aayyy kızlar yorumlarınız için çoooooookkk teşekkürler Şeniz
bana bir gaz verinde alayım şu takımı kaydirigubbakcemile3
CBeLL canım ben alıcam galiba bu takımı tam emin değilim ama şöyle bir ürün hakkında araştırma yapayım karar vericem eğer alırsam kalitesi konusunda sana haber veririm a.s.
KIZLAR MERHABA HANİ SAREVİN NEVRESİM TAKIMI VArYa NEVRESİMİN ÜSTÜNDE YUVARLAk YUVARLAk RENK TOPLARI OLAN....YAPRAK DÖKÜMÜNDE FERHUNDENİN YATAGINDA SERİLİYDİ ORADA MOR GÖZÜKÜYOR RENGİ FAKaT RESİMELERDE DAHA PEMPEMSİ GİBİ SİZCE NE RENK.....
Schafer MARKA MOR KARE YEMEK TAKIMI ALDIM ...SİTE İSMİ VERİLİYOMU BİLMEDİĞİMDEN DOLAYLI ANLATAYIM..FAST İN TÜRKÇESİ H...AL SİYE BİR SİTEDEN ALDIM BENİM ALDIGIMDA 124 YTL İDİ VE ÜRÜNÜ ACAYİP GÜZEL PaKETLEMİŞLERDİ
UGURBÖCÜĞÜ SAREVİN NEVRESİM TAKIMINI 102YTL DEMİŞSİNYA MYHOUSE...ADLI SİTEDENMİ BAKTIN ..ORADA İNDİRİMLİ FAKAT ELLERİNDE YOKMUŞ(((
BU TOPİĞİ TAKİP ETMEK ÇOK ZEVKLİ BENİM DÜĞÜNÜMDE 1 VE 4 TEMMUZDA OLMAk ÜZERE İKİ KERE OLACAK....
GÖRÜŞMEK ÜZERE KIZLAR
günaydın kızlarr
pazartesi siparişini verdiğim schafer yemek takımım (yeşil) dün elime ulaştı.İnanın resimdekinden daha güzel duruyor takım.Resimlerini çektim ama telefonun usb kablosunun aksiliği tuttu.Bi türlü yükleyemiyorum pc ye.Bende internetten bulduğum resimleri eklemek istedim yerimseniben
bi fikir verin noolur...
buraya koymaya usendim.annem 1 ay once bana sarevin bornoz takımını almıs..beyaz ve yesil.tabii benim baska gozume kestirdiğim baska bi takım vardı. neyse çıkmış almış gelmiş bana hiç sormadan..tabii ben de tepki verdim neden bana fikir sormuyorsun diye.hemde benim begendim bornoz takımı aldığı sarevden daha ucuzdu bide.. neyse bu olay kapandı artık alınmıs dedik.guzel de birsey eskisini unuttuk derkeeeeeeenn bilin bakalım nooldu.. annem yine kendi kendine perdecilere gitmiş masa ortusu diktirmiş (su porselenlerle kullanılacak olanlardan) efendim dertsiz,leke tutmayan kumastan yaptırmıs.gümüş rengi ve iki adet runner dikilmiş ustune.tamam çok guzel ama yine bana sormadan almıs.benim alacagım mobilyanın masası çok büyük bu ortu kucuk gelecek!!( sinirlendim hiçbişey diyemedim.naapayım ben şimdi?
günaydın kızlarr
pazartesi siparişini verdiğim schafer yemek takımım (yeşil) dün elime ulaştı.İnanın resimdekinden daha güzel duruyor takım.Resimlerini çektim ama telefonun usb kablosunun aksiliği tuttu.Bi türlü yükleyemiyorum pc ye.Bende internetten bulduğum resimleri eklemek istedim
Bu benim aldığım takım
Bunlar da takımın mevcut diğer modelleri
özloşcum bu palyaço çöp poşetliği çoook güzell.Nereden aldığını öğrenebilir miyim:1hug:
canlarım ya sizlerin beğenmesi beni nasıl mutku etti anlatamam,hala iş varmı bende dedim sayenizde....çook teşekkür ederim...gunaydın kızlar
özloşcum herseyıne bayıldım yaa gule gule kullan cok zevklıymısın dogrusu
bende dun koçtaşa gıttım hıc aklımda yokken
tost makınası ekmek kızartma makınası bıde kettle aldım bekonun kampanyası varmıs
tost makınası:54ytl
kettle:54ytl
ekmek kızartma mak.:39ytl
ekmek kızartma makınasının resmını bulamadım ama benım aldıgım buna benzıyo sadece ayar dugmelerı yan tarafta
özloş06 mutfağını bizimle paylaştığın için tesekkür ederiiiiiiiiiz a.s.
Özloş herşeyin harika..Çok öncedende biliyorum zaten..Evinin diğer bölümleri özellikle salonunda bir harika..İnşallah bebişin olduğunda onun odasıda harika olacak canım inşallah...
mmmmmm harika bir takım turuncum:icecream:
güzel günlerde kullan , bize de yemek yedir bu güzel tabaklarda inşallaha.s.:Saruboceq:
karalahana bende o en alttaki balıklı olanı çok beğenmiştim.uzun bir süredir tepe homeları araştırıyorum ama hiçbirinde yok.Bitek metrocitydeydi sanırım tavuklusu vardı.Fiyatı da yanılmıyorsam 12,50 ytl falandı.
bu arada özloş seninkilere de bayıldımkaydirigubbakcemile5
schafferlerin heyecanına kapılınca kendimi kaybedip yazmayı unutmuşum bir andayerimseniben
Rabbim mutluluklar nasip etsin:Saruboceq:
ayyy schafer yemek takımı benimde cok hoşuma gitti ya mutlak alıcam bende morlu pembeliyi cokta pahalı diilmiş
ama sanırım corba kasessi yok simi???? alan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim