Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güle güle kullan canım a.s. aa yalnız ben daha ucuza almışım 17,50 ytl benimki kaydirigubbakcemile3

Bihter06 pike takımın çok güzel Allah güle güle kullanmak nasip etsin,benimde uzun zamandan beri almak istediğim bi model ah şu ekonomik krizden bi çıksak hayırlısıylaa neler alcam daa..
Kızlar bu arada fikirlerinize ihtiyacım varr.geçende nevresim takımı almak için taça gitmiştim bir yatak örtüsü gördüm ordaki bir yatağa sermişlerdi teşhir için.çok beğendim aslında ama annem vardı yanımda rengi siyah olduğu için kafamı karıştırdı.aslında bende iç açıcı renkeleri severim ama bunu beğendim nedense ağır duruyo.
Kızlar şimdi resmini koycam fikirlerinizi bekliyorum sizce nasıl.bu arada fiyatı 450 ytl.

18047063.jpg

süper harika muhteşem. tam benlik:) ben çok pis fanatik BeşikTaşlıyım. siyah renk aşığıyım aslında:)

mutfak bu kadar kızlar daha da eksik varmıs şimdi farkettim,araya da yeni aldıklarımı sıkıstırayım dedim.

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Burcucum aldıkların çok hoş güle güle kullanman dileğimle.
Aslında bende çeyizlerimi ekleyebilirim,şimdi aklıma geldi :))))))
Beni tanıyanlar biliyordur ,31 Ocak ta nikahım var.Şu anda bütün çeyizlerimi açtım yıkadım ,yerleştirdim eve.Fotoğraf makinesini alayım ablamdan ekleyeyim.Sizlerede fikir olsun canlar

günaydın kızlar herkes aldıklarını ağız tadıyla kullanır inşallahhhh:KK66:
mudoda supla tabakları gördüm gayet şıktı fiyatlarıda 7,5-14,5 arasında değişiyordu,haberiniz olsun istedim :)

günaydın kızlar burcucum aldıkların çok güzel ugur böcegi senin alıcaklarında çok güzel insallah güzel günlerde kullanırsınız

böcüğüm ndn acele ediosunki beyaz eşya konusunda ben yokken bişeyler mi olduuuu aaaaa

12 ay onun takstlerını öduycem buda 1 yıl demek hazrlık yapıyorum heran hersey olabılır
ayrıca o camasr mak ablam 8 yıl once almıstı modası gececek bısey deıl herseyı kendım tek başıma yaptığım için acele deıl ınan daha yatak odasını alcam ama en son tabı bunlar bıtsın arada gene takstlerım var yanı cok yolum var cookkk:nazar:
:

çok planlı ilerliosun böcüğüm maşallah :))))
çok harika yaa...aferin sana... bende yumurta dayanacak ondan sonra yapacam hahahah

çok planlı ilerliosun böcüğüm maşallah :))))
çok harika yaa...aferin sana... bende yumurta dayanacak ondan sonra yapacam hahahah

o lafı ben dıcyektım sımdık ha sen benden cok yaşıycan:roflol: planlı hayatı daha cok sevıyorum hanı ya bazıları ekren desede benım ıcın deıl cunku düşün 1 yıl odencek takst:nazar: işyerımden cıkarken zaten evlılık parası alcam onlada yatak odasını alırım artık:1closedeyes:

Böcükcüm şimdiden almak gayet mantıklı,borçların biter sıradaki deriz öyle değil mi ?
Nastasicım,heyecan nerdeyse hiç yok.Sebebide,10 yıldır yalnız yaşıyorum yani anne evinden çıkmayacağım.Kocişle yaşayacağımız evdede 2,5 aydır oturuyorum.
Rasibacım aldıkların çok güzel.Kırmızı mutlaka mutfakta bulunması gereken renklerden zaten.Renk uzmanları öle diyooooooo:))))Benim mutfakta yeşil-turuncu.İyi günlerde kullan cnm

X