Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayırlı cumalar
istanbul avrupa yakasında oturan arkadaşlara ARÇELİKten ne alırsa ben bu konuda onlara yarımcı olabılırım
beyaz eşya veya küçük ev aletlerı konusunda yada düğün salonuda olabılır
takst seçeneklerı takst erteleme en önemlısı ındırım konusunda bana özel msj atan herkese yardımcı olurum seve seve​

Bihter06 pike takımın çok güzel Allah güle güle kullanmak nasip etsin,benimde uzun zamandan beri almak istediğim bi model ah şu ekonomik krizden bi çıksak hayırlısıylaa neler alcam daa..
Kızlar bu arada fikirlerinize ihtiyacım varr.geçende nevresim takımı almak için taça gitmiştim bir yatak örtüsü gördüm ordaki bir yatağa sermişlerdi teşhir için.çok beğendim aslında ama annem vardı yanımda rengi siyah olduğu için kafamı karıştırdı.aslında bende iç açıcı renkeleri severim ama bunu beğendim nedense ağır duruyo.
Kızlar şimdi resmini koycam fikirlerinizi bekliyorum sizce nasıl.bu arada fiyatı 450 ytl.

18047063.jpg

bunu hiç gormemiştim tacın mı bu? çok harika ben de siyah yatak ortusu arıyorum ama 450 çok geldi bana....

evet canım siyah ortu en iyi beyaz mobilyayla olur bende zaten beyaz düşünüyorum...

mısracıım evet o parlak olanlar ve oymalı parlak shaggyler guzel bence de anneminkinin cinsi onlardan değil.. ilk cıkanlardan almıstı.. ben bu parlak olanların bozulacagını çok sanmıyorum.. bu arada galiba aynı halıyı begendik.. boyle shaggy ama kaldırım tası gibi,ya da irili küçüklü taş varmış gibi ustunde.antere için begenmiştik :)))))

gunaydın kızlar
yıne nekadar guzel cıcıler koymussunuz oyle hepsı bırbırınden guzel gule gule kullanın
esra37 bende bı tane sıyah yatak ortusu aldım ama 450 bı yatak ortusu ıcın cok geldı bana
sen bılırsın tabı ama sıyah cok asıl ve agır duruyo ben sevıyorum

bıkter bana banyo setını kaca aldığını ve aldın yerın yada sıteden aldıysa adresını yollar mısn

esra cnm bence cok super bısey ama yıkanınca dökulme olayı olmasın bence sen bunu yatak örtusu nıyetıne al ve bı yatak örtusune 450 ytl normal artı bı yatak örtusu gerekmez

Burcu cum evet o halı salona aldığımız,küçüklü büyüklü taş varmış gibi üstünde.Kanımca salonu sokak yapcaz,yol geçen hanı olacak :))))))

Kızlar yorumlarınız için saolun yaa inanın çok değerli benim için.
yatak örtüsünün fiyatı konusunda ben şöyle düşünüyorum böle şık bi yatak örtüsü bi tane bulunmalı ve genelde bu tarz gösterişli yatak örtüleri hep böle oluyo pahallı evett ama napalım bi tanee bulunsun çeyizimizde.taksitle falan alırım zaten ancak.

Kızlar yorumlarınız için saolun yaa inanın çok değerli benim için.
yatak örtüsünün fiyatı konusunda ben şöyle düşünüyorum böle şık bi yatak örtüsü bi tane bulunmalı ve genelde bu tarz gösterişli yatak örtüleri hep böle oluyo pahallı evett ama napalım bi tanee bulunsun çeyizimizde.taksitle falan alırım zaten ancak.

