Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bugün bütün kocamustafapaşayı talan ettim sarev marka şu beğendiğim nevresim takımından almak için ama internetten satılan tüm dükkanlara uğramama rağmen bulamadım.gördüğünüz bir satış noktası varmı arkadaşlar.ya da bu markayı nerde bulabileceğimi bilen arkadaşlar cevap yazsın lütfennn.bir arkadaş internetten aldığını yazmış.güle güle kullan arkadaşım ama annemi ikna edemiyorum netten almaya o yüzden satış noktası bulmam lazım
bardaklar çok güzel canım .schafer yemek takımını bugün mü siparis verdin ne kadara sipariş verdin ben de almak istiyorum ondan.
özloş evin çok güzel her şeyi çok beğendim dondurmalıklarına bayıldım.
Çok kötüsünüz kızlar yaaa
İçim kıpır kıpır kaynıyor burayı takip ederken
Korkuyorum kanıma girip banada sandık açtırtacaksınız diye :bbo:
Alışveriş merkezlerinde de sizde gördüklerimi takip eder oldum
Yakında mağazalarla dalga geçicez
"Sizde buna mağazamı diyorsunzu KK ya çeyizler başlığına geliiin" diicez:dance:
canım kaşık takımın ve çaybardaklarına bayıldım.nerden ve ne kadara aldığını yazarsan çok sevinirim.
Bugün sipariş verdim.Geçenlerde sormuştum burdan ozaman 145 di ertesi gün indirime girmiş şimdi sitede kdv indirimi var max karta 3 taksite 137,07 ye aldım peşin fiyatı bu... hizlial :jeyyar:
ben de o kdv indirimini merak etmiştim tamam o zaman alabilirim ben de teşekkürler damla.
özloş mükemmel eşyaların.. mutfak düzenine bayıldım.. bu arada kürdanlığın aynısı bende de var :)) buzdolabının yanındaki mıknatıslı kalemlik de süper fikirmiş ondan aranayım ben bi :))
bi fikir verin noolur...
buraya koymaya usendim.annem 1 ay once bana sarevin bornoz takımını almıs..beyaz ve yesil.tabii benim baska gozume kestirdiğim baska bi takım vardı. neyse çıkmış almış gelmiş bana hiç sormadan..tabii ben de tepki verdim neden bana fikir sormuyorsun diye.hemde benim begendim bornoz takımı aldığı sarevden daha ucuzdu bide.. neyse bu olay kapandı artık alınmıs dedik.guzel de birsey eskisini unuttuk derkeeeeeeenn bilin bakalım nooldu.. annem yine kendi kendine perdecilere gitmiş masa ortusu diktirmiş (su porselenlerle kullanılacak olanlardan) efendim dertsiz,leke tutmayan kumastan yaptırmıs.gümüş rengi ve iki adet runner dikilmiş ustune.tamam çok guzel ama yine bana sormadan almıs.benim alacagım mobilyanın masası çok büyük bu ortu kucuk gelecek!! ( sinirlendim hiçbişey diyemedim.naapayım ben şimdi?