Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bencede antalyaa çok süper bir yer:)

ulaşım bile o kadar zor değil.. kış kısa sürüyor. hayat çok pahalı değil.. evler de çok pahalı değil.. çünkü orda arkadasım 450 ye oturuyordu eşyalı bizim burda da küçük yer çaşıda evler 350 den başlıyor.

ve kıyafet alışveriş yönünden tam bir cennet:)

burda şubelerinin olmamasına çok üzüldümmm :çok üzgünüm:
iyide tatlişim burdan siparişi netten mi vericem? netten verirsem ben neti 2 aydan fazladır takip ediyorum hep yenileniyor yazıyor...
yoksa o mağazadan sipariş vereceksem nasıl iletişim kurucam? :uhm:
iyi bari en azından gördün bize fikir oldu bir şekilde sipariş verecek olsak içimiz rahat olur sayende Şeniz teşekkür ederiz canımmm:1hug:

limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..

canım bu kek kalıplarındannn bende soruyorum ama 20 ytl dedilerr bu çok ucuzmuş güle güle kullan

Vazgeçilmezim o demir köprü gibi aparatı nerden aldın cnm?Züccaciye gibi bir yermi,boyner gibi büyük bir mağaza mı?

İyi günlerde kullanmanı dilerim cnm

Canım onlar bıçak altlığı diye geçio piyasada bernardodan temin edebilirsin birkaç model var orda. 6 adeti 27 ytl.

:lepi:

canım ben kısa zamanda yine gideceğim inşallah.gittiğimde kart vizitlerini alırım.belki telefonla sipariş verebilirsiniz.çünkü adam bana bize sipariş veriyorsunuz bizler istenilen yere yolluyoruz dedi.hatta senin için istanbul mağazalarının telefonunu bulup orayla görüşürsen sana daha kolay olur sanırım.orası daha yakın.

canım bunu nereden alabiliriz

kızlar internetten Bernardo hakkında ki şikayetlere göz attım.şikayetlerin sayısı beni şaşırttı açıkcası.çok fazla şikayet var.ben bernardo dan ufak tefek bi kaç parça aldım.büyük setler felan almadım ama alma aşamasındayım.var mı içinizde ya da yakınınızda bernardo kullanan ? memnun olup olmayan ?

herkese iyi akşamlar arkadaşlar
ben gidip biraz dinleneyim çok yoruldum ve yarında yorucu bi gün olacak
birrrrrrrrrr askerlik bitiyor
ikiiiiii nikah işlemlerin halledicez

kendinize iyi bakın

yorumları sonra iletebilirim ancak
ama umuyorumki sorun çıkmaz :Saruboceq: yoksa çok üzülürüm :a015:

hımm peki şu bernardonun sitesi ne zaman açılacakmış onu çok merak ettim:))

bu arada şikayetler benide şaşırtmıştı açıkçası, ve daha öncedende duymamıştım bu markayı ama bakındım biraz çok iyi diyenlerde var.. buradada bu kadar adı geçtiğine göre iyidir diye düşünmeye başladım

burcucum kayserinin telefon numarasını buldum sana özel mesaj atıyorum

canikom tüm telefonlar için çok çokk teşekkür ediyorum...Şeniz
gerçekten gelin adayı dayanışması bu olsa gerekkk :1hug:
çok işime yarıyacak özellikle istanbul telefonları sağol tatlişim... Şeniz

Bende altaki battaniyeyi aldım geçenlerde..

canım taçın battaniyesi deil mi bu?
bende taçın çizgisini çokk beğeniyorum tüm yatak odam taçtan yatak örtüm hariç.
ama bu battaniyeleri ben aldıktan 1 ay sonra çıkarttı... napalım kısmet değilmiş a.s
sen güle güleee kullan canımma.s.

Selam kızlar bu ara uyku setleri konusunda çok kararsızım özdilekler 150 civarı istikabller ise 100 civarı.İstikbal uygun ama acaba daha mı kalitesiz aldığınız uyku setlerini ve fiyatlarını yazarsanız çok sevinirim.

Canım, uyarın için teşekkür ederim :1rolleyes:

rica ederim canım.azda olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…