- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
ugur böcügümmm kız hatırlarmısın bilmiyom ben kalpsiz adam dizisinden bir resim çekip koymuştum ..
ben işte bu nevresim takımını arıyodummmm...
nasıl sevindirik oldum bilemezsinn... Şeniz
şimdi sıra geldi bunu almaya.. sitesine girdimm istedigimin aynısını gördüm...
bakalım araştırıyım alıyım..
en azından markasını öğrendim SAREV..
fiyatları nasıl bunların bitanem ?
birde ben trabzondayım magazını hiç görmedim sarev diye. netten alabilirim herhalde dimii
kızlar ilgilenen varsa baksın diye ekliyorum..belki işinize yarar..
bu ürünler hangi haftalar için geçerli ?
bide tansaşınmı bu reklam ?
tatlım bende giresunluyum hemşeri sayılırız ben tacta gördüm giresunda yani 80 ytl fiyatı bunun a.s. öle sareve özel bi mağaza yk sanırım tam bilmiyorum kafamçokkarıştı
cnm bana cok yakın bı sarev var ama kısmet olmadı gtmek fıyat sormak ama 120 140 ytl arası kesın sonuc ıcın sorunca derım
canım yoksa senin takımı8n da benimkinden mi lila trend modeli çelik kapaklı tam set aldım 825 ytl idi ben 715 ytl'ye aldım kart indirimiyle.yoksa bundan mı??
Yorumlarınızı bekliyorum Şahsen ben çok beyendim :)
sensi çok hoş duruyor kırmızı asaletini göstermiş yine :)
markası ne canım ?
kızlar sarev nevresim takımını görerek alan arkadaş yokmu aramızda?nerden bulabilirim acaba?alan arkadaşlar internetten almış.başka bir yerde görenler varmı?dün büün kocamustafapaşayı talan ettim ama internet sitesinde yazan satış noktalarında yoktu.acaba cevahirde falan varmıdır?
kızlar sarev nevresim takımını görerek alan arkadaş yokmu aramızda?nerden bulabilirim acaba?alan arkadaşlar internetten almış.başka bir yerde görenler varmı?dün büün kocamustafapaşayı talan ettim ama internet sitesinde yazan satış noktalarında yoktu.acaba cevahirde falan varmıdır?
ImageShack - Image Hosting :: kahvlttkmjc8.png
kızlar bu kahvaltılık takımını kullanan warmı schafer marka? 42 parça yazıyo ama sitesinde detaya girilmemiş alan warsa yardımcı olurmusunuz? a.s.
Canımmm benim kahvaltı setim bundann
valla çook şıkk duruyor ve her gören çok beğeniyor :)))
kullanışı da çok iyi öneririm
ve bu takımın çatal kaşık takımı da var aynıı desennnnnn :)))