Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar davetiye isini hallettim, bi kırtasiyeden uçuk pembe bi zarf buldum :) oohh beee

oku oku azcık bilinçlen ablalarından öğren :jeyyar:

canımmmmmmmmmmmmm

bencede elbise giy düğündaşım :lepi:

croiselle canım davetiyen çok güzelmiş zevkliymiş valla kayınpederinzemuszemus

teşekkür ederim canım çok sevindim beğenmene Şeniz

Gülçin neyseki hallettin sevindim canım

inş. buluruz
bizde orayı istiyoruz vereliniortak
beklerim nikahıma Şeniz
inş. canım sende benimkine katıl kaydirigubbakcemile5
GLCNN hadi geçmiş olsun
Sinay nezaman izne ayrılcan sen yaww
ooffff buketim offf ben diyim bugün sen anla yarın inş. nikah günü de ofiste olmam işler ne zaman biterse o zaman izne ayrılcam -tatlicadiarzu-

ınş ışılım ınşş

sız cok calısıyonus ben düğüne en az 15 gun kala cıkarım yada 1 ay kala
allah sıze sabr versın

bu arada kızlar albümlerde mandmın düğün fotoları var bakın dış çekim fotoları çok doğal çıkmış artı damat beyinde 1 kızı varmış bravoo valla tebrik ederim kızı kendi kızı gibi kabullenmiş ayyy kendi topiğimiz bitti başka topiklerden dedikodu topluyomm:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anammm hemen bakıyorummm

ınş ışılım ınşş

sız cok calısıyonus ben düğüne en az 15 gun kala cıkarım yada 1 ay kala
allah sıze sabr versın

böcüğüm büyük konuşma aman kuzum ben normalde 22 sinde ayrılcaktım izne ama kayınpederim vefat etti 1 hafta izin kullandım yüzüm kalmadı patrona o yüzden bu hafta çalışmak zorunda kaldım haftaya izin verecek artık-tatlicadiarzu-

yaw bi çoklu alıntı yapiim dedim beceremedim alıntının içine yazmışım yazıyı :roflol: :roflol: :roflol: geri dönüp düzletemedimde

kaç oda var sende fonda yaptırdınmı ?
3 +1 cnm ev.... küçük odamın güneşliği ve mutfağımın güneşliği içinde o tutarın fonlarda var salon y.oda o.odası güneşlik tül fon ve kornişler var cnmım içinde birde hani fonları şöyle yana tutturuyorlar ya oda içindezemuszemus[/QUOTE]

wow fiya tçok iyimiş bir sürü şey :lepi:

Böcük hayırlısı olsun. Kızlar en kart benim galiba 1976 doğumluyum..

Sen aplamızsın zemuszemus

Topik en sakin günlerinden birinde erkes dağılmış ev ve çeyiz peşinde

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tubiS, bsrbsr, elysion9, lecwan, oktar+, svda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…