- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Bihter06 pike takımın çok güzel Allah güle güle kullanmak nasip etsin,benimde uzun zamandan beri almak istediğim bi model ah şu ekonomik krizden bi çıksak hayırlısıylaa neler alcam daa..
Kızlar bu arada fikirlerinize ihtiyacım varr.geçende nevresim takımı almak için taça gitmiştim bir yatak örtüsü gördüm ordaki bir yatağa sermişlerdi teşhir için.çok beğendim aslında ama annem vardı yanımda rengi siyah olduğu için kafamı karıştırdı.aslında bende iç açıcı renkeleri severim ama bunu beğendim nedense ağır duruyo.
Kızlar şimdi resmini koycam fikirlerinizi bekliyorum sizce nasıl.bu arada fiyatı 450 ytl.
Kızlar yorumlarınız için saolun yaa inanın çok değerli benim için.
yatak örtüsünün fiyatı konusunda ben şöyle düşünüyorum böle şık bi yatak örtüsü bi tane bulunmalı ve genelde bu tarz gösterişli yatak örtüleri hep böle oluyo pahallı evett ama napalım bi tanee bulunsun çeyizimizde.taksitle falan alırım zaten ancak.
gunaydın kızlar
yıne nekadar guzel cıcıler koymussunuz oyle hepsı bırbırınden guzel gule gule kullanın
esra37 bende bı tane sıyah yatak ortusu aldım ama 450 bı yatak ortusu ıcın cok geldı bana
sen bılırsın tabı ama sıyah cok asıl ve agır duruyo ben sevıyorum
bunu hiç gormemiştim tacın mı bu? çok harika ben de siyah yatak ortusu arıyorum ama 450 çok geldi bana....
ben cok beğendım şahsen alırdım cunku yatak örtusu fıyatları 600den bıle baslıyo 1000den bıtıyo demem cok pahalı bu uygun yanı bıda yatak örtusu almazsın ama yıkama talımatlarına dıkkat et cnm pullu bıseye benzıo
pike takımın Özdilek
gunaydın kızlar
yıne nekadar guzel cıcıler koymussunuz oyle hepsı bırbırınden guzel gule gule kullanın
esra37 bende bı tane sıyah yatak ortusu aldım ama 450 bı yatak ortusu ıcın cok geldı bana
sen bılırsın tabı ama sıyah cok asıl ve agır duruyo ben sevıyorum
canım benımkısı buna benzıyodu bı sene once 240ytl ye almıstım kadıfe ve resımdekı kadar kalın degıldı camasır makınasındada yıkanabılıyodu ayrıca
buyuk bı alısverıs merkezınden almıstım markasını hatırlamıyorum ama sıtedekı evlı arkadaslar yatak ortusunu cok fazla kullanmadıklarını(temızleme zorlugundan agır oldugu ıcın yayıp kaldırması zor oldugundan dolayı) oyuzdende cok fazla para verılmesının gerek olmadıgını soylemıslerdı
alırken bunlarıda goz onunde bulundurmanda fayda var canım
ben de o siyah yatak örtüsünü istiyorum ama
yatak odası takımını almadan da almak olmaz gibime gelıo
ama cidden cok hoş