Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

havlumze2.jpg

kızlar bu son hadi bugün kurtuldunuz benden :))

bu nişanlım için aldığım havlusu ve banyo havlusu takım benimkinin rengi bordo..yazın kullanır diye aldım bornoz yerine...baktığınız için hepinize tşkr ederim..böcüğümede :)

tobişşşş sonunda seninde ccilerinden bişiyler gördüğümüze çokkk sevindimmm.....
hepsi çok güzel. çaycın çok tatlı güle güle kullan hayatımm...
mikro dalga bende çok istiyorum ama iyi değil falan diye vazgeçiriyorlar beni. derinlemesine bir araştırma yapıcam bu konuda ondan sonra karar vericem artık.
bunu söyleyende rotkende görevli bir abimiz... yyecekleri atomlarına parçalayıp ısıttığı için besin değerinin ölmesinin yanısıra hızlı bir şekildeşok etkisi yaptığı için kanserojen madde barındırıyor dedi.
amaaa bilmiyorum günümüzde her şey kansorejen madde barındırıyor neye inanacağımızı şaşırdık. ama ben bir araştırıyım iyicene ondan sonra alırım belki. ama eski tipler gibi çok radyasyon yaymıyorlar en azından. onlarda gelişti günümüzde....
ay çok uzattım geneee uzun lafın kısasıı can sağlığıyla kullanmak nasip etsin allahımm....

tobişşşş sonunda seninde ccilerinden bişiyler gördüğümüze çokkk sevindimmm.....
hepsi çok güzel. çaycın çok tatlı güle güle kullan hayatımm...
mikro dalga bende çok istiyorum ama iyi değil falan diye vazgeçiriyorlar beni. derinlemesine bir araştırma yapıcam bu konuda ondan sonra karar vericem artık.
bunu söyleyende rotkende görevli bir abimiz... yyecekleri atomlarına parçalayıp ısıttığı için besin değerinin ölmesinin yanısıra hızlı bir şekildeşok etkisi yaptığı için kanserojen madde barındırıyor dedi.
amaaa bilmiyorum günümüzde her şey kansorejen madde barındırıyor neye inanacağımızı şaşırdık. ama ben bir araştırıyım iyicene ondan sonra alırım belki. ama eski tipler gibi çok radyasyon yaymıyorlar en azından. onlarda gelişti günümüzde....
ay çok uzattım geneee uzun lafın kısasıı can sağlığıyla kullanmak nasip etsin allahımm....

evet cnm böcüğüm öğretti sonunda koydum bende bi kaç bişi bundan sonra aldıkalrımı çekip koyucam inş haftasonu çekerim artık:lepi:
mikrodalga konusunda çok haklısın bende aynı şeyleri duydum bi çok kişiden ama aldım yinedefisfisfisklasik türk tavrı yani benimki...sen daha bilinçli davrnaıyosn yani cnm doğru olanı a.s.

tobi aldıgın mikrodalgayı biz evde 7 -8 yıldır kullanıyoruz hiiiiç bişey olmadı,çok memnunuz.. bende ceyizime aynısın grisi aldım. 179.90 dan 129.90 e düşmüş,ben aldıktan sonra 99 a düştü :) ama bilmiyorum sanırım sadece beyaz olan düştü.

mikrodalganın atomlarına parcalayarak ısıttıgı dogru,kanserojen oldugu da dogru tabii. ama çok rahat bisey,bizim olmazsa olmazlarımızdan.bu devirde hersey kanserojen.gercek ahsap almadıgımız tüm mobilyalar,pimapen pencereler,laminant parkeler,sürdüğümüz rujdan,günese kadar....

tobı cnm hepsı cok guzel havlu cıkmamıs onu koydum
catal kasık takımın ıse benım favorum almayı dusunuyorum ama sımdılık deıl zaten bı takımım var belkı nışan olunca hayrlı ınsanla hayrlı gunlerde kullan cnm ınş

Son düzenleme:
havlumze2.jpg

kızlar bu son hadi bugün kurtuldunuz benden :))

bu nişanlım için aldığım havlusu ve banyo havlusu takım benimkinin rengi bordo..yazın kullanır diye aldım bornoz yerine...baktığınız için hepinize tşkr ederim..böcüğümede :)

bu neden acılmadı sımdıkCADIARZU

burcucum tepsin çok hoşmuş canım güle güle kullan.bende sözümde dışarıya sipariş verip yaptırmıştım tepsimi.benim ileride kullanma şansım yok ama düğün davetiyem ve nikah şekerlerimle beraber evimin bir köşesine dizayn yapmak istiyorum onlarla...
bu da benim tepsim

tepsivh4.jpg

bu benim için fazla şatafatlı anacımmm :teytey: oyyyyy ben bu kadar süslü değildim nişanımda :roflol: tepsim kusur kalsın dimi ama :roflol:
ay allahım herkesin gönlüne göre versin baım:1hug:a.s.

