Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eftalyammmm güle güle kullan herseyi özellikle yorganina ve nevresimine bayildim,. Mutfak havlunda cok cici, ellerim vallah tesekkür butonu arar oldu ama kocammmmannn tesekkür ettim sana gülüm Şeniz

Mutluluk Reçetem Antalya'nın neresindesin cnm sen?Merkez mi?Daha önce sordummu hatırlamıyorum ama :KK43:((((

Ay canim benim biliyorum orayi dis ve saglik merkezinin oralarinda dimi? Yüzüncü Yilin oralarinda

Evet cnm,diş hastanesinin yanında Defterdarlık var onun karşı arasındayım.:)))))Senin düğün ne zaman 4 ay sonra mı?

eftalyammmm güle güle kullan herseyi özellikle yorganina ve nevresimine bayildim,. Mutfak havlunda cok cici, ellerim vallah tesekkür butonu arar oldu ama kocammmmannn tesekkür ettim sana gülüm Şeniz

ayy seker bal arkadasım benım yerım senıı bende kocaammaan tesekkur edıyorum begendıgın ıcın cok saolŞeniz
kotu oldu bu tesekkur butonunun kalkması yaa:1closedeyes:

Evet cnm,diş hastanesinin yanında Defterdarlık var onun karşı arasındayım.:)))))Senin düğün ne zaman 4 ay sonra mı?

o takvim ne kadar zamandir beraber oldugumuzu gösteriyor canim :eek: 4 sene 4 ay ve 11 gün.

Benim dügün kismetse agustosda olacak. senin dügününe az kaldi sanirim 20 gün?sositososito

ay ne heycan vardir simdi sende yerimseniben

ayy seker bal arkadasım benım yerım senıı bende kocaammaan tesekkur edıyorum begendıgın ıcın cok saolŞeniz
kotu oldu bu tesekkur butonunun kalkması yaa:1closedeyes:

Napalim canim benim böyle uygun görmüsler, ama takip ediyorum bu bölümü haberiniz olsun :jeyyar: gizli röntgenciyim yani delikafadulden

Mutluluk reçetem pek fazla heyecan yok cnm.
Daha öncedede nedenini birkaç kez yazmıştım yineleyeyim senin için.

Birinci sebep;10 yıldır yalnız yaşıyorum,ailemin evinden gelin çıkmayacağım anlayacağın.

İkincil sebep;kocişle yaşayacağımız evde ben 3 aydır oturuyorum,çeyizlerimi açtım kullanıyorum.Mobilyalarıda:))))))))

Dolayısıyla kalbim güm güm atmıyor,çok büyük bir değişiklik olmayacak benim için.

Mutluluk reçetem pek fazla heyecan yok cnm.
Daha öncedede nedenini birkaç kez yazmıştım yineleyeyim senin için.

Birinci sebep;10 yıldır yalnız yaşıyorum,ailemin evinden gelin çıkmayacağım anlayacağın.

İkincil sebep;kocişle yaşayacağımız evde ben 3 aydır oturuyorum,çeyizlerimi açtım kullanıyorum.Mobilyalarıda:))))))))

Dolayısıyla kalbim güm güm atmıyor,çok büyük bir değişiklik olmayacak benim için.

bilmiyordum bunlari canim tekrar yazdigin icin cok tsk ederim Şeniz

ohh ne güzel diger kizlar ceyizine aldiklarini kullanabilmek icin sabirsizlanirken sen herseyini kullaniyorsun bile kaydirigubbakcemile3 herseyin hayirli olsun hersey canim, seni en rahat gelinimiz olarak seciyorum hihoyyyt

EN RAHAT GELİN HAAA ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ.
Dileklerin için tşk ederim cnm

antalyalılar siz şanslısınız çünkü orada herşey bulunuyor fiyatla uygun ben antalyada 4 yıl kaldım akdeniz üni. de okuyordum..:)

şimdi bilecik bozüyükdeyim burası küçük bir yer.. anca eskişehire gidip bakıyorum birşeyler yada internet işte:)

er-ca cım evet çok haklısın Antalya da yaşam epey kolay birde kira derdi olmasa :KK43:(((((

en azindan kisin soba derdin yok gaz derdin yok :)) yakitin az oluyor bence antalya herseyi ile güzel :))

Selam herkese :)

öncelikle kaç gündür hayran hayran geziyorum sayfalarda ama bir türlü hızınıza yetişemedim hep gerilerde kalıyorum :)) hepinizin ellerine sağlık keselerine bereket inşallah bu kadar umutla aldığınız herşeyi mutlu ve huzurlu evlerinizde kullanırsınız :)

Bernardo hakkında çok konuşulmuşta merak edip sitesine girdim de şu anda yenileniyormuş, sayfadaki resimde masanın üstünde bir ördek gibi sürahimi karaf mı öyle birşey var :) birinizde kataloğu vardı sanırım, onun fiyatı falan yazıyormu acaba :) birde setmi tek sürahimi acaba.. beklemeye dayanamadım sorayım dedim :))

Burcuözgecim bugün bernardo'ya gittim.senin için Kocaelinde şubelerinin olup olmadığını sordum.bana şubelerinin olmadığı fakat kampanyada ki herhangi bir ürünü istediklerinde sapasağlam kargo ücreti almadan adrese teslim ettiklerini söyledi.kadeh setlerine baktım.çok kaliteli ve çok hoş duruyorlar.yalnız mağaza kalabalık olduğu için fotolarını çekemedim. :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
biocin ben de bu güzel kabın orman desenlisini kullanıyorum. ama plastik kapağını bulaşık makinesinde yıkama hatasını yaptım. dikkat et seninki de çizilmesin. umarım en lezzetli pastaları bu güzel kap ile sunarsın.

X