ben cok beğendım şahsen alırdım cunku yatak örtusu fıyatları 600den bıle baslıyo 1000den bıtıyo demem cok pahalı bu uygun yanı bıda yatak örtusu almazsın ama yıkama talımatlarına dıkkat et cnm pullu bıseye benzıo

gunaydın kızlar
yıne nekadar guzel cıcıler koymussunuz oyle hepsı bırbırınden guzel gule gule kullanın
esra37 bende bı tane sıyah yatak ortusu aldım ama 450 bı yatak ortusu ıcın cok geldı bana

canım senin aldığın yatak örtüsü nasıl bişey markası nedir?ve son soru kaça aldın acaba?

bunu hiç gormemiştim tacın mı bu? çok harika ben de siyah yatak ortusu arıyorum ama 450 çok geldi bana....

evet canım taçın yatak örtüsü.ben gördüğümde yani bir ay önce kataloğunda vardı fakat sitesinde yoktu.siteye yeni koymuşlar bu modeli.

ben cok beğendım şahsen alırdım cunku yatak örtusu fıyatları 600den bıle baslıyo 1000den bıtıyo demem cok pahalı bu uygun yanı bıda yatak örtusu almazsın ama yıkama talımatlarına dıkkat et cnm pullu bıseye benzıo

Haklısın canım bu önemli görünümü kadar kullanışlı olması da önemli yoksa kıymeti yok.onu araştırayım.

ben de o siyah yatak örtüsünü istiyorum ama
yatak odası takımını almadan da almak olmaz gibime gelıo
ama cidden cok hoş

gunaydın kızlar

cnm sen nerden aldın siyah ortunu ve kaca aldın,varsa resmini koyar mısın? )

benim bulduğum siyah ortuler 450 den baslıyo.. hatta buraya koymustum bi tane siyah ama oyle böyle bişii değil de 750 ytl!!! :))) tabii almadık..... sen nerden buldun daha uygun fiyatlısını?

249551f00decef6e4aav0.jpg

canım benımkısı buna benzıyodu bı sene once 240ytl ye almıstım kadıfe ve resımdekı kadar kalın degıldı camasır makınasındada yıkanabılıyodu ayrıca
buyuk bı alısverıs merkezınden almıstım markasını hatırlamıyorum ama sıtedekı evlı arkadaslar yatak ortusunu cok fazla kullanmadıklarını(temızleme zorlugundan agır oldugu ıcın yayıp kaldırması zor oldugundan dolayı) oyuzdende cok fazla para verılmesının gerek olmadıgını soylemıslerdı
alırken bunlarıda goz onunde bulundurmanda fayda var canım

ay bu mu?????? çok guzel 240 da bu ortu için iyi fiyat çok guzelmiş nerden bulabilirim acaba??????

ben de o siyah yatak örtüsünü istiyorum ama
yatak odası takımını almadan da almak olmaz gibime gelıo
ama cidden cok hoş

her yatak odaısna gıdecek renklerde var aslında gold ve gumus rengını cok sevıyorum ben ayrıca ama sen emın olmak ıstersen nışanlanınca yatak odasını alınca ona gorede alabılrsın ben en son alcam şey yatak örtusu gıbıme gelıyoo

eftalya cok haklısın aslında 1 tane azcık nevrsım ve pıke takımından farklı bı yatak örtusu yetıyo cok kullanılmıyo yazın pıke takımı cok daha uygun oluyo nevresım takımı desen hepsı bı harıka yıkaması ve kullanması kolay zaten yatak örtusu ılk aylarda daha cok kullanılıyoo ayrıca ı gunlerde kullan cnm :1hug:

tsk ederım arkadaslar ama benım yatak ortusu resımdekı degıl resmını bulamadım nette buna benzıyo ama
aksama eger yatak ortusu kolay bı yerdeyse sızın ıcın resmını cekıp koyarım
dedıgım gıbı kutahyaya gıtmıstık akraba zıyaretıne orda bı alısverıs merkezınden almıstım markasıda yabancıydı ısmını hatırlamıyorum kızlar

evet canım dogrudur.. çok sanslıymıssın.şimdi bunu buldum netten 650 mi diyo,oyle bişey yalan olmasın.

X