- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
ya kızlar bu salata kurutma kabı dediğiniz şeyler ne işe yarıyor bana bir deyin hele
kızlar ben de sizlerin tavsiyelerine uyarak ütümü philips aldım dün geldi siparişim,ütü çok hafif ve tabanı kumaşın üzerinde çok kolay kayıyor, beni yormucak gibi hihoyyyt üstelik çok uygun fiyata aldım-89 ytl
ütüm bu
kızlar ben geldim.ütü baktım ama gittiğim yerde philips yoktu bende almadım.güral porselenden 6 lı fincan takımı aldım.bir takım bana bir takım anneme aldık :)resimler tam istediğim gibi çıkmadı ama idare edin emi ............
üstteki takım benim alttaki annemin
ı gunlerde kullan cnm baya ıye almışın
kızlar ben geldim.ütü baktım ama gittiğim yerde philips yoktu bende almadım.güral porselenden 6 lı fincan takımı aldım.bir takım bana bir takım anneme aldık :)resimler tam istediğim gibi çıkmadı ama idare edin emi ............
üstteki takım benim alttaki annemin
porselen çay takımı
75 ytl
canım ya uzuldum senin adına ben aynısını 25 ytlye aldım renkler bile aynı...
bunu çok sevdim paşabahçenin sitesinde gördüm.
bu bardaklardan aldım 6 tane. konyak bardağıymış ama biz su ve meşrubat içeriz herhal:)))
bide paşabahçede tanesi 15.50 lira. ben tanesini 2.50 ye aldım. inşallah adi değildir.
Tmyy o kek tabağı ne kadaar güzel yaaaa.ama keşke sapı biraz daha kıvrık olsaydı.daha güzel model olurdu.mutlaka bulursam buna benzer bişey almak istiyorum
kek kabı ne hoş:asigim: kac ytl bılın mı bıde avatrını değiş nan senı tanıyamıyom kafa salla bana kaydirigubbakcemile3
kızlar paşabahçenin kek saklama kabı yanlış hatırlamıyorsam 65 civarı bişiydi
65 mi? kek kabına göre biraz pahalı, ben 25e almıştım bayramdan önce. ama bu kek kabıda çok hoş yinede alırdım.