Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

begoo o nedr anlamadım tam olaark tam takım bı kahvaltı takımı mı yoksam o resımdekı gıbı 6 parça mı

esra en sevdım renktır sıyah beyaz ee bıde kırmızı neden mı çünkum koyu bjklıyımde sıyah beyaz ondan gelır kırmızıda türk bayrağı amplemı varya içinde ondan yanı
gule gule kullanın kızlar

kızlar sizce nası bu? almak istiyorum ama şu ferhundenın bi bölümünde mor saren bi takım vardı onun hangi marka olduğunu bilen var mı?

ads_z.bmp (461 KB)

ben bılıyom cnm sarev markası ve sarevın sıtesı harıka

aa zaten koydun nevresımde sarevın cnm cok harıka benım beğendıklerımden ve alcaklarımdan bılesın harıka almanı önerırım

Canım, klasik olsun sen de onları özel misafirin geldiğinde kullanırsın.Kendine günlük spor renkli modellerden ya takım alırsın.Ya da takım yaparsın.Klasiğin modası geçmiyor inan cokacimcoook

Evet geçmiyor.bende o niyetle aldım klasik.düşünüyorum günlük çok şatavatlı detaylı olmayan ama güzel olan bi takım daha almaya.bakalım nasip.hele bi evlilik yaşlassında daha bi istekle alayım ama nerdeeesenağlamakaldım evdee oy oy dertlendim bak gene

kızlar kaztüyü yorgan- yastık kullanan var mı? varsa nasıl kullanışlı mı? bime geliyomuş da :) alsam mı acaba bilmiyorum.. 49,90 yazıyo.. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi..%15 gıdık tüyü % 85 sırt tüyüymüş :)))

1135_big.jpg

kızlar sizce nası bu? almak istiyorum ama şu ferhundenın bi bölümünde mor saren bi takım vardı onun hangi marka olduğunu bilen var mı?

ads_z.bmp (461 KB)

ahhhh arkadaşım bende aynı derrtten muzadribim :) benimde çok hoşuma gitti o takım ama bulamadım bir türlü.taçın sitesine baktım ama yok.nolur kızlar bilen gören varsa yazsın:eek:

Çok güzelmiş bu takım ,sabahtan beri gerçekten aradım taradım bulamadım.Sarev demişsiniz ama yok sitesinde :KK43:

Evet eccu cum ana sayfada var ürün kataloğunda gok.Yeni çıkmış olmalı ve bende almış olmalıyım :)))))))

aysima25 kaztüyü yorgan bende aldım çeyizimee çok rahat görünüyolar ama umarım sorun yaşamam.kaztüyü yorganda gıdık tüyü oranı fazla olan makbulmüş.benim aldığım esteks diye bi marka %90 gıdık tüyü %10 sırt tüyü.

arkadaşlar buraya resimleri nasıl koyuyoruz yardımcı olursanız engin olmayan bilgilerimi paylaşabilirim :KK70:

ahhhh arkadaşım bende aynı derrtten muzadribim :) benimde çok hoşuma gitti o takım ama bulamadım bir türlü.taçın sitesine baktım ama yok.nolur kızlar bilen gören varsa yazsın:eek:

cnm bu 2. yazmam belkı 3 oldu:nazar: onun markası SAREVdır sıtesındende bakabılırsın fıyatı 120 140 ytl arası bısey

Çok güzelmiş bu takım ,sabahtan beri gerçekten aradım taradım bulamadım.Sarev demişsiniz ama yok sitesinde :KK43:

sıte açılınca nevresım bölumu var sol ustte cnm ona tıkla sonra sayfanın dolmasını bekle az zatı en guzel nevresımler cocuk nevresımlerı var sona doğru ondan sonra gelıyo yanı sondaya bıraz sız cocuk nevreımlerı cıktı dıe sıteden cıkman bu nevresımler sonda ayy ıkı kez yazdım gene napım anacım sıze ıyı anlatmak ıcınkaydirigubbakcemile3

X