Kızlar benim bi arkadaşım yeni evlendi..
tencere takımını karacadan almıştı ve hiç memnun değil..
1 sene bile olmadı evleneli, kararıyormuş tencereleri..
hiç memnun değil. bana sakın alma dedi..
Benden söylemesi..
Benim her şeyim hisar dan..
tencere takımı,çatal-bıçak, cezve takımı, çaydanlık, düdüklü,yemek takımı her şeyimi bi seferde aldım..
hem de çok uygundu 1400 ytl..
üstelik mağaza yeni modeller geldğinde değiştirebileceğini söyledi..
Benden söylemesi..
tencere takımı,çatal-bıçak, cezve takımı, çaydanlık, düdüklü,yemek takımı her şeyimi bi seferde aldım..
cok gecmis olsun canim a.s. allahtan acil sifalar diliyorum... rahatsizligin neydi sormakta bir sakinca var mi acaba tekrar kk hosgelin Şeniz
Benden söylemesi..
days ın colours ben aldım turkuaz kahve hemıde super:jeyyar: ben yatak odasında pembe lıla sevmem ama kırmızı sıyah ve beyaz sevıyorum genelde perdemıde krem altın sarısı bısey secerım tabı kahve krem gold rengı desem daha doğru olur
çok teşekkür ederim canım... çok sağol. cuma günü ayağımda bileğime doğru bi şişlik oluştu.yumurta gibiydi aynı.dokundukça ağrı yapıyordu.bugün doktora gittim göstermek için doktor eklem sıvısı birikmiş ve almamız lazım yoksa sertleşir kalır.bu bi kist oluşumu dedi.. ve iğneyle içeride ki sıvıyı çekti.tabii çooookkkkk acı ile yaptı bunu senağlama şimdi ayağım sargıda ve 1 hafta üstüne basmayacakmışımsenağlama
Fanatik böcük nolucak laelaelaelaelae
Çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin versin..Aman kendini iyi hissedipte 1 haftadan daha az zamanda basma ayağının üzerine sakın..Bol bol dinlen canım..Tekrar çok geçmiş olsun:teselli:
çok güzeller ,nerden aldın?
canım bende philips marathon supurge aldım.siyah olanından(hepa13 filtre) siyahınını almamın sebebi diğerlerini 3 ayda bir temizlemeye gondermek yada değiştirmek gerek.bu siyah olanlar ise yıkanabilir filtre ve hepa 13 olduğu için diğer modellerden ayrılıyor.bir satıcı da yıkanabiliyor evet ama bence yıkamyın silin demişti.bilgilerine..... :))
ama kesinlikle tavsiye edrim...
bızımde evde kullandığımız bı süpürgemız var ama çok pahalı ya bende almak ıstıyom ama 1800 2000 ytl arası suankı fıyatı değer mı sızce
oh oh suyundan da koy, cok ucuzmu kizz nedemek 1800 2000 arasi hediye valla, satmiyorlarmis hayrina veriyorlar ne kadar iyi insanlar var dünyada :bbo:
canim elektrik süpürkesi icin biraz pahali geldi bana ama sen bende para cok diyorsan al derim laelaelaelaelae
özellikleri cok güzel, hangi süpürke bu marka ne merak ettim. Süper bir sey mis birdaha pahali olmasa okadar dayson mi markasi acep?