Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çorba kasesi yok ama çukur tabağı var.Onda da sunabilirsin çorbayı yerimseniben

hımmm saol canım bilgi için
ya hep bi güzelin kusu olcek mi yaa niye böle yaparlar kine kadar güzel takımmış
neyse ben düz renk pembe yada eflatun bi kase alır kombine ederim-tatlicadiarzu-

insanın 7 yıllık evli olduğuna inanası gelmiyor özloş06..ne kadar özenli kullanmışsın eşyalarını tebrik ediyorum..ve mutluluklar diliyorum

ay canlarım yyyaaaaa beğenmenize çok sevindim valla....
canım ya o poşetlik el yapımı banada kardeşim hediye etmişti bir arkadaşı yapmış....
tekrar tekrar saolun valla mutlu oldum....

DarkAngel Canım benim çatal kaşık takımının aynısından ben de aldım :lepi: Düşün artık beğenip beğenmediğimi kaydirigubbakcemile3
Ama arada sayfalar hızlı hızlı ilerlediği için takip zorlaşıyor.Güle güle kullan canım :içelim:

Schaffer marka bu bıçak setlerinden alan veya kullanan varmı.Çok hoş görünüyorlar.Almayı düşünüyorum tavsiye eden olursa.Çokta uygunlar 27YTL

evet canım çok güzellermiş dediğin gibi fiyatıda çok uygun.teşekkürler eklediğin için.kullanan veya bilen arkadaşlarda cevap yazarsa çok güzel olur.

kimse beğenmedimi takımlarımı? :uhm:

slm arkadaşımm tencere setlerimiz ve çatal bıçak setlerimiz aynı gerçi ben alalı 7-8 ay oluyo çatal bıçak setleri gerçekten çok şık ben severek kullanıyorum tencere takımlarımıda severek almıştım iyi çıkmadılar kulpları hep yandı karacayı aradığımda özel kaplamalarının yapılmamış olabileceğini söylediler şuan lila renk üretimleri yokmuş ama en yakın zamanda göndericem yaptırmaya kullanamaz oldum çünkü umarım seninkine bişey olmazz gerçekten morali bozuluyo insanın okadar paraya ben kampanyadan almadığım için bayağı pahalıya aldım.:çok üzgünüm:çok üzgünüm:

canım yoksa senin takımı8n da benimkinden mi lila trend modeli çelik kapaklı tam set aldım 825 ytl idi ben 715 ytl'ye aldım kart indirimiyle.yoksa bundan mı??

Schaffer marka bu bıçak setlerinden alan veya kullanan varmı.Çok hoş görünüyorlar.Almayı düşünüyorum tavsiye eden olursa.Çokta uygunlar 27YTL

Ben çeyizim için bu bıcak setinden aldım 25ytl ye.Ama benimkinde 5 adet bıçağı var 3 değil.
Sonuçta bıçağın ağzı açıldığında yeteri kadar keskin oluyordur diye düşünüyorum.Bide bulaşık makinası kullanacağız.Ve hangi bıçağı makinaya atarsan at mutlaka körlenme veya paslanma oluyor.Daha fazla para dökmeye gerek yok diye düşünüyorum.Tabi bu benim fikrim.yerimseniben

Benim 12 kişilik yemek takımım var misafirlik.
kayınvalidemin hediyesi olan 6 kişilik günlük takımım var + takım olmayan ama ölesine aldığım renkli tabaklarım var.
Bide bu schaferi aldım çok beğendiğim için.:lepi:
Aylardır alıp almamak arasında kararsız kalmıştım.Dün ürünüm elime geçince iyi ki almışım dedin.O kadar güzeller ki .Kesinlikle pişman değilim..:teytey:

Bende senin gibi düşünüyorum canım aynı kalitede ürünlere fazla para vermek hoşuma gitmiyor .. Bu arada schafer markasının ürünlerini inceliyorum çok hoşlar ve fiyatları oldukça uygun

evet turuncu ve esra mesela geçen gün hisarın kini sordum 104 YTL dediler.O kadar çok para vermek istemiyorum ama böyle siyah olsun istiyorum.Bu modeller çok güzelmiş.Turuncu nerden aldığını rica etsem bana söyler misin :1hug:

canım ben Kayseride sıradan bi züccaciyeden aldım.Niyetim öle puding kasesi falan almaktı.Bıçak takımının fiyatıda uygun gelince aldım.Ama internetten sipariş siteleride var.İstersen yardımcı olurum yerimseniben

60 parça.Şuan bu sarılının indirimli fiyatı 130,37.Yeşil olanın fiyatı 124,30.Pembe olanın fiyatıda 137,08.Dışarda bikaç yerde gördüm ben satıldığını ama arada 15-20 ytl fiyat farkı vardı.Ayrıca internetten sipariş vermek korkutmasın.Kargo paketlemesi çok güzel.İstersen elinle alıp paketi yere at,yine kırılmaz sırnaşık şey

6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet amerikan servisi

cnm hangi siteden aldın??? yaa ben internetten almaya korkuyorum bide nasıl öedeme yapıyosunuz kredi kartı olmayanlar nasıl ödeme yapıyo bilgin warmı ?

ugur böcügümmm kız hatırlarmısın bilmiyom ben kalpsiz adam dizisinden bir resim çekip koymuştum ..
ben işte bu nevresim takımını arıyodummmm...
nasıl sevindirik oldum bilemezsinn... Şeniz
şimdi sıra geldi bunu almaya.. sitesine girdimm istedigimin aynısını gördüm...
bakalım araştırıyım alıyım..
en azından markasını öğrendim SAREV..
fiyatları nasıl bunların bitanem ?
birde ben trabzondayım magazını hiç görmedim sarev diye. netten alabilirim herhalde dimii

canım adresini verirsen çok sevinirim.teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

tatlım bende giresunluyum hemşeri sayılırız ben tacta gördüm giresunda yani 80 ytl fiyatı bunun a.s. öle sareve özel bi mağaza yk sanırım tam bilmiyorum kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…