Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çok memnun oulrum canım. Merakla bekliyorum yorumlarını kaydirigubbakcemile2

sıte ısmı vermek yasak olduğu için bısey dıyemıyoum ve senın özel msjın kapalı acarsan yazarım cnm:ecrin_bebek:

TEPEHOME ürünleri kızlar.ama fiyatlarını bulamadım.çok şıklar değil mi?

Ohh ohh gelsin Schafferlar renklensin evler kaydirigubbakcemile2 Güle güle kullan canım, güzel günlerde yerimseniben

karalahana bende o en alttaki balıklı olanı çok beğenmiştim.uzun bir süredir tepe homeları araştırıyorum ama hiçbirinde yok.Bitek metrocitydeydi sanırım tavuklusu vardı.Fiyatı da yanılmıyorsam 12,50 ytl falandı.

annecin almış kırma bence de birşey deme sonra üzülürsün.Hevesli kadıncağız bırak alsın olmazsa yeni bi tane alırsın sonra bırak kendi farkına varsın.Annelere laf yok.a.s.

Özloş herşeyin harika..Çok öncedende biliyorum zaten..Evinin diğer bölümleri özellikle salonunda bir harika..İnşallah bebişin olduğunda onun odasıda harika olacak canım inşallah...

mmmmmm harika bir takım turuncum:icecream:
güzel günlerde kullan , bize de yemek yedir bu güzel tabaklarda inşallaha.s.:Saruboceq:

özloşcum bu palyaço çöp poşetliği çoook güzell.Nereden aldığını öğrenebilir miyim:1hug:

canlarım ya sizlerin beğenmesi beni nasıl mutku etti anlatamam,hala iş varmı bende dedim sayenizde....çook teşekkür ederim...
palyoço poşetliğim hediye gelmişti kendi yapmış canım ya...
hepinizin herşeyi çook güzel,takipteyim sizleriiii...
tabi bu eşimin hiç işne gelmiyor söyleyimkaydirigubbakcemile3

özloş06 mutfağını bizimle paylaştığın için tesekkür ederiiiiiiiiiz a.s.

Özloş herşeyin harika..Çok öncedende biliyorum zaten..Evinin diğer bölümleri özellikle salonunda bir harika..İnşallah bebişin olduğunda onun odasıda harika olacak canım inşallah...

hımmsss.uygunmuş fiyatları değişik ve güzeller gerçekten

bu arada özloş seninkilere de bayıldımkaydirigubbakcemile5
schafferlerin heyecanına kapılınca kendimi kaybedip yazmayı unutmuşum bir andayerimseniben
Rabbim mutluluklar nasip etsin:Saruboceq:

bu arada özloş seninkilere de bayıldımkaydirigubbakcemile5
schafferlerin heyecanına kapılınca kendimi kaybedip yazmayı unutmuşum bir andayerimseniben
Rabbim mutluluklar nasip etsin:Saruboceq:

canım olsun ne demek....teşekkür ederim tatlım....

insanın 7 yıllık evli olduğuna inanası gelmiyor özloş06..ne kadar özenli kullanmışsın eşyalarını tebrik ediyorum..ve mutluluklar diliyorum

ayyy schafer yemek takımı benimde cok hoşuma gitti ya mutlak alıcam bende morlu pembeliyi cokta pahalı diilmiş
ama sanırım corba kasessi yok simi???? alan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim

Özloş "benimkiler sizinkilerin yanında eski kalır" demişsin.Ne eskisi o poşet koyma dandinisini hiçbiyerde bulamıyorum senağlama Cam kavanozlara da bayıldım şu hasırla sarılı olanlar.Çok cici iç açıcı şeyler almışsın güle güle eskit a.s.

ayyy schafer yemek takımı benimde cok hoşuma gitti ya mutlak alıcam bende morlu pembeliyi cokta pahalı diilmiş
ama sanırım corba kasessi yok simi???? alan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim

canım çorba kasesi yok ama çukur tabağı var.Onda da sunabilirsin çorbayı yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…