Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar hepinizin çeyizleri çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Karalahana çatal bıçak takımına bayıldım çok cici :lepi: Yolu yarıladın sayılır, güle güle kullan canım.
Ya benim aklıma birşey takıldı.Aldığınız bu cici yemek takımlarını misafirlik mi ayırcaksınız?? Kendi günlük yemek takımlarınızı nasıl almayı düşünüyorsunuz? Yoksa misafirliğe ve gündeliğe aynı takımı mı kullanacaksınız??cokacimcoook
Bu konuda benim bir bilgim olmadığı için sizlere danışıyorum.Şimdi Normal şık bir yemek takımı en az 600den başlıyor.E hem misafire hem gündeliğe tuzluya geliyor.Günlük takımlarınızın fiyat ve resimlerini de paylaşır mısınız?
Karışık oldu ama anlamışsınızdır kaydirigubbakcemile3

dediğin bu cici yemek takımlarını misafir,ya da kalabalık zamnlarda kullanacağım.diğer günlük içinse mesela esra karadenizin ki gibi yada sitede görmüşündür schfer ın ki gibi takım alacağım.ayrıca benim 12 kişilik takıntım var.o yüzden normal günlük takımımıda 12 kişilik yapacağım.ayyy ne olursa olsun 12 kişilik olmazsa içim rahat etmiyor. mesela fincanlarda düşünsenize 6 ad fincanım var.yedi kişi geldi.o tek olanı başaka fincanamaı koyacağım:roflol::roflol::roflol:
sinirden ölürüm valla.bu da bir takıntı işte:dance:

dediğin bu cici yemek takımlarını misafir,ya da kalabalık zamnlarda kullanacağım.diğer günlük içinse mesela esra karadenizin ki gibi yada sitede görmüşündür schfer ın ki gibi takım alacağım.ayrıca benim 12 kişilik takıntım var.o yüzden normal günlük takımımıda 12 kişilik yapacağım.ayyy ne olursa olsun 12 kişilik olmazsa içim rahat etmiyor. mesela fincanlarda düşünsenize 6 ad fincanım var.yedi kişi geldi.o tek olanı başaka fincanamaı koyacağım:roflol::roflol::roflol:
sinirden ölürüm valla.bu da bir takıntı işte:dance:

ben de senin gibiyim o yüzden 115 parça bi yemek takımı misafire alıcam kaydirigubbakcemile3 günlük için de 12 kişilik almayı düşünüyordum ama bu ara kararsız kaldım acaba bi kaç tane 6 kişilik alsam mı diye çeşit çeşit kullanmak güzel olur ama hepsinden teker teker kalır ve aynı sofrada kullanmam gerekir diye çekiniyorum napıyım benimki de takıntı iştekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

ısaura bende onlardan alcam 1ytl olandan ama bı yere çarpınca catlarya o boya kısmı dokulur mu korkuyomda ama senınkılerın rengı bı harıka bende alcm kıskandım:roflol:

hehe al böcüğüm kıskanmasan şaşardım zatii kısss :))) valla çatlayıp dökülene kadar kullancam banane renk renk bayılıyom böle şeylere.. nasılsa ucuza aldım çatlarsa gene alırım :))

kendim günlük kullanmak için tanesi 1 liradan 8 kişilik yemek takımı yaptım kendime.. ayrıca pasta tabaklarını da aldım.. resmi:

p1012336lm4.jpg

w640.png

bunların rengine bayıldım müthiş kaydirigubbakcemile5
nerden aldın ki senağlama

hadi ordan böcük öle bi sarıp sarmaladım ki kırılmazlar.. gözün kalırsa bilemem tabeee :)) kömür prenses bunları pazardan aldım..bakırköy semt pazarından.. tanesi 1 liraya, sonra aynılarını züccaciyecide gördüm tanesi 2 liraydı :)) ucuza aldım diye sevindirik oldum..

hadi ordan böcük öle bi sarıp sarmaladım ki kırılmazlar.. gözün kalırsa bilemem tabeee :)) kömür prenses bunları pazardan aldım..bakırköy semt pazarından.. tanesi 1 liraya, sonra aynılarını züccaciyecide gördüm tanesi 2 liraydı :)) ucuza aldım diye sevindirik oldum..

ne zmn bulusup gıdıyok senlen o pazara ctesı pazarından bahsedıyon ınş ayy o meshur zuccacıyecı de ben bı cafe cay ve seker kapları gördum almazsam catlarım belkı sende gordun 3lü çelık kaşıkları mıknatısla ustunde yapısıktı :asigim: 20 25 ytl arası bıseydı

prenses yok kırılmaz baksana sarmış sarmalamış:jeyyar:

bende bakırköyde bir züccaciyeden almıştım kömür prenses tanesi 2'idi sanırım.ben 12 kişilik yaptım 12 sinide farklı renk uyguladım..baya zor olmuştukafamçokkarıştı

seramikmi canem o tabaklar
renkleri çok güsel miş güle güle kullan
ama böcükede hak vermek lazım seramikse eğer tabakların kenarlarından hemen kırılıp deforme oluyo

böcükkk evet gördüm onlardan kaşıkları mıknatıslı.. ama asıl benim istediğim onlar deil cevahirde tantitoni mağazasında görmüştüm onlardan, böyle kıvrımlı aynı bnm yemek takımları gibi pembe yeşil birbirine geçiyo kavonozlar.. çok güzeldiiii ama pahalıydı 3 kavonoz 45 ytl idi :KK43:(( zaten çok kavonozum var ya almıcam daha..bi de cumartesi pazarını demiyom salı pazarı bu aldığım, hastanenin orda kurulan..

böcük altlarında marka değil de seri numarası yazıyooo bi de model adı sanırım hatırlamıyorum.. bandrol gibi bişi yapıştırmışlar altlarına.. bana seramik ve porselen karışımı olduğu söylendi tabakların.. aman olsun renkleri için değer sadece :)) sonuçta 1 lira...

merhaba arkadaslar Şeniz

isuaracım ve başıyazmalı arkadaşım günlük yemek takımlarınızı çok beğendim :asigim:

güle güle kullanın a.s.

X