Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu geceliği aldm bugün 35 milyona :)) bide hani masa örtüsü kirlenmesin die kaşıkların altına demir köprü gibi bişi koyulur ya ondan aldm 6 tanesi 27 milyon . . . ismi ne bilmiorummm

Vazgeçilmezim o demir köprü gibi aparatı nerden aldın cnm?Züccaciye gibi bir yermi,boyner gibi büyük bir mağaza mı?

İyi günlerde kullanmanı dilerim cnm

bunlardan ben de istiyorum ama burda yok yaa semt pazarlarında pazar pazar dolaşacAgım ben de

ay tatlım teşekkür butonunu kaldırmışlar teşekkür edemedim...
tatlım carfurda da var bunlardan ama resmen fiyatı fark ediyor...
birdee porselen sahan sipariş verdm pazarda ki züccaciyeme:roflol: migrosta gördüm 10 ytl. dedim 5 e getir onuda:roflol:

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bu bardaklarıı nerden kaça buldunnn harika ötesi birşey bu

hayatım bunu marmariste bir alışveriş merkezinin içinde sırf el yapımı cam malzemeler satan bir mağaza vardı ordan aşkım alıp yollamış doğum günüm için. ben tatile gittiğimde çok beğenmiştim oda hediye olarak yollamış. fiyatıda 180 ytl. yerimseniben mağazanın bulunduğu alışveriş merkezini öğrenmemi istersen senin için öğrenirim aşkımdan... a.s buralarda bende hiç görmedim tatlım...

ayy çok tatlı ve espirili tuzluk biberlik bende istiorum porland heralde ne kdra aldınız.

Porlanddan aldım kızlar, bi yüzü erkek bi yüzü kadın, istersen karışık kullan, evir çevir kaydirigubbakcemile3

24 TL ye aldımm

Porlanddan aldım kızlar, bi yüzü erkek bi yüzü kadın, istersen karışık kullan, evir çevir kaydirigubbakcemile3

24 TL ye aldımm

canım çokk orjinalmiş benim aldığım baharatlıklarada çok uyuyor bende gidip alıyım bari :sm_cool: iyi oldu paylaştığınn... a.s.

Vazgeçilmezim o demir köprü gibi aparatı nerden aldın cnm?Züccaciye gibi bir yermi,boyner gibi büyük bir mağaza mı?

İyi günlerde kullanmanı dilerim cnm

canım k bakma geç cvp verdm kaydirigubbakcemile mağaza bernardo die bi mağazadan aldm canım .züccaciye deil canım çok şık bi mağza.sitesi war bakabilirsn şekerim cokacimcoook

sadece ilki porland, diğerleri toplama :) çok bilindik şeyler değiller

Günaydın arkadaşlar.

Vazgeçilmezim, Bernardoyu çok beğenirim,yemek takımım -kaşık çatal takımım ve birkaç mutfak eşyamı oradan almıştım.Ama benim çeyiz işim biteli uzun süre olduğu için 1 yıldır gitmiyordum.Çok teşekkür ederim paylaşımın için en kısa sürede gidip alacağım cnm.

Biocin aldıkların çok hoş iyi günlerde kullan cnm

Canim bu senin gosterdigin tavanin fiyati nekadar?

ben bu tavalardan tansaşta gördüm.Annemde bende çok beğendik.Ama yanımızda fazla para olmadığından alamadım.Pembesi,Turkuaz mavisi ve Kırmızı renkleri vardı.Gayette kaliteli güzeldi.Tavsiye ederim Bu arada yine tansaştan 3'lü Tefalin paslanmaz teflon tavalarından aldım.48 tl.Normalde fiyatı 64.00 Tl.birde paşabahçenin derin cam büyük kasesinden aldım.6 Tl.Tavsiye ederim :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…