Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben hiç teflon tencere tava falan almadım benimkiler döküm daha kaliteli ve sağlıklı olduğu söyleniyor...
ama tefalin tavalarından almak istiorum bende...

Tesekkur ederim canım.

Aldıklarını iyi günlerde kullan yerimseniben Benim arkadaşım tefal de çalışıyor. Tefalin büyük marketlere özel üretim tavaları oluyormuş yani biraz kaliteden kısınca fiyatıda uygun oluyor.Yalnız ben aldım carrefourdan memnunum dedi...Çok da fark etmiyor sanırım

Eklentiler

• $saklama.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

canım bunun kahvaltı setide vardı gündelik için çokkk cici bişiydi ben bir yerde görmüştüm. hatta alacaktım ama altı porselen ya bende sık taşınacak biri olarak bana çok dayanmaz diye düşündüm... altı ahşap olanlardan arıyorum ama henüz böyle cici bişiy bulamadım. ayrıca bunun çay bardakları çay tabakları emaye tepsisi. büyük salata tabağı. baharatlıkları veeee çokk cci cam bir su şişesiyle su bardaklarıda var... bilmiyorum gördün mü? ama çok şekerler gerçekten.... a.s.

Ay ay ayyy yerim senin arılarını,enteresan arkadaşım benim.Ballı günlerde kullanman dileğimle

Başka parçaları da varmış, aldığım yerde bunlar vardı Burcuözgecim, ama bulursam almayı düşünüyorum, sağol.

Ay daha güzelleri senin olsun Mısracımmm hihoyyyt

kızlar dün annem almış bunu.kazaklarda zamanla tüyler oluşuyor ya hani,işte onları alıyor.daha öncede bu amaçlı pek çok ürün denedik ve memnun kalmadık ama bu harika bişey.dün denedik ve kazağı sanki yeni alınmış gibi yaptı.bence her eve lazım bir alet.sinbo nun.tavsiye ederim kızlar.bugün gidip çeyizime de alıcam :)

Songacım bu çok güzel bir arkadaşımın annesinde görmüştüm geçen yıl.Güle güle kullanın cnm
Ne kadara aldınız acaba?

birşey değil arkadaşlar.17 ytl fiyatı.süper birşey ya.geçen sene de vardı demek ama ben hiç görmemiştim.teknolojiden 1 sene gecikmeyle haberim olmuş yahuuu :)

biocin pasta saklama kabın çok şeker görünüyo. güle güle iyi günlerde kullan.

kızlar "yemekteyiz " programında servis tabağının altına bardak altına koyulan gri renkli bişiler gördüm sanırım adı "supla" diye bahsediyorsunuz? bunra yok onlardan nerde bulabilirim fikri olan var mı?

Cnm,büyük züccaciyelerde falan var suplalar.
Paşabahçe mağazasında varmış geçenlerde bir arkadaş söylüyordu,fiyatıda çok uygunmuş 5 ytl.
Benim bulduklarımın tanesi 15 ytl idi ((((

eftalyaa cnm hepsi çok güzel Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş a.s.

yaa bende çok beğendimmmmmmmmm...Bunun bir markası var mı? Yani almak istedğmzide ne die isticem beeeen hihoyyyt çok şekerrr.Cevap bekliorum delikafadulden

ZRV Collection yazıyo kutusunun üzerinde canım, daha önce duyduğum bişey deil :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…