tobi aldıgın mikrodalgayı biz evde 7 -8 yıldır kullanıyoruz hiiiiç bişey olmadı,çok memnunuz.. bende ceyizime aynısın grisi aldım. 179.90 dan 129.90 e düşmüş,ben aldıktan sonra 99 a düştü :) ama bilmiyorum sanırım sadece beyaz olan düştü.

mikrodalganın atomlarına parcalayarak ısıttıgı dogru,kanserojen oldugu da dogru tabii. ama çok rahat bisey,bizim olmazsa olmazlarımızdan.bu devirde hersey kanserojen.gercek ahsap almadıgımız tüm mobilyalar,pimapen pencereler,laminant parkeler,sürdüğümüz rujdan,günese kadar....

kızlar benden size bilimse bi açılamasengözlerimebaksanab mikro dalgada enerjidalgalar halinde yayaılıyor maddeyi oluşturan atomlarda bu enerjiyi titreşim yayarak birbirlerine iletiyorlar bu sayede de kısa sürede ısınma meydana geliyor:1closedeyes: sana bi zararı varmıdır böbreklerdeki suyu kuruttuğunu duymuştum ama yakınında durursan... e kapak kapalı olunca ve sen dibinde durmazsan o aletten sana bir zarar gelmez merak etmeyin yani :nazar:

dsc07531hj7.jpg

kızlarrr aklıma geldi bende ekliyim dedim bu benim nişan tepsimdi ama normal tepsi olarak kullanıcam evlendikten sonra... kendi el emeğimiz kurdele nakışı...

sade ve çok güzel bir tepsi daha sonrada kullanabilirsin ne güzel sende benim gibi sadelikten yanasın galiba :jeyyar:

esra bu yemek takımı nerden canım çok guzelmiş.. ben gecen sene karaca dan almıstım ama şimdi hiç begenmiyorum.yenisini de alamam belki baska bir modelle değiştiririm.

canım bunun altına siyah,kırmızı, ama en çok gümüş renk gider..

esra bu yemek takımı nerden canım çok guzelmiş.. ben gecen sene karaca dan almıstım ama şimdi hiç begenmiyorum.yenisini de alamam belki baska bir modelle değiştiririm.

canım bunun altına siyah,kırmızı, ama en çok gümüş renk gider

Gri hiç aklıma gelmemişti canım.En iyisi almaya giderken bir tabağımıda götüreyim hangisi uyarsa onu alırım.Canım ben bu takımı bizim burda (İST- Anadolu Yakası ) normal bir mağazadan aldım.Çok beğenerek aldım hala daha beğeniyorum.Tek bir hatam oldu 6 kişilik aldım keşke 12 kişiliğe tamamlasaydım.Yani anlayacağın marklı birşey değil ama porseleni incecik çok güzel..

Tatlım bu arada sen bilirsin suplalar ne kadar??

Son düzenleme:
Kızlar sizce bu takımıma siyahmı kırmızımı supla gider.Birde alanlar fiyatını söyleyebilirmi yine kazıklanma riskim olmasın

pc150522customup9.jpg

bence altına sıyah kullan beyaz masa örtüsü ortaya çok şık kırmızı salata kasesı

kırmızı peceteler süper olurr

eger canım bunu gunluk kullanmayacaksan, ki oyle gorunuyor supla aradıgına gore mutlaka 12 kişiliğe tamamlamalısın.

supla siyatları da 11 den baslıyo.. belki daha ucuza gorenler de vardır.. nudo outlette gordum en son ama almadım çok guzel bişey ama ona para ayıramayacagım :)

eger canım bunu gunluk kullanmayacaksan, ki oyle gorunuyor supla aradıgına gore mutlaka 12 kişiliğe tamamlamalısın.

supla siyatları da 11 den baslıyo.. belki daha ucuza gorenler de vardır.. nudo outlette gordum en son ama almadım çok guzel bişey ama ona para ayıramayacagım :)

Aslında günlük kullanım için aldım ama kıyamayacağım fisfisfis sipariş verdim ama henüz gelmedi gelince 12 kişiliğe tamamlayacağım. Desene 6 kişilik yemek takımı fiyatına 12 supla alacağım CADIARZU

41gc600221if6.jpg

gögüs altındaki yeri yok benimkinde aynı rengi beyaz bide askısında kurdelesi var arkadaşlar..

aslında aldığım bi iç çamaşrıını daha buldum ama fazla açık sanırım koymayayım bari:jeyyar:

X