Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

blender ım

braun_mr_430_hc_multiquick_el_blender.jpg

elif benim blender da bunun çok benzeri seninki braun sanırım, ben tefalden almıştım, çok sessiz çalışan bir alet bi de kullanınca bakcaz bakalım, aldıklarını güle güle kullan canım bu arada kettle ın çok modern görünüyor

elif benim blender da bunun çok benzeri seninki braun sanırım, ben tefalden almıştım, çok sessiz çalışan bir alet bi de kullanınca bakcaz bakalım, aldıklarını güle güle kullan canım bu arada kettle ın çok modern görünüyor

arzumda almıştım canım.çok pahalıda değildi 50-55 falandı

Sevgili pinkgun, ütün çokkkkkkk ucuzmuş iyide ütülüyorsa süper.
Sevgili songa, fincanların çok şeker güle güle kullan.Ütü haberini bekliyordum ama...
Sevgili elif, çeyizlerini her daim gülümseyerek kullanman dileğimle

mısraacım internetten sipariş verdiğim için çalışıp çalışmadığını denemiştim dediğim gibi çok hafifti ve kolay kayıyordu kumaş üzerinde, kullanan bikaç kişi de memnun olduklarını söyleyince benim de içim rahatladı açıkçası a.s bakalım zaman göstercek artık gerçek performansını a.s

teşekkür ederim mısracım.nasılsın görüşmeyeli.işleri bitirmişsin iyice.çoğu gitmiş yani hadi geçmiş olsun.darısı başımıza

bıhter hepsı bı harıka saplı kaşıklardan memnun kalırsın ıns bende alcam fakat kırılmamasına cok dıkkt etmen gerek
cıceklı tencere setın bı harıka ben ona asığım resmen suan kı fıyatı 240 ytl yanı hepsı bı harıka ı gunlerde kullan

elıfsever cnm sende ı gunlerde kulan ıns cnm cok beğendım hepsını

Pinkgun güle güle kullan cnm
Saol Elifcim iyiyim iki gündür bişey yapmıyorum artık evde yoruldum.Bugün halılarda geldi çoğu gitti azı kaldı :))))

iyi günlerde kullanırsın canım inşallah.halıları nerden ve kaça aldın.sanırım halılar ve perdeler mobilyalar kadar tutuyomuş

Elifcim ben de epey tedirgin oluyordum çok tutacak diye hiçbişeycik tutmadı.Salon 4 metrekare,yatak odası 3 parça tk diyolar,biri 3 metre gardrobun önüne ikide yanlara sanırım onlarda 2 m.Koridorlarda 3 parça aldım herbiri 2 metre.Hepsi KAŞMİR çok modern vede güzel, indirim yaptılar hepsi 1000 ytl tuttu,Salonu ve koridorları ablam aldı yatak odasınıda erkek kardeşim saolsunlar :)))))))

hımmm iyiymiş o zaman ben daha fazla tutar diye korkuyordum.kaşmir hakkında bi araştırma yaptın mı peki canım kullananlardan?

Evet cnm iii diyorlar,şans bakalım

Biz kaşmir alarak bi hata yaptık hiç memnun değiliz.Ama bunlarda kendi içinde kalite kalite oluyor.Bizim aldığımız yünü değildi.Temizliği çok zor üstüne herşey yapışıyor ve hep kirli gibi görünüyo :KK43: Ucuzluğuna ve güzelliğine kandık ama senin aldığın bizimkinden değil seninki pahalı çünkü.Naylon halılarından uzak durun derim ben.Padişahın o tarz (ucuz) bi halısını aldık ondan daha memnunuz.

pike takımın Özdilek
CIMG987.jpg

kahvalti takımım...karaca..
kahvaltst8.png

banyo setim...
pr_01_56628_max.jpg
pr_01_56665_max(500x405).jpg

çatal kaşık setim...karaca...
tattoosand.jpg

UBIG602(367x488).jpg

cezve setim
40188-600092228254(500x205).jpg

tencere takımım bu model karaca
300.jpg

yemek takımım da karaca
1611.jpg

şimdilik bu kadar...almaya devam ...

hepsi çok şık .güle güle kullan...banya setınde hangilerini ve ne kadara aldın... ? bende o markanın başka modelin düşünüyorum ve cok pahalı:uhm:

pike takımın Özdilek
CIMG987.jpg

kahvalti takımım...karaca..
kahvaltst8.png

banyo setim...
pr_01_56628_max.jpg
pr_01_56665_max(500x405).jpg

çatal kaşık setim...karaca...
tattoosand.jpg

UBIG602(367x488).jpg

cezve setim
40188-600092228254(500x205).jpg

tencere takımım bu model karaca
300.jpg

yemek takımım da karaca
1611.jpg

şimdilik bu kadar...almaya devam ...

hepsi çok güzel iyi günlerde kullan ama banyo setine hayran kaldım :jeyyar:

kızlar buhar kazanlı üyüler korkunc elektrik harcıyor haberiniz olsun!!!

utu de kesinlikle philips derim...

annemin salon halılar kasmir,shaggy halılardan 1 yılda dümdüz oldu.. ama modelden modele değişiyor olabilir.. seninki nasıl bilmiyorum.bende antre için kaşmir alıcam ama anneminkinin cinsinden değil baska bi shaggy türü.

Öncelikle günaydın canlar hepinize.
Elifcim,tv ünitesi almadım ama yemek takımının parçalarından oluşturdum.Tv sehbası ile 4 kapaklı dolabı birleştirdim.Sehbanın üzerinede raf yapılıyor.Böylece oldu TV ÜNİTESİ :)))))
Damlacım ve burcucum umarım halılar iii çıkar.Örneğin;Kaşmir de iki tür saghy halı vardı birinin ipi hasır gibi sert ve kabaydı vede görüntüsü çok mattı.Ben onu almadım,yatak odasına aldığım Kaşmir in Sibel modeli.Parlak-yumuşak dokunma hissi uyandırıyor insanda.Koridorlardaki oldukça kalın, bir tarafı oymalı .Salondaki fazla kalın değil,üstünde kaldırım taşı gibi desenler var kabarık.Bundan emin değilim işte,şans napalım artık.Evin konseptine uyan en modern halılar burdaydı o yüzden aldık.
Sevgili bihter ,çeyizlerin çok cici iyi günlerde kullanırsın inşallah.
Sevgili Esra ,yatak örtüsü güzel ama yatak odası takımın beyaz olursa uyar.Koyu renklere yakışmaz, siyah odayı boğar,kapkaranlık yapar.Bunuda düşünerek değerlendir derim cnm.

esra hemen karar verme bence, daha güzel modeller var ayrıca siyah üstünde tozu çok belli ediyor yürürken uçuşanlar direk üstünde. birde mobilyan ne renk aldınmı, düşünüyormusun bilmiyorum ama koyu renk ise kesinlikle vazgeç bu renkten.

esra hemen karar verme bence, daha güzel modeller var ayrıca siyah üstünde tozu çok belli ediyor yürürken uçuşanlar direk üstünde. birde mobilyan ne renk aldınmı, düşünüyormusun bilmiyorum ama koyu renk ise kesinlikle vazgeç bu renkten.

tubiş yorumun için çok teşekkür ederim.mobilya falan ortada yok daha ama ilerde inşalah beyaz düşünüyorum yatak odamı o yüzden siyah yatak örtüsü fena gelmedi.ama bu toz olayını hiç düşünmemiştim.dikkate alıcam canım saol.

beyaz düşünüyorsan güzel duruyor. arkadaşımın o şekilde ama dediğim gibi siyahta toz çok görünüyor.

X