Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

uğur böcüğü kahvaltı takımım aslında 3 tane diğerinin resmini nette bulamadım kolisini açtığımda koyacağım bende kapaklı olan kahvaltı takımlarından aldım çok şık duruyorlar bu arada yemek takımım acaba yuvarlak mı olsaydı :Saruboceq:

alevesen süpürgenin aynısını biz evde de kullanıyoruz ablamda kullanıyor biz çok memnunuz çekiş gücü olsun herşeyi ile bence süperrr :CüvCüv:

ay çok sevindim bunu duyduğuma canım peki filtre temizliği için ne diyorsun nasıl yapıyorsunuz ne kadar sürede bir temizlenmeli

ay çok sevindim bunu duyduğuma canım peki filtre temizliği için ne diyorsun nasıl yapıyorsunuz ne kadar sürede bir temizlenmeli

cnm filtre temizliğini fabrikasına götürüp filtreyi vakumlayarak temizliyorlar 2-3 ayda bir yapılıyor

bılmem cnm ılk başta ne hoşuna gıttıyse onu aldın galıba ben kare yemek takımlarını sevmıyorum fazla ama dedım gıbı zevk meselesı ama kare kahvaltı takımlarını sevıyorum acıkçası ama hıc yok benımkıler hp yuvarlak

olsun hem alınmış alınmıstr senınkıde cok guzel Şeniz

teşekkür ederim ne bilim biranda görünce çok hoşuma gitti duruşu falan çok güzel inş. pişman olmam hihoyyyt

days ın colours ben aldım turkuaz kahve hemıde super:jeyyar: ben yatak odasında pembe lıla sevmem ama kırmızı sıyah ve beyaz sevıyorum genelde perdemıde krem altın sarısı bısey secerım tabı kahve krem gold rengı desem daha doğru olur

Canım benim bende bu konuda çok düşünceliydim.Şöyle birşeye karar verdim.Tüllerimi ve perdelerimi mobilyalarımla uyumlu almayı düşünüyorum çünkü yatak örtülerimin pikelerimin ve nevresim takımlarımın hepsinin rengi farklı farklı. Birde çeyiz serildiği günki örtümi mobilya ve perdelerimle uyumlu yapacağım.kaydirigubbakcemile3

Aldo senin kare yemek takımının aynısını mağazada gördüm.Porseleni çok iyi ve kaliteli.Pişman olmazsın.Kare takımlar evet büyük oluyorlar ama değişik duruyorlar.
Gerçi ben evlenene kadar üçgen yemek takımı da çıkar kareler unutulur kaydirigubbakcemile3

gerçekten mi sen de istanbuldasın nereye nasıl gönderiyorsun ve ne kadar tutuyor yazar mısın bana rica etsem?

canım bende philips marathon supurge aldım.siyah olanından(hepa13 filtre) siyahınını almamın sebebi diğerlerini 3 ayda bir temizlemeye gondermek yada değiştirmek gerek.bu siyah olanlar ise yıkanabilir filtre ve hepa 13 olduğu için diğer modellerden ayrılıyor.bir satıcı da yıkanabiliyor evet ama bence yıkamyın silin demişti.bilgilerine..... :))

ama kesinlikle tavsiye edrim...

Yaa kızlarr ben KAHVALTI takımımı YEMEK takımı modelinde aldım klasik şık bişey.burdakilerini görünce diyorum pişmanmı olucam.

Yaa kızlarr ben KAHVALTI takımımı YEMEK takımı modelinde aldım klasik şık bişey.burdakilerini görünce diyorum pişmanmı olucam.

Canım, klasik olsun sen de onları özel misafirin geldiğinde kullanırsın.Kendine günlük spor renkli modellerden ya takım alırsın.Ya da takım yaparsın.Klasiğin modası geçmiyor inan cokacimcoook

ne güzel şeyler almısısnız kızlr güle güle kullanın her biri çok güzel...

selam kızlar.bugün ufak bi operasyon geçirdim bi an önce sağlığıma kavuşmak için sizlerden dua istiyorum.
aldo canım kare yemek takımın çok hoş bende aynısından almayı düşünüyorum ama onu da alırsam 3 takım olacak onun için sıcak bakmıyorum.kahvaltı takımının kırmızı benimki ile aynı ben seve seve aldım inşallah öyle de kullanırım.buarada aZeLYa55 canım üçgen yemek takımları çıktı zaten :)

cok gecmis olsun canim a.s. allahtan acil sifalar diliyorum... rahatsizligin neydi sormakta bir sakinca var mi acaba tekrar kk hosgelin Şeniz

Kızlar benim bi arkadaşım yeni evlendi..
tencere takımını karacadan almıştı ve hiç memnun değil..
1 sene bile olmadı evleneli, kararıyormuş tencereleri..
hiç memnun değil. bana sakın alma dedi..
Benden söylemesi..

Benim her şeyim hisar dan..
tencere takımı,çatal-bıçak, cezve takımı, çaydanlık, düdüklü,yemek takımı her şeyimi bi seferde aldım..
hem de çok uygundu 1400 ytl..
üstelik mağaza yeni modeller geldğinde değiştirebileceğini söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…