- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Böcük güle güle giy papişlerini
kayin validene gecmis olsun canim....
nasil gecmis ameliyati?
:
sormaya unuttum.. böcük nikah tarihi nezaman.. ben ayrintilari kacirmisim
eniste disli cikti ne yapti yapti sözünü dinletti nikahi basiyor :)
:lepi:fmk cnm 27 aralık böcüğünnkii
bir sey kalmamis hadi böcük yine iyisin şakkıdı gelinlik modelini de görmek istiyorum :ecrin_bebek: vay be böcügükte evliler kervanina katilacak hayirlisiyla..
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
ne var ne yok..
ben uyudum uyucammirmirmirmir
böcük hazırlıklar ne durumda kaydirigubbakcemile2
kizlar Hayat87 arkadasimiz hamile..
saol cnmgüzelmiş canm 500de az degıl
yok nan o gelınlık ayakkabım deılböcük ayakkabılarıda halletmiş..... ohhh az kaldı hayırlısıyla dedin dedin sonunda erkenden evleniyon ...
davetiyenide gördüm çok şiriiiin....
günaydınlar topik ahalisi....böcük davetiyen çok hoş canım...sonaa bide sulfat arkadaşlık kabul edersen resimlerini görmek isterim bende...etmezsen canın saolsun :))sonraa esmaya özel bi günadın göndermek geldi nedense...konuşmaların tepkilerin bi arkadaşımınkilere çok benziyo senin ya hehe :))ondan belki pek yakın geliyon sen bana :ecrin_bebek:
Ne bileyim kızlar çok özendim ama istediğim gibi olmadı hiçbir şey...
Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık...
Şekerim; 175 de pişiriyorum.Hatta 30 dk diyordu tarifte, 30 dk pişirdim sonra bıçağı bi daldırdım içi pişmemiş tekrar koydum, birazda fırından kaynaklı herhalde 10 saat pişiremedi hiçbirşeyi.
ŞenizŞenizböcük davetiyen cok guzel canım
böcükkk gelinliğini ekledin mi ben kaçırdım sanırım
ne güzel organize etmisiniz herseyi böcügüm insallah araya bir sey girmez planlandigi gibi olur hersey.. gözün aydin hayirlisi olsun
Ben kendimin beceriksiz olduğunu anladım o yüzden bundan sonra çok kasmıcam öyle de yapamıyorum böyle de yapamıyorum :gitme:
Herkes yedi ama ben beğenmedim, zaten beğenmedim demez kimse...
öyle işte...
neyin var cisil hayırdır
yok canım bende 83lüyüm 83 haziranlıyım
nihall kızıl harika olurrr
belim sırtım kopuo ama çok mutluyum kocikle çok güsel bi gün geçirdik dün:)
yılbaşı hediyesini ne zaman yollicas kuşlarr