzel kahvaltı sofrası öyle yaaaa cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
sulfatcim resimlerine baktim ne güzel bir bayram gecirmisiniz biz köz köz oturduk can sikintisindan patladik.. oh be özlemisim sizleri sarilacam size :)
sultan resimlerinize bayıldım cnm
hele o kahvaltı yok mu ahhhh ahhh
günaydın herkeseee
inşallh hepimiz için harikaaa bi hafta olur
kizlar Hayat87 arkadasimiz hamile..
süper ama artık 3 benbıraktım
farkettık tabiki kuuşm nerelerdesin
ya bende dıger seyler guvenenm dıyorum ya hiç sıkıntım yok ama bıraktım
sulfatcım , ay sende gezdiğin gördüğünü anlatsaydın o ne öle hep yemek fotosu , ağzımızın suyu aktı sabah sabah mis gibi kahvaltıları görünce cokacimcoook ,,, resimlerdende belli çok güzel bi bayram geçirmişsin ee kardeşlerde yanında olunca tadına doyulmamıştır .......inş..en kötü günün böle olur....
günaydınlar topik ahalisi....böcük davetiyen çok hoş canım...sonaa bide sulfat arkadaşlık kabul edersen resimlerini görmek isterim bende...etmezsen canın saolsun :)):
Ben kendimin beceriksiz olduğunu anladım o yüzden bundan sonra çok kasmıcam öyle de yapamıyorum böyle de yapamıyorum :gitme:
Herkes yedi ama ben beğenmedim, zaten beğenmedim demez kimse...
öyle işte...
kızlar h.sonm cok yogundu
burdan cıktım eltımel gorumcemle buuştm c.tesi
istinye parka filme gittik neşeli hayat
filmi izleyen arkdşlard mesela sulfat
hiçde demedı filmde tamamı nerdeyse ıstınye parkta cekılmş yani filmi izlediğimiz yerde hhehe
anaaa
demek orda çekmişler filmii.. e sultan istanbulda değilki istinyede çekildini bilsin kaydirigubbakcemile3
:
esma bende senin 27 oldugunu bilmiyorum yada biliyordum unutmusum.. ooooo diyenlerin agizna biber süresim geliyor asil OOOO onlara..
kac dogumlusun esmacim ben 81
cocuk icin nekadar beklemek istiyorsun.. esim bi dogru dürüst ise girebilse ben yaza hamile kalmayi isterim ama simdilik hayal gibi
gunaydın hamiş
mm cok kkötüde degıl ıyıde degıl normal
ama 16tlye gıdılmez tabikaydirigubbakcemile3
sulfat resimlerin cok guzel canım maaşallah mutluluğunuz hiç bozulmasın
neva bi harika; alıp ısır mıncıkla dur onu
biz hiç resim cekmedik bayramlarda ne kotu ilk bayramımızı olsun cekseydik keske akannehir
cısıl buyur cnm
sulfat resimlerine baktım hepsi çok güzel, bebişede maşallah diim
buarada kızlar cumartesi misafirlerim var demiştim biraz kalabalık olabilir birde evime ilk kez gelecekler ve bi daha kolay kolay gelemezler, işte yasinde okuanacak:
menüm:
aglayan pasta ( kk'nın milli pastası)
elmalı kurabiye
tavuklu ve kıymalı börek( bi kısmını tavuklu bi kısmını kıymalı yapıcam avcı böreği gibi)
börülce
mercimekli köfte
birde bi aile dostumuz peynirli çörek yapıp getirecek.
sizce nasıl biseyler daha eklesemmi acaba salata falan gibi
KIzlar merhabaaa
çok ilginç bir şey oldu
bilmem hatırlarmısınız. eski arkadaşlarım hatırlar bir Asortik arkadaşımız vardı burda. çok cici bgiriydi onun bende msn adresi vardı görüşüyorduk. Geçen bana dediki en samimi arkadaşımda senn gibi evlenip marmarise gelin gitti 5 ay önce dedi şok oldum. iyide dedim şimdi mi söylenir bu. eşi astsubay ama gemici. seyirler falan oluyor. neyse kızda çalışmıyormuş. msn adresini istedim. konuştuk bir kaç kere ve kızı bize davet ettim. yarın oturmaya gelecekkk saat 2 deakannehir
Ohaaa 16 mı akannehir
Valla biz batmanda bedavaya izledik. Tam 5 öğrenci 4 lira kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba
hepinizi çok özledim
sulfat albümüne bakıcam şimdi
başka ne vardı hatırlamıyorum
eccük geçmişe bakıp hemen geliyorum kızlar..
bugün size hafta sonu gelen misafirlerim için hazırladığım sofrayı ve gelen hediyeyi ekleyeceğim..
ayy bizimde hep böle yaa yazın 25-30 arası geliodu şimdi kombiden herhalde diyoruz amacanım ya bizm üst komşuda yapıyor aynı şeyi. ama ben gece hiç uyuyamıyorum onun gürültüsünden.... :1no2:
aynı şekilde başkaıarıda rahatsız olur diye ben gündüz yıkıyorum...
bizede 48 geldi.
ayy burcu bı yazamadım
hem cok becerıklısın hemde cok gezgınsıznız hıc kıskanmadım :dilcikar:
yenı dostlarında hayırlı olsun
hayatım cok tşkler cnm saol
sınay ben onu bılıyorum cnm
ay hayatım rüyamda yine seni gördüm
bizim yan binaya tasınıyorsunzu
Ben de özledim sizi bu h.sonu pek giremedim zaten girsek de pek kimse olmuyor
Bak bakalım Şeniz
Merakla bekliyorum cokacimcoook
artık sende ev geçindircen bilecen tabi tasarrufu -tatlicadiarzu-
Böcükkk yaa az kaldı evlenmene dün gibiydi daha sözlenmemiştin söz resimlerini gördüğüm.İlk tanışma beşiktaj maçlarınız:)İçimden geldi yazıverdim bu siteyi bana sevdirenlerden birisin hepinizi çok sevıyorum ama burcu ve böcük çok farklı ilk göz agrılarım diyebilirim.Ben çok yoğunum okuyorum ama yazamıyorum çok fazla çunku okuduklarım gerıde kalıyor genelde:)