• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayyyy kızlar içim içime sığmıyor. bitanem şimdi yola çıktı.buraya geliyor yanımaaa Şeniz öyle çok özledim ki onu.kokusunu doya doya içime çekmek için sabırsızlanıyorum. tek başına arabayla geliyor.inşallah sağ salim gelir :Saruboceq: yarın akşam amcamlar davet ettiler nişanlımla tanışmak için yemeğe onlara gideceğiz inşallah.hemde bana veda yemeği olacak :sinifsinif: perşembe günü de inşallah çeyizimi alıp götüreceğiz :gitme:

dün olivium daki linense gittim, 3al 2öde kampanyası için gittim ama aradığım şeyler yoktu, ben de akşam taç ın sitesinden alışveriş yaptım, 3 aldım 2 ödedim :))
buna bayılıyorum yaaa
artık nevresim almamam gerek-tatlicadiarzu-

kaynak : taç

Hepsi birbirinden süpeeerr. Çok güzeller, güle güle kullan Şeniz

KISÇELER naparsınız bakalım.
hiç aktif olamıyorum kıslar .ama takipteyim.
öpüyrum hepiniiz....

Nerdesin sen lahana, izne ayrılıyorum dedin bi daha gelmedin kaydirigubbakcemile

merhaba kısçeler
düğün resimlerim özel albümümde
bilginizeee :)

Hemen bakıyorum alkisalkisalkis

ve ben cuma nişanlandım biliyorsunuz
bilmiyorsanız da öğrendiniz

henüz fotom yok
böcük koycam foto geldiği gibi

umarım iyisinizdir

Hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan

oturma oda / salon
halim002.th.jpg
[/URL][/IMG]
büyük cikmasa bir kac foto daha var onlarida eklerim

Halılarını iyi günlerde kullan canım, çok güzeller

m.sevdam inş. gönlüne göre olsun herşeyin, heyecanın burdan bile belli

amin canım çok teşekkür ederim. evet içim kıpır kıpır öyle heyecanlıyım ki anlatamam.bu son karşılamam onu. bundan sonra ki karşılama kınaya olacak inşallah. çok özledim onu mafoldumben inşallah sağ salim gelir şimdilik tek dileğim o.gece 2-3 arası anca gelecek :1no2:

amin canım çok teşekkür ederim. evet içim kıpır kıpır öyle heyecanlıyım ki anlatamam.bu son karşılamam onu. bundan sonra ki karşılama kınaya olacak inşallah. çok özledim onu mafoldumben inşallah sağ salim gelir şimdilik tek dileğim o.gece 2-3 arası anca gelecek :1no2:

canım herşeyin güzel geçmesi dileğiyle ben okuyunca heycanlanıyorum bana ne oluyorsa :)

acaba bende görücekmiyim bu günleriii

güle güle kullan canım.tam şimdi kırmızı kayma yapar yazacaktım ki sen biliyorsun zaten.....
evet canım biliyorum :)) sağolasın:1hug:

ayyyy kızlar içim içime sığmıyor. bitanem şimdi yola çıktı.buraya geliyor yanımaaa Şeniz öyle çok özledim ki onu.kokusunu doya doya içime çekmek için sabırsızlanıyorum. tek başına arabayla geliyor.inşallah sağ salim gelir :Saruboceq: yarın akşam amcamlar davet ettiler nişanlımla tanışmak için yemeğe onlara gideceğiz inşallah.hemde bana veda yemeği olacak :sinifsinif: perşembe günü de inşallah çeyizimi alıp götüreceğiz :gitme:
gözün aydııııınnn:1hug:

gasooo
ne güzelmiş nevresimlerin canımm, aiçim açıldı neşem geldi cıvıl cıvıl hepsi
canım Pashminam teşekkür ederim :)

Hepsi birbirinden süpeeerr. Çok güzeller, güle güle kullan Şeniz
sağol canımcım a.s.

oturma odam icin aldigim avizemiz kizlar hafta sonu bunuda hallettim hali isi de tamam

Çok tatlıymış canım, güle güle kullan Şeniz

Evett bencedee kaydirigubbakcemile5
Bukett kız ben 12 temmuz diyince hep benle buket evleniyoruzz o gün diyorumm..
Geçenlerde babam sordu bukettemi evleniyormuş hadi yaa dedii..bizim niye haberimiz yok dedi..
Bu arada amcamızın kızının adıda buket o bekar kaydirigubbakcemile3
Bende yok arkdaşım bukett dedimm aaa ne güzel ikinizde aynı anda heyecanları yaşıcaksınız hayırlısı olsun onun içinde dedi :kedi: kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

zulamı patlattım bikaç bişi daha ekliim dedim

beğenirsiniz umarım

ıyi günlerde kullan hepsini

Sağ salim gesin canım inş.

hadi bakalım kavuşcaksınız inş.

bu akşam herkesde bi telaş var sanırm benimde kardeşim gelicek kıbrıstan

Senin kardeşin de kazasız belasız kavuşsun size canım

Son düzenleme:
Ben acayip yorgunum, Arsinin süper güzel evini de gördüm, artık ufaktan kaçayım. İyi geceler.. Öpüyorum hepücüğünüzüa.s.

oyy arsimam gidiyomusun hemen mafoldumben
Ne yemek yapıcann koçişinee cokacimcoook

dün akşam taze fasulye yapmıştım :)
mısırlı salata ve fasulye

arsima canım benim umarım çok güzel bi gelin olmuşsundur baya sıkıntı çektin ama eminimki değdi allah mutluluğunu daim etsin

onca sıkıntıdan sonra allah güzel geçen bigünle mükafatlandırdı bizi ve herşey uctu gitti benden kaydirigubbakcemile2

canım herşeyin güzel geçmesi dileğiyle ben okuyunca heycanlanıyorum bana ne oluyorsa :)

acaba bende görücekmiyim bu günleriii

canım benim çok teşekkür ederim. geçen sene bende senin gibi düşünüp duruyordum ama Rabbime şükürler olsun gösterdi bu günleri.darısı sana inşallah...
hadi bakalım kavuşcaksınız inş.

bu akşam herkesde bi telaş var sanırm benimde kardeşim gelicek kıbrıstan

inşallah canım.seninde gözün aydın olsun. kardeş yolu beklemekte ayrı güzel...

gasoline ve sulfat sizlere tşkler arkadaşlar. çok sağolun.moralmen iyice düzeliyorum
kaydirigubbakcemile5

:1ninca: bi gözüm sitede bi gözüm tv de sengözlerimebaksanab

Back