Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

özendirme kiz ben buralarda alamiyorum diye senağlama
hisar da kötüymüs ya hic kulanisli degil bos ver sen onlari bana bir zahmet kargo yapsan
:jeyyar: bosuna yet tutmasin simdi odanda, dimi ama
güle güle günlerde kulan canim :asigim:

hadi yaa bende karacanın kampanyadaki ürünlerini almayı düşünüyodum kafam karıştı bu gün beğendim hatta napsam..

yaa bide arkşlar yatak odası perdesi ve yatak takımını tactan beğendim beyaz ama gümüş ağırlıklı sizce olurmu annemm diyo gelin odası olmaz diyee ama ben çk beğendim annminde sonradan hoşuna gitii alsakmı olurmu yaff ???a.s.

cok gecmis olsun canim a.s. allahtan acil sifalar diliyorum... rahatsizligin neydi sormakta bir sakinca var mi acaba tekrar kk hosgelin Şeniz

çok teşekkür ederim canım... çok sağol. cuma günü ayağımda bileğime doğru bi şişlik oluştu.yumurta gibiydi aynı.dokundukça ağrı yapıyordu.bugün doktora gittim göstermek için doktor eklem sıvısı birikmiş ve almamız lazım yoksa sertleşir kalır.bu bi kist oluşumu dedi.. ve iğneyle içeride ki sıvıyı çekti.tabii çooookkkkk acı ile yaptı bunu senağlama şimdi ayağım sargıda ve 1 hafta üstüne basmayacakmışım senağlama

dur canım ya korkutma bizi. inşallah bi problem olmaz az ya da çok neyse bi para verildi ve alındı.inşallah herkes aldıklarını içine sine sine güzelce ve rahatça uzun sürelerce kullanır...a.s.

Fanatik böcük nolucak laelaelaelaelae

Çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin versin..Aman kendini iyi hissedipte 1 haftadan daha az zamanda basma ayağının üzerine sakın..Bol bol dinlen canım..Tekrar çok geçmiş olsun:teselli:

sağol canım benim inşallah dikkat edebilirim. birde bu şişme olayı bayramda çok yorulduğum için olmuş. sizlerde dikkat edin çok durmayın ayakta bi anda deviriyor yorgunluk senağlama

burcucello benimkide hepa 13 filtre olanındanmış dün annemle açtık baktık yıkanıyormuş ama anneminki kuvvetli hava verilerek temizlendiğini söyledi hihoyyyt

m.sevdam cok cok gecmıs olsun ALLAH beterınden saklasın cnm dıkkat et kendıne
ben valla karacadan başka almam kullandığımız ıcın bılıyom dıyım bıde bu tür seylerı kullanmak çok onemlı bız yıllardr kulanıyoruz bıseycık olmadı yengem kendıne almış aynısından teflona celık kaşığı vuruyo sonrada ayy çızıldı dıo :roflol: yanı şans ve kullanma becerı dıyorum ben benım zatı celık tencerem korkmaz catal kasığım jumbo yemek takımımda kutahya ama karacadan alcaklarımda cok ınş bı sorun cıkmaz çeyıs işi demek şans demek

kızlar elektrik süpürgesinin kullanma kılavuzunda filtre temizliğini anlatımı vermiş bunu sizlerle paylaşmak istedim kaydirigubbakcemile5

bızımde evde kullandığımız bı süpürgemız var ama çok pahalı ya bende almak ıstıyom ama 1800 2000 ytl arası suankı fıyatı değer mı sızce

bende temizlik robotundan almak istiyorum ama hemen alamam kii( bi sürü masraf varr

bızımde evde kullandığımız bı süpürgemız var ama çok pahalı ya bende almak ıstıyom ama 1800 2000 ytl arası suankı fıyatı değer mı sızce

oh oh suyundan da koy, cok ucuzmu kizz nedemek 1800 2000 arasi hediye valla, satmiyorlarmis hayrina veriyorlar ne kadar iyi insanlar var dünyada :bbo:
canim elektrik süpürkesi icin biraz pahali geldi bana ama sen bende para cok diyorsan al derim laelaelaelaelae

he bende para cokta ondan bu kadar düşündum nan cok olsa der myım hemen alır resmımıde seve seve eklerım anacım:dilcikar: ama yok hem bunun 32 fonksıyonu var sadece süpürge deıl
boş olarak evın ortasında uzakta kumandası ıle sadece bı tuşa bas anında kendını oksıjenlı bı ortamda hıssedıyorsun %100
hatta klavye ve lambaların içindekı tozları sen oturuken onun emış gucu sayesınde alıyo emıs gucu cok yuksek bı ucak motoru kullanılıyo sonra klıma ve ayrıca lastık yada top bıle şişrme özellığıde var haa en onemlısı yastık yorgan ıcın özel torbalara at sonra ıcındekı havayı al ve bıttı butun mıkroplar öldu bunlar bazı özellıklerı gerısını sen düşün cnmhihoyyyt

özellikleri cok güzel, hangi süpürke bu marka ne merak ettim. Süper bir sey mis birdaha pahali olmasa okadar dayson mi markasi acep ?

özellikleri cok güzel, hangi süpürke bu marka ne merak ettim. Süper bir sey mis birdaha pahali olmasa okadar dayson mi markasi acep ?

ayrıca 10 yıl kendı garantısı ömur boyuda parca garantısı vardr:1closedeyes: markası aura cleanmax cnm ıhlasın ürünu

esra en sevdım renkler hakım markası ne cnım shaefar benzıo kaca aldın ı gunlerde kullan cnm

Kıslar valla markasına aklımda değil zaten öyle bilindik bir marka olduğunu sanmıyorum.Çünkü mormal sıradan bir mağazadan aldım.Ama porseleni çok güzel ince tam istediğim gibi tabi birde renklerine bayıldığım için aldım.

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hisar çeyiz setim bu akşam geliyormuş kızlar.ay nasıl mutlu oldum bilemezsünüz.hihoyyythihoyyyt
eve gidince ilk iş çekim resimlerini koymak olcek.sitede gördüğümden başka görmedim yakından güzellerdir inşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…