• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hoşçakalın kızlar ZARıF-NıHAL-AYŞEGÜL-EDA isimlerinizi yazıcam canlarımsenağlama

ohhh sınayda yazcak ınş bak sakın unutmaa hee emıı aynı gun olduğu ıcın senı cok dusuncem hee
yalaka smıle:roflol:

KIZLAR GEÇMıŞı OKUYAMADIM BU SAYFADA SıNAY I gördüm hemen yazıyım,,

canım hayrılısyla git gel inş herşeyin güzel olcakk

Nihalll çok güzelmişsin :nazar: bebişte öyle maviş maviş ikinizde... senin görümce adayın esmy nin de görümcesi değil mi??? esmyden böle resimler göremedik ama sen baya hızlıymışsın canım çok çabuk adapte oldun sanırım maşallahın var delikafadulden

Kızcelerr Hayırlıı Cumalar olsunn herkesee herkesinn ettiği tüm dualar kabul olsunn :Saruboceq:

Albümüme evimin resimlerini ekliyorum bilgilerinizee opuyorumnanaktan
Böcük kız senin için en ufak ayrıntısına kadar çekmeye çalıştım hee kaydirigubbakcemile3

Kızcelerr Hayırlıı Cumalar olsunn herkesee herkesinn ettiği tüm dualar kabul olsunn :Saruboceq:

Albümüme evimin resimlerini ekliyorum bilgilerinizee opuyorumnanaktan
Böcük kız senin için en ufak ayrıntısına kadar çekmeye çalıştım hee kaydirigubbakcemile3

bende baktım cnmm
masallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yatak örtun süper cnm cok beğendım valla o yastıklarda takım mı onunla
bohcalar tam bır el emeğiŞeniz
halıların ve perdelerın yatak odanla süper uyumlu
ayy cok beğendım ksıca:asigim:huzurla otur ınş

bende baktım cnmm
masallahh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
yatak örtun süper cnm cok beğendım valla o yastıklarda takım mı onunla
bohcalar tam bır el emeğiŞeniz
halıların ve perdelerın yatak odanla süper uyumlu
ayy cok beğendım ksıca:asigim:huzurla otur ınş

Canımm benim saolasınn Şeniz Allah sana daha güzellerini nasip etsinn yerimseniben
Gümüş renkli yastıkları ablam dikti onun kırmızlarıda var opuyorumnanaktan ablam yatak örtüsü dikmişti onun yastıkları opuyorumnanaktan

makyaj ıcn dedığıne gore boyları kucuk deıl mı yanı cok kucuk deılde orta dıyelım
banyo sepetı sandım bunları ben ama makyaj dıon kafam az karıstı neyse gule gule kullan
bende makyaj için aynalı kılıtlenebılen kutulardan alcamkaydirigubbakcemile5

bunlarin boyu baya var ebati nekadar bilmiyorum ama 40 santim vardir uzunlugu.. sambuan sabun filan koymak icin ama ben makyajlarimi komak icin aldim... Kapali bir makyaj kutusu rahahat olmuyor bana göre... opuyorumnanaktan

hoşçakalın kızlar ZARİF-NİHAL-AYŞEGÜL-EDA isimlerinizi yazıcam canlarımsenağlama
benimkini yazmamış ya inanmıorum kimsede hatırlatmamış çok kötüsünüzzz

Kızlar ben kaçıyorum bi evlenip gelecemkaydirigubbakcemile3 hepiniz kendinize çok çok iyi bakın geldiğimde hepinizi burda görmek istiyorum bu arada bana bol bol dua edin ve ben yokken arkamdan değil profilimden dedikodumu yapın bende tek tek okuma şansı buluyum :roflol:neysem sanırım heyecan sarmaya başladı beni midem ağrıyor ev fotolarımı cmrts gecesi eklemeye çalışcam yorumlarınızıda balayı dönüşü okur cevaplarım hepinizi kocamaaann öpüyorum ŞenizŞenizŞeniz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::nazar::nazar::nazar::nazar:
git bi evlen gel bakalım:D

küllah yapma makinası derken bildiğimiz küllahmı
evet dondurma külahı

ula pitirik herseyimiz tam bi küllah makinemiz eksik kalimisti alinacak.... :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 severim seni be ama gercktende güzel ben küllah beceremem ama yapabilen icin hos hem zevkli cokacimcoook siz yapar bana da verirsiniz olurmu hazirini yerim :icecream:

tarifi var kızımm:)

ayrıca o dalga geçenleride eshefle kınıyorum :dilcikar::umursamaz:

Canımm benim saolasınn Şeniz Allah sana daha güzellerini nasip etsinn yerimseniben
Gümüş renkli yastıkları ablam dikti onun kırmızlarıda var opuyorumnanaktan ablam yatak örtüsü dikmişti onun yastıkları opuyorumnanaktan

saol cnm ınş
ablan cok becerıkli:nazar:
bende cok beğendım yastıkları
bıde o yastık yapmısya onun örtusu nerde

bunlarin boyu baya var ebati nekadar bilmiyorum ama 40 santim vardir uzunlugu.. sambuan sabun filan koymak icin ama ben makyajlarimi komak icin aldim... Kapali bir makyaj kutusu rahahat olmuyor bana göre... opuyorumnanaktan

anladım cnm benım alcam 3 boy olcak ıcıde aynalı sıparıs ettım bı turlu gelemedımafoldumben
kapalı alıyom cunku takılarımıda koymak ıcın ayrı ayrı olcak kımse karıstrmasın
korkuyom calınır dıe yengemın ceyıs sererken kalabalıkta hep calındı onun makyaj malzemelerı

Back