Burcuözgecim bugün bernardo'ya gittim.senin için Kocaelinde şubelerinin olup olmadığını sordum.bana şubelerinin olmadığı fakat kampanyada ki herhangi bir ürünü istediklerinde sapasağlam kargo ücreti almadan adrese teslim ettiklerini söyledi.kadeh setlerine baktım.çok kaliteli ve çok hoş duruyorlar.yalnız mağaza kalabalık olduğu için fotolarını çekemedim. :çok üzgünüm:
limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..
kek kalıplarımkaydirigubbakcemile5
Vazgeçilmezim o demir köprü gibi aparatı nerden aldın cnm?Züccaciye gibi bir yermi,boyner gibi büyük bir mağaza mı?
İyi günlerde kullanmanı dilerim cnm
burda şubelerinin olmamasına çok üzüldümmm :çok üzgünüm:
iyide tatlişim burdan siparişi netten mi vericem? netten verirsem ben neti 2 aydan fazladır takip ediyorum hep yenileniyor yazıyor...
yoksa o mağazadan sipariş vereceksem nasıl iletişim kurucam? :uhm:
iyi bari en azından gördün bize fikir oldu bir şekilde sipariş verecek olsak içimiz rahat olur sayende Şeniz teşekkür ederiz canımmm:1hug:
canım çokk orjinalmiş benim aldığım baharatlıklarada çok uyuyor bende gidip alıyım bari :sm_cool: iyi oldu paylaştığınn... a.s.
kızlar dün annem almış bunu.kazaklarda zamanla tüyler oluşuyor ya hani,işte onları alıyor.daha öncede bu amaçlı pek çok ürün denedik ve memnun kalmadık ama bu harika bişey.dün denedik ve kazağı sanki yeni alınmış gibi yaptı.bence her eve lazım bir alet.sinbo nun.tavsiye ederim kızlar.bugün gidip çeyizime de alıcam :)
kızlar internetten Bernardo hakkında ki şikayetlere göz attım.şikayetlerin sayısı beni şaşırttı açıkcası.çok fazla şikayet var.ben bernardo dan ufak tefek bi kaç parça aldım.büyük setler felan almadım ama alma aşamasındayım.var mı içinizde ya da yakınınızda bernardo kullanan ? memnun olup olmayan ?
yemek takımımı aldım
ilk beğendiğim model eve geldiğinde hep çizikti geri iade ettim sorun çıkartmadılar aynı modelden başka kalmadığı için farklı bi model beğendim aynı sorun olursa değişiriz dediler
14 hazirandan sonra kullanacağım inşallah :)
yorumları sonra iletebilirim ancak
ama umuyorumki sorun çıkmaz :Saruboceq: yoksa çok üzülürüm :a015:
burcucum kayserinin telefon numarasını buldum sana özel mesaj atıyorum
Bende altaki battaniyeyi aldım geçenlerde..
biocin ben de bu güzel kabın orman desenlisini kullanıyorum. ama plastik kapağını bulaşık makinesinde yıkama hatasını yaptım. dikkat et seninki de çizilmesin. umarım en lezzetli pastaları bu güzel kap ile sunarsın.
canikom tüm telefonlar için çok çokk teşekkür ediyorum...Şeniz
gerçekten gelin adayı dayanışması bu olsa gerekkk :1hug:
çok işime yarıyacak özellikle istanbul telefonları sağol tatlişim... Şeniz