Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bende düşünüyorum mor aşığı kimdi diye :1rolleyes: mor olanların resimlerini senin için koydum:lepi::lepi:

hehehe o bendim işteee.. :))) sağolasın cnmm.. mor bişi gördünüz mü salon için eşya süs vs... çekinmeyin koyun :))

benımkısıde korkmaz cnm korkma kalıtelıdr tefalde harıka ama ben celık tencere setınden cıktı

darkangel cnm turuncu kare olan sardırılcak masa örtusu belkı fark etmedın amme

slm kıslarrrrr...ben 7 yıllık evliyim ama ruhum hala yeni evlenicek gibi dersem yalan olmaz inanın...
zaten sürekli takipteyim anlaşışsınızdırr...
çeyizlerinize bayıldım...söz konusu ev olunca kendimi tutamıyorum ben...hala birşeyler alıyorum,sizdende fikir alıyorum bende tabiii...
benimkiler belki size eski gelebilir ama bende kendimde olan ve çok memnun olduğum eşyalarımı resimledim ekliyevceğim...
aslında renkleri çok daha canlı ve güzel ama tlf anca bu şekilde olduuu..
sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yardımcı olurum...
şimdi resim ekliyeceğim bakalım beğenicekmisiniz...sizinkilerin yanında gerçi eski ama olsun işte....

mikrodalgam süper kullanışlı...
bu kavonozda poşet çaylarım var....
bu fincanlarda sıcak çikolata için çok sevimlii.

dekoratif tuzluk hastasıyım ev tuzluktan geçilmiyor...
bu kavanozlarımıda seviyorum,toz şeker,arpa şehriye felen var içinde..
bu tepsimide çok severek aldım bernardodan...

çay makinam ikinciii...ama bunu çok sevdim.ışıklı akvaryum gibi hehe..
eternity takımım...renkleri cansız çıkmış burada ama ççok seviyorum benn.
ve bernardodan aldığım günlük takımlarımmm çok sevimliler....

değişik bardakları ve çay tabaklarınıda seviyorumm..
alttakilerde dondurmalıklarım...

resimler çok net diil artık idare edin....
sepet evdeki ıvır zıvır gazete ve poşet için...
palyaçolu olan çöp poşetliğim...
son olarakta daysn colors takımım nasıl durduğunu görün istedim,ama net olamdı pek....
işte böyleee ....
takipteyim sizi.....

saol hayatım....sizlerin çok daha güzel ama...
evet sende çok zeklisin tahmin ederim olduğunu valla....

DarkAngel hayırlı olsun iyi günlerde kullan

Özloş bende ev resimleri bölümünün takipçisiyim.hatırladım tuzluklarını.zaten güzel bi zevkim var.herşey çok hoşuma gitti.bi tek ben palyaçodan irkilirim sevmem.ama sevenler için o da güzel bi aksesuar.bi de bence o aradaki sepeti kaldırmalısın.Evinin güzelliğini bozmasın bence.benim düşüncelerim tabi.sürçü lisan ettiysem affola

Özloşcum evinde eşyalarında cicilerinde çok güzel.Mutluluğunun devamını dilerim.
Birkaç sorumolacak;Senin halıların markası royal miydi deco muydu cnm?Evde perde ve halı eksiğim kaldı o yüzden soruyorum.
Yatak odandaki storlar kullanışlı mı?
Sevgiler

Herkese selamlar sevgiler..

Özloşçum,herşeyin sen kadar güzel tatlım.Benim poşet torbamı annem dikti,kızımız var arada zayıflıyor arada şişmanlıyor,geçenlerde oyy ben kızımı bi yıkıyım dedim yıkadım mis gibi:)))))

Böcük selam,dayanamadım geldim....

Tüm aldıklarınızı,sağlıkla,hayırlısıyla,mutlu,huzurlu günlerde kullanın inşallah...Ama bu habire alma hevesi hiç geçmiyor söyliyim,evlenince biter gider diye heveslenmeyin sakın.Biz alışveriş merkezlerine gittiğimizde ben vitrinlere yapışık haldeyken,kociş dalga geçiyor benle"aayyyyy çokkk güzellll dimi"diyo benden önce:))))))

Haydi kalın sağlıcakla...En güzel günler sizin olsun....

canımn salon halılarım deko kullanışlı...
aradakilerde royal onlarda çok kullanışlı çok memnunum ben...
güzel yorumun için saol hayatım bu arada...
stordanda menunum valla ben .....
çook teşekkürler canııım...

Kızlar Schafer marka ürünleri nerden satın alıyorsunuz senağlama

bardaklar çok güzel canım .schafer yemek takımını bugün mü siparis verdin ne kadara sipariş verdin ben de almak istiyorum ondan.

özloş evin çok güzel her şeyi çok beğendim dondurmalıklarına bayıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…