aldo yemek takımn cok guzelmış kahvaltı takımın neden ıkı dene bende bı dene var bıde hanı tepsı içinde var ya öle var sımdık bıde demlıklı alcam böle deılde bakalım ksmet ı gunlerde kullan cnmŞeniz
alevesen süpürgenin aynısını biz evde de kullanıyoruz ablamda kullanıyor biz çok memnunuz çekiş gücü olsun herşeyi ile bence süperrr :CüvCüv:
ay çok sevindim bunu duyduğuma canım peki filtre temizliği için ne diyorsun nasıl yapıyorsunuz ne kadar sürede bir temizlenmeli
cnm filtre temizliğini fabrikasına götürüp filtreyi vakumlayarak temizliyorlar 2-3 ayda bir yapılıyor
uğur böcüğü kahvaltı takımım aslında 3 tane diğerinin resmini nette bulamadım kolisini açtığımda koyacağım bende kapaklı olan kahvaltı takımlarından aldım çok şık duruyorlar bu arada yemek takımım acaba yuvarlak mı olsaydı :Saruboceq:
gerçekten mi sen de istanbuldasın nereye nasıl gönderiyorsun ve ne kadar tutuyor yazar mısın bana rica etsem?
bılmem cnm ılk başta ne hoşuna gıttıyse onu aldın galıba ben kare yemek takımlarını sevmıyorum fazla ama dedım gıbı zevk meselesı ama kare kahvaltı takımlarını sevıyorum acıkçası ama hıc yok benımkıler hp yuvarlak
olsun hem alınmış alınmıstr senınkıde cok guzel Şeniz
ben tam olarak nereye götürüldüğünü bilmiyorum akşam annemden öğrenip yarın sana yazarım(
kızlar days in colors turkuaz-kahve varya onu almayı düşünüyorum siyah saten nevresimim var birde pembeli yada kırmızı bişi düşünüyom bunlara uygun perde ne renk olur sizce hepsiyle ortak kullanılabilecek yada alternatifli 2 tane de olabilir sizce hangi renkler
gerçekten mi sen de istanbuldasın nereye nasıl gönderiyorsun ve ne kadar tutuyor yazar mısın bana rica etsem?
Yaa kızlarr ben KAHVALTI takımımı YEMEK takımı modelinde aldım klasik şık bişey.burdakilerini görünce diyorum pişmanmı olucam.
Normalde evde hiçbir deri ürünün sevmiyorum ama bu deri tepdilere bayıldım.. Bir derin birde normal aldım. 15 YTL ve 25 YTL.
selam kızlar.bugün ufak bi operasyon geçirdim bi an önce sağlığıma kavuşmak için sizlerden dua istiyorum.
aldo canım kare yemek takımın çok hoş bende aynısından almayı düşünüyorum ama onu da alırsam 3 takım olacak onun için sıcak bakmıyorum.kahvaltı takımının kırmızı benimki ile aynı ben seve seve aldım inşallah öyle de kullanırım.buarada aZeLYa55 canım üçgen yemek takımları çıktı zaten :)