Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar
Buket mobilyaların kazasız belasız kusursuz bi şekilde yerleşir inşallh canım
vallahi ben senden daha çok heyecanlanaıyorum
eccu bende boncuklu takım aldım annem aldı daha doğrusu
teşekkür ederim canım inş. hepimiz çok mutlu oluruzŞenizGerçi dün Gülay a söylemiştim ama bugün de tekrar edeyim ikiniz için de,
bu hafta sonu Sinaycım senin ve Gülay ın nikahları var (bildiğim kadarıyla sadece ikiniz) , Rabbim ikinizi de mutlu mesut etsin inş.:Saruboceq: Eşlerinizle, sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler hayatlar diliyorum, bu mübarek günde, kabul olsun innşş.. :Saruboceq: Şeniz
bencede :sm_confused:Sinaycim onlar senelik izinleriyle birlestiriyorlardir kesin![]()
:1shok:cnm onlarn normal ıznıyle birlestırırler
bende 10 gun yaptım 3 gunu sugun 1 hafta normal ıznımmı mesela sımdı 16 gun daha ıznmım varrr
-tatlicadiarzu-Sinaycım, en az 15 günlük yıllık iznin vardır zaten, 3 gün de evlilik etti sana 18 gün, e 2 günü de düğün hediyesi yapsalar sana zaten 3 hafta iznin oluyo kuşum, benim arkadaş o şekilde kullanacak yani 3 hafta.
evet mesela ben 3 hafta izinliyim 1 hafta düğünden önce 2 hafta düğünden sonra
3 gün 3 gece düğün arkasından 1 yıl balayıı:mymeka:Amin sinaycım :Saruboceq:
Kızlar bende yasal evlilik iznimle senelik iznimi birleştiricem...3 haftaya tekamül ediyor işte...
Ama yaz boyu herkes tek tek tatile çıkıyor ben onların yerine de harıl harıl çalışıcam o yüzden ramazan bayramı tatile ile iznim başlıyor 3 hafta gibi işte.
İzin konuları sıkıcı, ama gülay ve sinay baya sabırlılar vallahi, düğüne 2 gün kala çalışmak ne fena. Patronlar kendileri evlense ne yaprlar acaba gıcıklar :mymeka:
canım koltuklarım ve perdem kırmızı siyah oldu o yüzden boğmasın diye bunu seçtim sadece minik kırmızı çiçekler var :lepi:sinaycim halini nasil aldin? kirmizi istiyordun hani
sinaycımm basın saolsunn cnm benımmm oyle gıden gıdıoo kalanlar yasıyoorr ama acı da cekıo yerı gelıo guluyorrr ben yerı gelıoo guluyorum ama ıcım hala yanıyorrrr...ALLAH saglık sabır versın bızleree
sınay halı cok hoşşmuşş
Güle güle kullan sinaycim benimde aynen senin gibi kompozisyon ama ben hala karar veremedim halida.. Kaca aldin bunu tatlim yakindan nasil peki kabartmasi varmi yoksa dumduzmu royal haliydi degilmi? Çokmu soru sordum yahu kendimi durduramiyorum yasakkelime
inş. canım hele bi yüzüğü takında siz sana hepberaber halı seçeriz burda :lepi:sınay bakalım bızdde alırız belkı
sinay halı senınmı bende begendım cnm gule gule kullannn