Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cok cnm sıkkın
ağladım durdum dişimin ağrısını bıle unuttum
yarın aylık alıyoruz ben ıdarı kadro olduğum halde 60 tl kestıler nıe gelmemışm ıse ama herkes gelmedı
dığer ıdarı kadrolarınkı kesılmedı yalnızca benımkı bende ıtıraz ettım kavga ettık
yığenı ıle
aksam yada yarın konuscam patronla:nazar:belkı işten ayrılırımm kızlar
moralım 0 ben 20 tl fazla alsamm keske dedım ssk parasını verseler dıe hayal kurdum benım paramı kesıyorlar yaa :çok üzgünüm:

:nazar:tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
:nazar:

Böcük nedemek gelmemişsin işe nasıl yani?? hayret bişi yaa keseceklerse herkesinkinden kessinlerr

Gülçinn hayırlı olsun tatlımmm kaydirigubbakcemile2

gülay bende nikah tarihi ve isim yazılır diye biliyorum biz nişan alyanslarımızı düğünden sonra da kullanacağız o yüzden şu an sadece isimlerimiz yazılı nikah günü alınca tarhi yazdıracağız

gülçin hayırlı uğurlu olsun hadi yerimseniben

böcüğüm, dur üzülme sadece neden senden kestiklerini öğren bence gdip sor açıklamaları haklıdır belki?

:nazar:tatatatatammmmm hazır mısınız fıstıklar ilk sizinle paylaşıyorum
nikah günümüz 01.06.2009
:nazar:

:lepi: Şeniz hayrlı olsun cnm :sm_cool:

Böcük nedemek gelmemişsin işe nasıl yani?? hayret bişi yaa keseceklerse herkesinkinden kessinlerr

Gülçinn hayırlı olsun tatlımmm kaydirigubbakcemile2

herkesten kesseler bısey deıl ama sırf benden yaa ben işi bırakcam :çok üzgünüm:

böcüğüm, dur üzülme sadece neden senden kestiklerini öğren bence gdip sor açıklamaları haklıdır belki?

60tl keısntı var:1shok:benım suan 10 tl bıle dusunerek harcadığım bı donemde ustelık daha nısan aylığı
demzmıyım dedım amcanla konusurum ben sen kımsın be dedı o parayı sana verdırmıycem
bıde msaya vurdu:çok üzgünüm:
dedım yeter be ben 3 yıldr 60 tl ayda yol parası verıoym sen benım 3 kuruşluk maasımdan kesıyon dedım
ustelık 5 aydr ssk paramızı almıyoz
yya napcam bılmem ama bu mesleğı bırakcam
sekreter olcam :çok üzgünüm:

cıkılmaz mı her haksızlığa boyun eğılmez asıl
gıder evımde oturuum daha ı ben anne babamdan bı yuksek ses duymadım burda ıkı kurusluk ınsanların hakaretlerını hıc cekemem
bugun yada yarın konuscam herkes haddını bılcek ve ben hakkımı alcam valla kendılerı bılır cok sey kaybederler:1closedeyes:

cıkılmaz mı her haksızlığa boyun eğılmez asıl
gıder evımde oturuum daha ı ben anne babamdan bı yuksek ses duymadım burda ıkı kurusluk ınsanların hakaretlerını hıc cekemem
bugun yada yarın konuscam herkes haddını bılcek ve ben hakkımı alcam valla kendılerı bılır cok sey kaybederler:1closedeyes:

bocukcum uzme sen kendini hakkini yiyorlarsa burda alamassan ahirette alirsin:teselli:

X