Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar aynı dertten yakınıyorum.Benimde kolilerde herşeyim ama bu akşam üşenmeyip açıp saçacağım herşeyi hihoyyyt

swslm, canım kesinlikle öneririm o modeli,
bende mor renk saten nevresimi var önceki sayfalarda resim eklemiştim....harika bişey al bencea.s

azelya 55 ve Aldo arkadaşlarım
sizlerin de çeyizleri çok güsela.s.
iyi günlerde kullanın inşallah

azelya 55 ve Aldo arkadaşlarım
sizlerin de çeyizleri çok güsela.s.
iyi günlerde kullanın inşallah

Teşekkürler dasilvadido :içelim: Ya kendime şaşırıyorum.Önceden nerde kıyafet, takı görsem atlardım.Şimdi gözüm çeyizden başkasını görmüyor sırnaşık şey Ne kadar zevkli birşeymiş bu ya sositososito

Toparlayıcı kutular çok hoş.Hem derli toplu bir görünüm hem de estetik açıdan harika bence.Katlı servis tabağını çok uyguna almışsın canım.İyi günlerde kullan.

ersa_karadeniz; normalde ben de hiççç sevmem deriyi canıma.sama tepsiler şıkmış gerçekten
güle güle kullana.s.

esra azelya harıka şeyler almışınız
bende o katlı servıs tabağındn alcam ıkea evıme cok yakın ama bı gıdemedım gıdersem herhal gözum doymaz
azelya cnm o kara olan yemek takımını aldın demı ben karede cok hoşlanmam ama kahvaltı takımın bı harıka bende ondan alcaktım fıyatıda cok uygunmuş gercekten ı gunlerde kullan aslında ıkı dene kahvaltı takıımım var ama

Hepsi çok güzel kızlar tepsilere bayıldım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin a.s.

esra azelya harıka şeyler almışınız
bende o katlı servıs tabağındn alcam ıkea evıme cok yakın ama bı gıdemedım gıdersem herhal gözum doymaz
azelya cnm o kara olan yemek takımını aldın demı ben karede cok hoşlanmam ama kahvaltı takımın bı harıka bende ondan alcaktım fıyatıda cok uygunmuş gercekten ı gunlerde kullan aslında ıkı dene kahvaltı takıımım var ama

Çok teşekkürler bakanım :jeyyar: Kare olan takımı aldım evet.Ama yakından daha göremedim.10 güne anca elime ulaşır.
Ya hastalık bu gerçekten.İsterse 10 takımın olsun yine güzel birşey görünce alasın geliyor kaydirigubbakcemile3

153.01.02.1054_3.jpg

karacanın yemek takımı ben çk begendm .bu hafta gidip alcam güselmi sizce kıslar

nacızane fıkrımı dıyem mı :jeyyar:dıyem barı servıs tabakları cok buyuk deılse al ben normalde kare seklınden hoşlanmam ama hoş duranda oluyo dedım gıbı elle dokun hısset yöntemı ıle bı bak sonra al ama servıs tabaklar cok buyuk deıldr ınş resımde baya buyukte benı koysan alırkaydirigubbakcemile3

Sevindim canım. Bu arada bütün iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkür ederim.Daha cicileri sizlerin olsun a.s.a.s.

aldo canım ben de o süpürgeden istiyorum ama o kap içindeki filtre iin kararsızım değişmesi gerekiyormuş 449 ytlye buldum bu hafatsonu almadım biraz daha incelemek istedim senin etrafında kullanan var mı?Thomas gördüm bir mağazada onu da beğendim bir de samsung ama phılıps çok istedim ama filtre değişimi yüzünden kararsız kaldım.Bu arada kızlar herşey çok güzel fazla bakamadım sayfalara ama

aldo canım ben de o süpürgeden istiyorum ama o kap içindeki filtre iin kararsızım değişmesi gerekiyormuş 449 ytlye buldum bu hafatsonu almadım biraz daha incelemek istedim senin etrafında kullanan var mı?Thomas gördüm bir mağazada onu da beğendim bir de samsung ama phılıps çok istedim ama filtre değişimi yüzünden kararsız kaldım.Bu arada kızlar herşey çok güzel fazla bakamadım sayfalara ama

alevesen süpürgenin aynısını biz evde de kullanıyoruz ablamda kullanıyor biz çok memnunuz çekiş gücü olsun herşeyi ile bence süperrr :CüvCüv:

aldo yemek takımn cok guzelmış kahvaltı takımın neden ıkı dene bende bı dene var bıde hanı tepsı içinde var ya öle var sımdık bıde demlıklı alcam böle deılde bakalım ksmet ı gunlerde kullan cnmŞeniz

X