canım çorba kasesi yok ama çukur tabağı var.Onda da sunabilirsin çorbayı yerimseniben
insanın 7 yıllık evli olduğuna inanası gelmiyor özloş06..ne kadar özenli kullanmışsın eşyalarını tebrik ediyorum..ve mutluluklar diliyorum
Özloş "benimkiler sizinkilerin yanında eski kalır" demişsin.Ne eskisi o poşet koyma dandinisini hiçbiyerde bulamıyorum senağlama Cam kavanozlara da bayıldım şu hasırla sarılı olanlar.Çok cici iç açıcı şeyler almışsın güle güle eskit a.s.
Schaffer marka bu bıçak setlerinden alan veya kullanan varmı.Çok hoş görünüyorlar.Almayı düşünüyorum tavsiye eden olursa.Çokta uygunlar 27YTL
kimse beğenmedimi takımlarımı? :uhm:
slm arkadaşımm tencere setlerimiz ve çatal bıçak setlerimiz aynı gerçi ben alalı 7-8 ay oluyo çatal bıçak setleri gerçekten çok şık ben severek kullanıyorum tencere takımlarımıda severek almıştım iyi çıkmadılar kulpları hep yandı karacayı aradığımda özel kaplamalarının yapılmamış olabileceğini söylediler şuan lila renk üretimleri yokmuş ama en yakın zamanda göndericem yaptırmaya kullanamaz oldum çünkü umarım seninkine bişey olmazz gerçekten morali bozuluyo insanın okadar paraya ben kampanyadan almadığım için bayağı pahalıya aldım.:çok üzgünüm:çok üzgünüm:
Schaffer marka bu bıçak setlerinden alan veya kullanan varmı.Çok hoş görünüyorlar.Almayı düşünüyorum tavsiye eden olursa.Çokta uygunlar 27YTL
canım ya bu morlu tabaklara bayılmıştım ben tam sipariş vereceğim annem caydırdı ne gerek var senin diye her beğendiğini alırsan dedi benneyaptımki şimdi görünce yine depreşti isteğim
şimdi kütahyadan morlu kare yemek tabaklarım var düz renk çok şıklar 6 kişilik birde bunu alsam bunun sevis tabağıyla bendeki düz moru ve bunun yemek tabağıyla bendeki mor servis tabağını değişerek masada kombine edebilirim hem 12 kişilik olurama aldığımız 84 parça beyaz porselenler ne zaman kullanılacak ya boşamı aldık acaba Çok üzgünüm çoook
Kızlar bu yemek takımlarıda çok hoşuma gitti benim.Günlük kullanım için ne kadar güzeller dimi:lepi:
Birde bu fırın tepsisi çok cicii
evet turuncu ve esra mesela geçen gün hisarın kini sordum 104 YTL dediler.O kadar çok para vermek istemiyorum ama böyle siyah olsun istiyorum.Bu modeller çok güzelmiş.Turuncu nerden aldığını rica etsem bana söyler misin :1hug:
Güle güle kullan canım.. en sodaki sarıya bayıldım.. bunlar kaç parça ve kahvaltı takımımı acaba.. internetten sipariş verdin herhadle magazalarında yokmuki canım.. ? bir nekadar aldın :)) cokacimcoook
60 parça.Şuan bu sarılının indirimli fiyatı 130,37.Yeşil olanın fiyatı 124,30.Pembe olanın fiyatıda 137,08.Dışarda bikaç yerde gördüm ben satıldığını ama arada 15-20 ytl fiyat farkı vardı.Ayrıca internetten sipariş vermek korkutmasın.Kargo paketlemesi çok güzel.İstersen elinle alıp paketi yere at,yine kırılmaz sırnaşık şey
6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet amerikan servisi
canım ben Kayseride sıradan bi züccaciyeden aldım.Niyetim öle puding kasesi falan almaktı.Bıçak takımının fiyatıda uygun gelince aldım.Ama internetten sipariş siteleride var.İstersen yardımcı olurum yerimseniben
ugur böcügümmm kız hatırlarmısın bilmiyom ben kalpsiz adam dizisinden bir resim çekip koymuştum ..
ben işte bu nevresim takımını arıyodummmm...
nasıl sevindirik oldum bilemezsinn... Şeniz
şimdi sıra geldi bunu almaya.. sitesine girdimm istedigimin aynısını gördüm...
bakalım araştırıyım alıyım..
en azından markasını öğrendim SAREV..
fiyatları nasıl bunların bitanem ?
birde ben trabzondayım magazını hiç görmedim sarev diye. netten alabilirim herhalde dimii