Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:1hug::1hug:
kızlar bu aksam nevresım sıparıs edıcem bu modelı begendım ama rengıne karar veremedım :uhm:
yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslara.s.

eftalyaa ben ikincisini beğendim mor daha bi güzel duruyo sanki yada ben moru sevdiğimden öle geldi ama çok beğendim ikincisini.a.s.

eftalya cnm bence alttakı cunku usttekı renkler fosforlu cok cıllak bısey cıkar karşına ama alttakı gene bı guzel duruyo

bu yatak örtüsü güzel bunu ben de gördüm yakindan ve buna benzerleri ilgilenenler icin %90 brillant home markasi net den bakliyabilirsiniz. yalniz bunun fiyati malesef ki arkadasiizin aldigi gibi 240 ytl degil 600 ytl civarinda olmasi gerek kaydirigubbakcemile5

evet canım benım aldıgım yatak ortusude bu degıl zaten buna benzıyo dıye ustune basarak soylemıstım resımdekı 679ytl
kımseyı yanıltmak ıstemedıgım ıcın tekrar acıklama ıhtıyacı duydum

yanlis anlamadim ki zaten canim, yazdiklarini okudum ama aramizdaki arkadaslardan ekledigin örtüyü begenen oldu, ben onlara yardim olsun diye yazdim. Baska bir sey ima etmek istemedim lütfen yanlis anlama kalp kirilma olmasin :1hug:

Ben de güzel tahmin etmisim ama yatak örtünün fiyatini, birazda daha uygun olsa keske fiyatlari hersey üst üste geliyor hefes ediyor insan ama hepsi birden olmuyor malesef, bütceyi asiyor :çok üzgünüm:

Elifcim,Bihter06 çeyizlerinizi çok çok çokkkkkk beğendim.inşallah çok iyi günlerde hep gülerek kullanın.

Elif hadi bakem yolluycam seni tamamla çeyizleri :))

bende resımdekı ortuyu benım 240ytl ye aldıgımı zannetıgını dusundugun ıcın boyle konustum
ben yanlıs anldıysam asıl sen kusura bakma canıma.s.

Canım özellikle bu pike takımın çok hoşuma gitti.Güle güle kullan.
İnternette araştırdım baya ama hiç bi sitede bulamadım.Stoklar tükenmiş.Eğer olsaydı alırdım a.s

cnm ben internetten almadım Özdilek'in kendi mağazasından aldım fiyatı da 60ytl.

hepsi çok şık .güle güle kullan...banya setınde hangilerini ve ne kadara aldın... ? bende o markanın başka modelin düşünüyorum ve cok pahalı:uhm:

teşekkürler cnm banyo seti biraz pahalı evt ama çok beğendiğim için aldım taksıtle,hemen hemen resimdekilerin hepsini aldım bi çöp kovası kaldı,bir de kocaman oval aynasını aldım çok güzel bişi,klozet kapagı falan da var bu modelın ama daha alamadım....
küçük parçalar 20 şer YTL.3 lü klozet takımı 80 YTL.

CNM BANYO setini Ankarada bi züccaciyeden aldım,ama Tepe home da da gördüm aynısını....
diş fırçalık,sıvı sabunluk gibi küçük parçalar 20 şer milyon,klozet takımı 80 mılyon,çöp kovasını almadım sanırım 80 milyondu,büyük oval aynasını aldım o da 80 civarındaydı...
banyo perdesi ,kolozet kapagı falan da var bu modelin ama daha alamadım...

çoook güzel şeyler almışşınız:)

iyi günlerde kullanı..:) tefali de çok uygun fiyata almşınız hayırlı olsun..

ben daha hiiç tencere almadımm bakalım başlııcaz şubat itibarıyla:)

bulaşıklığın çok hoş çk az yer kaplayack türdenmiş:) bendee baskıp fikir alıp hyal kuruyoorum bakalımm..:)

iyi günlerdee kullan kaça aldın?

burcucum güle güle kullan özellile şarap bardaklarına ve karafına bayıldım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…