- 13 Eylül 2008
- 1.203
- 2
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra37 bu tac yatak orusunun adını biliyor musun? netten aratayım bi..
kızlar bu aksam nevresım sıparıs edıcem bu modelı begendım ama rengıne karar veremedım :uhm:
yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaslara.s.
Ayyyyy eftalya bunlar çok cücelllll :))))Markası nedir cnm?
canım benımkısı buna benzıyodu bı sene once 240ytl ye almıstım kadıfe ve resımdekı kadar kalın degıldı camasır makınasındada yıkanabılıyodu ayrıca
buyuk bı alısverıs merkezınden almıstım markasını hatırlamıyorum ama sıtedekı evlı arkadaslar yatak ortusunu cok fazla kullanmadıklarını(temızleme zorlugundan agır oldugu ıcın yayıp kaldırması zor oldugundan dolayı) oyuzdende cok fazla para verılmesının gerek olmadıgını soylemıslerdı
alırken bunlarıda goz onunde bulundurmanda fayda var canım
bu yatak örtüsü güzel bunu ben de gördüm yakindan ve buna benzerleri ilgilenenler icin %90 brillant home markasi net den bakliyabilirsiniz. yalniz bunun fiyati malesef ki arkadasiizin aldigi gibi 240 ytl degil 600 ytl civarinda olmasi gerek kaydirigubbakcemile5
evet canım benım aldıgım yatak ortusude bu degıl zaten buna benzıyo dıye ustune basarak soylemıstım resımdekı 679ytl
kımseyı yanıltmak ıstemedıgım ıcın tekrar acıklama ıhtıyacı duydum
yanlis anlamadim ki zaten canim, yazdiklarini okudum ama aramizdaki arkadaslardan ekledigin örtüyü begenen oldu, ben onlara yardim olsun diye yazdim. Baska bir sey ima etmek istemedim lütfen yanlis anlama kalp kirilma olmasin :1hug:
Ben de güzel tahmin etmisim ama yatak örtünün fiyatini, birazda daha uygun olsa keske fiyatlari hersey üst üste geliyor hefes ediyor insan ama hepsi birden olmuyor malesef, bütceyi asiyor :çok üzgünüm:
Canım özellikle bu pike takımın çok hoşuma gitti.Güle güle kullan.
İnternette araştırdım baya ama hiç bi sitede bulamadım.Stoklar tükenmiş.Eğer olsaydı alırdım a.s
hepsi çok şık .güle güle kullan...banya setınde hangilerini ve ne kadara aldın... ? bende o markanın başka modelin düşünüyorum ve cok pahalı:uhm:
bıkter bana banyo setını kaca aldığını ve aldın yerın yada sıteden aldıysa adresını yollar mısn
esra cnm bence cok super bısey ama yıkanınca dökulme olayı olmasın bence sen bunu yatak örtusu nıyetıne al ve bı yatak örtusune 450 ytl normal artı bı yatak örtusu gerekmez
kızlar bu halı sizce nasıl çok hoşuma gitti oturma odası için ya da antreye hangisine daha uygun sizce
royal halı fiyatını bilmiorm