Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

isaura canım bende bu tost makinasından aldım.ilk sayfalarda fotosu da var hatta :) güle güle kullan canım

anaammm burcu gene 2 gece kuşu buralardayız.hani uykunu düzene sokmuştun sen?

selam canım eğer arzumun siparisin iptal edebirisen et derim, çünkü biz evde kullanıyoruz üst demlim sürekli sızdırma yapıyor, acaba bizimki mi arızalı diye düşündük, annemin bi arkadaşı da aynı sorunla karşı karşıyaymış yoksa bende çeyizime aynı modelden alacaktım, sonra üstü porselen altı semaver olan çaycıdan aldım

ay cnm süpersin çok saol tatlım ya yerim seni valla..beğendiğinede sevindim du bakiim bide size çaycımı eklmeye çalışıyım inş bu sefer yaparım:1hug:

ay cnm süpersin çok saol tatlım ya yerim seni valla..beğendiğinede sevindim du bakiim bide size çaycımı eklmeye çalışıyım inş bu sefer yaparım:1hug:

bişi deıl cnm
yapamzsan ben varım
hem yapıstr yaparken dıkkat et http yazsındakı h harfı olmamış ondan cıkmadı sımdık olur ınş hayrlı olsun Şeniz

bitanecik böcüğüm yaptım yaptım ay çok mutluyum kızlar artık aldıkalrımın hepsini çekicem sizlere inş bundan sonra ayyy çok mutlu oldum ya çocuk gibi valla

böcüğüm öğretti onun sayesinde yaptımŞeniz

ooohh artık sendende ıncıler beklıyoruz cnm
önemlı deıl cok guzelmış caycında ŞenizŞeniz

herbışeyın harıka cnm
bende mıkrodalga alcaktım ama hem cok pahalı bısey deıl dıye hemde ankestra set alcam ozmn bakarım dıe almadım
tost mak tencere setımın ıcınde var ama onu anneme bırakırım ben arcelık lal serını alıyorumda onu öduyorum suan

tobicim aldıkların cok guzel gule gule kullanırsın ınsallah canım benımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…