Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar elektrikli süpürge alcam bi model beğendim ismi DYSON.süper bişey ama fiyatıda süper.yeni temizletilmiş halıdan bile bi dolu kir çıkarıyormuş.çok istiyorum ama fiyatı ne biliyomusunuz.1500 LİRA :1shok:

çok pahalı bence:1shok:yine çok gzl emiş gücü olan makinalar var cnm 500 600 bence alma derim

bence altına sıyah kullan beyaz masa örtüsü ortaya çok şık kırmızı salata kasesı

kırmızı peceteler süper olurr

bence de böyle çok güzel ve sık bir masa our.

tobi aldıklarını güle güle kullan.gecelikler çok güzelll ...

güle güle kullanın bebişler.
hayırlı olsun aldıklarınızz

tobi koyduğun ilk 2 nevresim benimkilerin aynısı hatta 5-6 sayfa önce ben de resimlerini eklemiştim.sen 30 a almışsın kardeşim yenibosnadan almıştı 50 ytlye

İkinci nevresime bittim canım

çok pahalı bence:1shok:yine çok gzl emiş gücü olan makinalar var cnm 500 600 bence alma derim

Canım benim alerjim var toza.çok fena oluyorum.bu süpürge içine çektiği havayı siklon teknolojisi sayesinde iyice temizleyip veriyormuş.soluduğumuz havadan 150 kat daha temiz hava üflüyor

arkadaşlar ya interrnetten alışveriş yapıcm (kredi krtyla) ilk defa yapçağım için bi güvensizlik var sorun yaşadığınız oldumu hiç

valla canım öle her siteden alışveriş ypaılmaz ama biz evleneli coğu eşyamızı netten spariş verdik hiç bi sorun olmadı şükür
duyulmuş güvenilir sitelerden albilirsin
eşim diyodu
sanırım sitenin güvenli olup olmadını belirten bi simge oluyomuş altta pencerede kilit gibi bişi

kızlar pasabahcede renklı hasır gıbı suplalar var çok güzel duruyo fıyatı 5 ytl

kızlar şu malum sıte dediğiniz sıtenın adresını bırı özele atabılırmı*****

arkadaşlar ya interrnetten alışveriş yapıcm (kredi krtyla) ilk defa yapçağım için bi güvensizlik var sorun yaşadığınız oldumu hiç

Ben çok alışveriş yaptım sorun yaşamadım.Fakat bunun için bazı şeylere dikkat etmek lazım alışveriş yaptığınız sitenin altında SSL gibi kısaltma bulunan logolar olmalı yada 128 bit security ile korunuyor.Artık 128 bit olmalı 64 bit falan değil.Hiç bir site asla kredi kartı bilgilerinizi kaydetmez Kayıt formların da böyle bilgiler istenmez sakın böyle bi yanlışa düşmeyin o veriler anlık alınır.Ayrıca kredi kartı bilgilerinizi klavye ile girmeyiniz.Sitenin muhakkak sanal klavyesi olmalı bence eğer yoksa şüphelenirim.Benim başıma böyle birşey geldi dün bir siteden alışveriş yaptım 2 şey dikkatimi çekti güvenlik sertifikasına tıkladığımda link açılmadı sadece resimdi.İkincisi ise kredi kartı bilgilerimi sanal klavye ile giremedim böyle bir güvenlik önlemi konulmamıştı (3.şahıslara karşı kredi kartı kopyalayanlar )Klavye ile bilgi girmek tehlikelidir.Bazı programlar klavyede hangi tuşa bastıysanız onu kaydeder.Önlem olarak bende kendi pc min sanal klavyesini açtım ve mouse ile bilgilerimi girdim.Bu siteyi araştırdım olumsuz bir yorum duymadım ama bu önlemler alınmalı bence mail atıp uyaracağım.

sevdam harıkaymış valla kokoş bı tepsı olmuş:roflol:

hehe söz kıyafetime de bu yakışıyordu canım... kaydirigubbakcemile2

kızlar sizden bişi isticem.beyaz masa örtüsü ve peçetesi almak istiyorum.ya hafif dantel ya da kumaşında kendinden model olsun istiyorum.bana yardımcı olabilirmisinizzzz :teselli:

Canım Bu ürünü bende almayı düşünüyorum internette fiyatını 95milyona kadar bulabildim, kargo parasıyla yüzmilyona geliyor, ben bunu burdaki Arzum satan yerlere
söyledim,internette 100e buldum, bana 100e bırakın dedim
100milyon peşine bırakıyorlar, 55 55 iki taksit yapabiliyorlar
2taksit almayı düşünüyorum

aa cnm ciddi misin? ben de tavsiyeüzerine aldım bunu.. hatta iki tane sipariş ettik bi annem bi bnm çeyiz için.. artık çok geç iptal edemem.. ama etrafımda kullanan var memnun bi sorum olmadığını söylemişti.. inşallah bnmki böyle sorunlar çıkarmaz kısmet bu işler

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu bardaklarıı nerden kaça buldunnn harika ötesi birşey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…